torstai 28. heinäkuuta 2016

Tavallinen kesäilta

Päätin osallistua Valokuvatorstain Kesäyön Unelma-haasteeseen,vaikkei täällä (mielestäni..) kesäöissä olekaan mitään unelmaa. Yhdistin kuvien ottamisen ja Bambin ulkoiluttamisen,mistä johtuen  osa kuvista on tärähtäneitä koska Bambi olisi niin halunnut mennä eteenpäin kun taas minä halusin ottaa kuvan.. Kesäyöt täälläpäin eivät ole mieliaikaani,sillä en pidä helteestä,ja odottelen jo kesäöiden loppumista,mutta siihen on vielä parisen kuukautta.Täällä tulee pimeää hieman klo 20 jälkeen ,ja lähdin ulos klo 19,50,juuri kun alkoi pimeä laskeutua mutta oli vielä hieman valoisaa. Ensin kuvasin aidan valkoisen kiinanruusun.
Kävelimme kohti asuinalueen pikkuruista kauppakeskusta,jossa on 3 kampaamoa ja yksi ruokakauppa...
Sieltä kävelimme ylöspäin kohti suurta katua (asuinalueeni on kaupungin erään pääkadun alapuolella).Kadun toisella puolella on suosittu falafelpaikka,jossa on aina jonoa.
Falefelipaikan vieressä on vihanneskauppa ,ja sen vieressä leipomo.
Kello oli 20.05 ja yhtäkkiä oli jo pimeää.
Kuljimme kaktuspuiston ohitse. Suuren kadun puoleisella sivulla on sameat lasiruudut,joiden kautta yritin ottaa kuvan kaktuksista...
Kaktuspuiston jälkeen törmäsimme yläkerran Lucky-koiraan,joka oli ulkona nuoren isäntänsä isoäidin kanssa,jolla on aina tupakka suussa....Lucky on kääpiöpinsserin ja mopsin sekoitus.
Kotikadulle saapuessamme  oli jo lähes täysin pimeää.

14 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Minusta tuossa ajassa juuri ennen pimeän tuloa on jotain melkein maagista.

  Onpas Lucky-koira terhakan näköinen. :-) Tuleeko hyvin juttuun Bambin kanssa?

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä Satu vei kaikki mun sanat :)

  VastaaPoista
 3. Vau, vangitsevia kuvia. Tulee hiukan Kazimierz mieleen noista kuvista :)

  VastaaPoista
 4. Kuvistakin voi aistia kuumuuden. Eilen illalla kun kävin nukkumaan, satoi aivan kaatamalla. Avasin ikkunan kunnolla ja nautin tuulenvireestä ja sateen ropinasta ikkunapeltejä vasten.

  VastaaPoista
 5. Ihan samaa ajattelin kuin Outi, kuvista voi todella aistia kuumuuden.

  VastaaPoista
 6. Mukavia tunnelmakuvia ja söötti Lucky-koira.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Helteissä ei jaksa kävellä ulkona muulloin kun auringon laskun jälkeen:). Muistan hyvin miltä helleillassa tuntui.

  VastaaPoista
 8. Satu:Kiitos:) Minäkin pidän tuosta ajasta,jolloin päivä ja ilta kohtaavat,ja näin kesällä yritin ajoittaa Bambin iltapisut siihen aikaan.Lucky on vielä kovin nuori koira,ja kovasti pitää Bambista,mutta Bambi ärisee kun Lucky aina haluaa nuolla sen takapuolta;D

  Amalia:)

  Nelli:kiitos,vaikka vähän tärähtäneitä ovat,kiitos Bambin. Hmm,ei kyllä taida olla paljon yhteyttä Kazimierziin ainakaan mitä rakentamiseen tulee;D

  Outi:joo kuumuus ei oikein minua miellytä. Tuota sadetta ottaisin nyt oikein mielelläni,on nii kuivaa täällä. Mukavaa viikonloppua sinulle:)

  Allu:huh,kuumaa on...Ainakin päiväsaikaan.

  Nurkkalintu:Kiitos,ja LUcky on herttainen koira:) Samoin sinulle hyvää viikonloppua!

  Hannele:kiva kun on sellainen lähellä,vaikken kyllä siellä käy kuin aniharvoin.

  Paluumuuttajatar:Niinpä,iltaisin on mukavempaa näinä aikoina.Tosin nyt on aamuisin aikaisin ollut ihan ok,tänään jopa tuuli kivasti ennenkuin aurinko alkoi liikaa porottamaan.

  VastaaPoista
 9. Hienot kuvat vähittäisestä hämärtymisestä ja sitten onkin jo pimeä.
  Olen kokenut sen kolmena käyntikertana Israelissa ja hyvin on painunut mieleeni. Kuviasi katsellessa saatoin eläytyä uudestaan siihen lumoavaan tunnelmaan mikä silloin vallitsee. Ikävä tulee.

  VastaaPoista
 10. Näissä kuvissa on jotenkin sellainen elämä ja myös kuumuus, tunnelma välittyy elävästi! En ole koskaan käynyt siellä päin, mutta kuviesi kautta tuntuu kuin melkein olisin. :)

  VastaaPoista
 11. Kirsti:kiitos:) Pidän paljon tuosta hetkestä ,twilight,kun alkaa hämärtää. Toivottavasti pääsisit täällä vielä joskus käymään..

  Katja:kiitos,mukava kuulla.Napsin vähän kuvia samalla kun koira veti eteenpäin enkä edes ollut tyytyväinen niihin,mutta kiva jos niistä välittyy jotain tunnelmaa:)

  VastaaPoista
 12. Sinä löydät kiinnostavaa kuvattavaa "hämärän hyssylläkin". Bambille rapsutusterveiset.

  VastaaPoista
 13. Unelma:sattumalta löytyi Bambin iltalenkin aikana parikin kiinnostavaa juttua:D Terveiset Bambilta:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...