lauantai 16. heinäkuuta 2016

Eläimet keskuudessamme: Kissa kahvilassa

Yhdessä lempipaikassani,torin vieressä olevan Loveat-kahvilan terassilla on ollut jonkin aikaa tällainen musta kissaneito. Kuten kuvasta huomaa;toisesta korvasta puuttuu pieni kulma:siitä tietää että kissa on steriloitu.
Rapsuttelin kisun korvaa ja se asettautui viereen...on hyvin kesy
Joitakin vuosia sitten samassa kahvilassa oli komea punainen kolli,joka tuli aina tervehtimään asiakkaita. Se sai lopulta kodin kahvilan entisen työntekijän luona. Minua ei lainkaan häiritse kissan läsnäolo kahvilan terassilla,mutta kaikki eivät pidä kissoista ,ja niinpä tällekin etsitään kotia.
Nätti kissa kiiltävine turkkeineen.
Huomaa että kissa on tuolla kuin kotonaan..
Hei kisu,tavataan taas pian.

22 kommenttia:

 1. Meillä on naapuriperhe viikonloppulomalla ja kissa istuu koko ajan meidän terassilla ja odottaa huomiota.

  VastaaPoista
 2. Allu:voi kisua,sillä on varmaan ikävä...

  VastaaPoista
 3. Komee kissa, niin kiiltävä turkkikin.

  VastaaPoista
 4. Amalia:se saa varmaan sellaisia herkkuja tuolla jotka vaikuttavat turkin kiiltoon;D

  VastaaPoista
 5. Minusta kissat kahvilassa on ihan sympaattinen ilmiö, mutta en itse kyllä tykkää liian innokkaista kissoista, jotka hyppivät syliin jne. Minua raapi lapsena yhden mummon kissa ihan yhtäkkiä ja siitä lähtien olen ollut kissojen kanssa vähän varuillani. Eli kissat kissakahvilassa taitaa olla se varmin juttu, silloin asiakas osaa odottaakin kissojen kanssa lähempää tuttavuutta.

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis kissa! Toivottavasti löytää hyvän kodin.

  VastaaPoista
 7. Sulonen kisu! Miten joku ei voi kissoista tykätä! Toivotaan, että saa pian hyvän kodin.

  VastaaPoista
 8. Onpa upea kissa. Jännä miten hyvin hoidetun näköisiä nämä villikissat on. Itse kun olen tottunut aika takkuturkkisiin, loisia täynnä oleviin villikissoihin.

  VastaaPoista
 9. Nätti on kisuliini. En oikein tykkää tuosta "sterilointimerkistä", mutta ymmärrän kyllä.
  Joka kahvilassa pitäisi olla kissa tai koira. Ihmiset ovat liian hygienian perään ja sen huomaa allergioiden lisääntymisestä. Noistahan on paljon kirjotettukin.

  Kissat ovat hyvinvoivia koska löytyy kaltaisiasi ihmisiä Jael, niitä joilla löytyy sydäntä muillekin kuin itselleen.
  Oletko koskaan miettinyt avata "kissatiliä"... Jos vaikka meistä bloggareista joskus joku muutaman euron tilille kissojen ruokaa varten laittaisi ❤️

  VastaaPoista
 10. Paluumuuttajatar:Tuo onneksi ei ole sellainen,tulee vain kiltisti viereen istumaan.Suurin osa tykkää että tuolla on kissa mutta aina löytyy sellaisia jotka eivät. Mutta sinulla on ollut oikea trauma kissojen suhteen niin ymmärtää että olet varuillasi.

  Hannele:on kaunis:)

  Katja:tosi kaunis. ja hyväkuntoinen,joten toivottavasti löytyy koti.

  Outi:minustakin tosi kaunis:)

  Hannele:tosi ihana kisu.AIna löytyy sellaisia kissanvihaajia,minulla on sellaisista kokemuksia tässä asuintalossanikin. Toivotaan että löytyy koti tai että se voi jatkaa tuolla elämistään.

  Nelli:Täällä näkee suurimmalta osin aika hyvän näköisiä katukissoja,koska niin monet niitä syöttävät Meidän talon roskiksen luona näkyy välillä pari kurjan näköistä roskiskissaa,jotka eivät edes tule sinne missä syötän puiston kissoja.

  Tanja:tosi nätti onkin.Ennen kuulemma vierastettiin mustia kissoja,nyt ovat suosittuja;D Tuollainen näkyvä merkki on pakko olla koska kaupungit tekevät kissojen sterilisaatio-operaatioita ,ja tuosta tietää onko kissa leikattu vai ei.Meidän puiston kissoista on leikattu kaikki muutamaa poikkeusta lukuunottamatta,ja tänä vuonna kaupunki teki sen operaation toisessa kaupunginosassa.
  Kiitos Tanja:) Kissatili...en ole ,kehtaakohan sellaista avata..Sellainen olisi kyllä hyvä sillä välillä ruokaa lahjoittanut sponsori ei enään lahjoita ruokaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaa vaan tili Jael. En minkään sinne säännöllisesti rahaa laittaisi enkä muuta kuin roposia silloinkin kun laittaisin, koska osallistun muuhunkin vastaavaan toimintaan 😉
   Olen kuitenkin miettinyt tuota siitä asti kun sanoit että käy raskaaksi syöttää yksin. Entä jos sinunlaiset ihmiset lopettavat syöttämisen? Uskon että joukossamme voisi olla useampikin joka voisi silloin tällöin edes pikkupussin hinnan laittaa tilille. Voihan sitä kai kokeilla? Eihän siinä kehtaamista tartte ajatella- rahat tulevat kissoille. Eikä niitä varmasti häveyä pyytää ruokaa 😄

   Poista
 11. Upeita kuvia olet ottanut. Musta kissa tai koira on aika haastava kuvattava.

  VastaaPoista
 12. Vaikuttavat kissakuvat ! Ihailen ja melkein hiukan pelkään.
  Uljas eläin.

  VastaaPoista
 13. Onpa kaunis kissa. Toivottavasti sille löytyy hyvä koti, vaikka näyttää tuo hyvin elelevän kahvilankulmillakin.

  Minä rakastan kissoja, mutta arvostan niissäkin oman arvonsa tuntevia yksilöitä. Sellaisia, jotka eivät ihan heti antaudu läheiseen tuttavuuteen vaan tarkastavat ensin ihmisehdokkaan sopivuuden kissakaveriksi ;-)

  VastaaPoista
 14. Ihana kissa ja ihana kahvila :) Tuo musta kaunotar muistuttaa elävästi entistä kissaamme <3

  VastaaPoista
 15. Rita:kiitos kaunis:) Tänään taas tapasin kissaneidon.Tuli hieman viereen hetkeksi,mutta kun ei ollut sille herkkupaloja,niin pian lähti seuraavan pöydän ääreen.Peloittava se ei ole lainkaan;D

  Minna:ihanteellista olisi jos kisu saisi jäädä tuonne,sillä näkyy olevan siellä hyvät oltavat;D Tuokin kyllä ensin arvioi kelpaanko kaveriksi;D

  Souliina:ihanat molemmat tosiaankin:) Ja kiva kun pitävät kissaa tuolla,toivottavasti tuonne ei tule liikaa kissojen inhoajia.Nyt mitä olen nähnyt niin ihmiset suhtautuvat siihen ihan mukavasti. Kissa on todellinen kaunotar,Minun edesmennyt Otto-kissani oli beigen värinen ,punertavine vivahteineen.

  VastaaPoista
 16. Voi mikä söpöläinen. <3 Hassuja ilmeitä kisulla. :-)

  VastaaPoista
 17. Kaunis kissa <3
  Meillä vierailee tässä pihalla musta kissa, jota oma kollimmekin näyttää sietävän.

  Ihana kahvilakaveri tuo suloisuus kyllä on :)

  VastaaPoista
 18. Kaunis kisuli. Juuri tänään luin, että Suomessa vaaditaan kissojakin laitettavaksi rekisteriin. Eipä taida onnistua.

  VastaaPoista
 19. Miks jotkut ottaa kissojsa ja sitten jättää, mutta minkä niille voi.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...