maanantai 25. heinäkuuta 2016

Nyt on kuumaa..

Tämä ihana näköala on kuvattu viime viikolla Tel Avivissa vierailleen serkkuni hotellin ikkunasta.
Yritin saada kuvattua joka suunta,sen verran kun ei niin suuren ikkunan kautta oli mahdollista.
15. kerroksesta on kyllä hyvät näkymät.Ei hullumpaa herätä ja katsella ulos kun on suora näkymä Välimereen.
Täällä on nyt alkanut kunnolla kuuma sää tai kostea kuuma sää.Äsken Bambin kanssa ulkona hiki valui. Tähän asti on ollut suhteellisen siedettävää mutta kostein ja kamalin kuukausi elokuu on nurkan takana ja se alkaa jo tuntua. Viime viikolla kun serkkuni oli täällä oli muutama päivä jolloin oli kuumaa muttei niin kosteaa,ja kävelimmekin pitkät lenkit. Kostealla säällä  se ei oikein onnistu.Kotona on 3 tuuteletinta,ja ilman niitä olisin kyllä hukassa.
Eilen näin asuinkaupunkini keskustan herkkukaupassa tuttuja tuotteita.Mietin että onko Putin tullut toisiin ajatuksiin.....Instagramissa minua informoitiin että Valiolla olisi Venäjällä tuotantoa,eli nämä ovat sieltä.

13 kommenttia:

 1. Vau mikä maisema <3 Täytyy vielä jaksaa odottaa, että pääsee sinne käymään 😊

  VastaaPoista
 2. Meillä ei onneksi ole nyt sitä kosteutta, se oli viime viikolla kamalaa, sai jatkuvasti käydä suihkussa ja mietin jo meniskö kellariin nukkumaan.

  VastaaPoista
 3. Nelli:15.kerroksesta tosiaankin upeat maisemat:) Toivottavasti pääset...

  Allu:tämä kosteus on kamalaa! Vaikka mulla on yöllä sellainen tornituuletin päällä koko ajan heräsin tyyny märkänä...Kellari kuulostaa ihan mukavalta ajatukselta nyt,meillä ei vain ole kellaria;D

  VastaaPoista
 4. Putin on niin suuri mies, että hänellä riittää monta mieltäkin?

  VastaaPoista
 5. Upeat näköalat! Minä niin tykkään kunnon näköaloista. Haaveeni on, että saisin vielä joskus asua oikein korkealla. :-) Tosin onhan seitsemäs kerroskin jo aika korkealla. ;-D

  VastaaPoista
 6. Olen viime aikoina moneen otteeseen katsellut lentoja Israeliin. Olisi niin mukava tulla käymään. Mutta luulen kyllä, että jättäisin suosiolla matkan vähän myöhemmäksi syksyyn tai kevääseen juuri lämpötilojen vuoksi. Huomasin muuten, että Oslosta pääsisi aika edullisesti Finnairilla Helsingin kautta sinne. Tosin lennot taisi olla ihan ihmeelliseen aikaan yöllä. Mitä järkeä siinä nyt sitten on...

  VastaaPoista
 7. Lämmintä on täälläkin ollut, mutta sellaista mukavan ja ihanan lämmintä, ei tukahduttavaa kuin varmaan sielläpäin. Jännä että Valion tuotteita löytyy hyllystä!
  Hei osallistu vain siihen Valokuvatorstaihaasteeseen, sehän tuo kivan lisäsäväyksen aina kun joku esittelee ulkomailla otettuja kuviaan!

  VastaaPoista
 8. Upeat ovat maisemat.
  Jaksamista helteisiin päiviin!

  VastaaPoista
 9. Hassua nähdä noita ruokakaupan tuotteita :)

  Mahtavat näköalat hotellin ikkunasta. Veden läheisyys viilentää.

  Täällä on siedettävä ilma. +25 varjon puolella.
  Juuri tein pihatöitä ja pärjäsin hyvin kun oli pilvistä.
  Nyt alkoi aurinko paistaa. Parempi tulla sisään kun
  on niin huono helteen sietokyky. Tuuletin päälle
  keittiöön puhaltamaan. Tein nimittäin pannarin
  aamulla ja kyökin lämpötila nousi.

  Mukavaa viikkoa !

  VastaaPoista
 10. Paluumuuttajatar:mistäs sen tietää;D

  Satu:hienot näköalat tuolla.Olen kerran (kun asuimme eksän kanssa täällä) asunut 15.kerroksessa ja jos jotain tulee sieltä mieleen on se että siellä oli kesällä vilpoisempaa kuin alempana;D Niin ja hyvät näköalat tietenkin,vaikkei merelle päin ollutkaan.Nyt asun 7,kerroksisen talon 3 .kerroksessa..

  Tuula:ei kannata tänne kesällä tulla,ellei varta vasten tykkää kuumuudesta;D Kiva kuulla että Oslosta pääsee Finskillä edullisesti tänne. Ne ajat ovat tosiaankin aika huonot,mutta juuri sen takia niitä lentoja saa usein edullisesti... Lentoyhtiölle halvempaa ajoittaa ne lennot "huonoon" aikaan..

  Matkatar:jos tätä kosteutta ei olisi niin kestäisin ihan hyvin.Valion tuotteita on kyllä usein ollut venäläisten kaupoissa mutta nyt oli hyvä valikoima.En kuitenkaan ostanut koska sikakalliita...Kiitos,täytyykin miettiä jos saisin siihen jotain kuvattua...

  Nurkkalintu:Todellakin oli serkulla hienot maisemat viime viikolla.Kiitos,Muutama kuukausi vielä tätä ja sitten helpottaa..,.

  Rita:eikös olekin.Tulee aina sellainen kotoisa olo kun törmää suomalaisiin tuotteisiin täällä.Veden läheisyys todellakin viilentää,rannan lähellä on aina kivasti vilpoista ,toisin kuin sisämaassa,jossa asun,Sulla onkin se hyvä tuuletin,mikä viilentää kivasti jos tulee liian kuuma:)

  VastaaPoista
 11. Ah, voisipa asua kiinni meressä! Olen kokenut sen parin mökkikesän aikana: Puhdasta autuutta<3

  Voi teidän kuuma kuukausi, se kuumin: Otan osaa!

  Meillä on nyt sopivaa, joten yötkin ihania.

  <3

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...