tiistai 2. elokuuta 2016

Elokuun alkua

Elokuu alkoi kuumana ja kosteana niin kuin se yleensä alkaakin...Keskipäivällä on ihan kamalaa,parasta silloin olla muualla kuin ulkona,mutta aamulla aikaisin on ollut ihan miellyttävää,tosin hyvin pian  huomaan että kasvovoiteet ja meikit valuvat naamalta alas.... En kyllä suosittele kenellekään tänne tuloa elokuussa..... Billien kukkakaupassa  oli ihania chilejä myynnissä,en kuitenkaan ostanut mutta aion ostaa jos noita vielä siellä on.
Kukkakaupan viereisen  ulko-oven takana oli tämä komea kisu.  Kuvaa katsellessa huomasin että sillä taitaa olla plakkia tuolla hampaissa...Hyvinvoiva kissa; oli pantakin,ja vieressä olevan kanta-kahvilan barista sanoi että kissa on siellä lähes aina ,ja tulee joskus kahvilaankin visiitille.
Ja harmikseni pulut olivat taas ehtineet munia ja hautoa munat,niin että kun kurkistin pyykinkuivaustasanteen lattialle,huomasin että siellä oli juuri kuoriutunut kaksi pulun poikasta. Pahus sentään! Yleensä katson tuolle tasanteelle aina silloin tällöin ja olen työntänyt monet munat sieltä pois niin ettei niistä kuoriudu poikasia. Nyt en ollut tarkkana ja poikaset ehtivät kuoriutua.Kuva on huono,koska ikkunan kautta on tosi vaikeaa saada poikasista kuvia,mutta pulun poikaisethan ovat rumia eivätkä lainkaan suloisia. Äsken kurkistin ja ovat jo kasvaneet muutamassa päivässä. 

10 kommenttia:

 1. Todellinen mintula siellä on.
  Mahtavan näköinen kisukin <3
  Ihanaa alkanutta elokuuta.

  VastaaPoista
 2. En haluaisi minäkään pulun poikasia parvekkeelleni. Nyt sinun täytyy kai niitä hetken aikaa siellä pitää alivuokralaisena? Elokuu oli Istanbulissakin tuskakuu, mutta Suomessa on jo vahvasti ilmassa syksyn tuntu.

  VastaaPoista
 3. Komeita chilejä, meilläkin kasvaa muutama kasvihuoneessa.

  VastaaPoista
 4. Meidän naapurin pähkinäpuussa oli kanssa pulu hautomassa, mutta joku on ilmeisesti rikkonut sen pesän.
  Teillä on näköjään samoja lämpötiloja kuin Valenciassa, jonne me lähdetään häihin. Ei ainakaan tarvitse lämpimiä vaatteita eikä sateenvarjoa ja hotellissa on onneksi ilmastointi ja uima-allas.

  VastaaPoista
 5. Upean näköisiä chilejä mutta kyllä minun huomioni nyt meni kisulille;)
  Kaunis yksilö!
  Hyvää elokuuta kuumuudesta huolimatta ja toivottavasti pulut kasvavat pian omille siivilleen!

  VastaaPoista
 6. Kun on kuumaa ja kosteaa, ei niin tee mieli puraista chiliä!!

  VastaaPoista
 7. Taallakin on kuumaa ja kosteaa mutta en ole viela ehtinyt tuskastua kun vasta Suomesta tulimme. Tuntuu, etta viime vuonna tahan aikaan oli kuumempaa. Taalla on taysi lomailu aika menossa ja Suomessa valmistaudutaan jo kouluihin paluuseen.

  VastaaPoista
 8. Vau mikä kissa :) Chilit ovat ihan mahtavan värisiä.

  VastaaPoista
 9. Voi noita puluja. Muistan miten mieheni ollessa töissä Bolognassa paikalliset kutsuivat niitä lentäviksi rotiksi...

  Mutta ihana kissa ja upeat chilit, mitkä värit!

  VastaaPoista
 10. Outi>no tosiaankin...Kisu oli kyllä tosi komea ja itsestään tietoinen;D Kitos samoin sinulle ihanaa elokuuta!

  Paluumuuttajater:nuo onneksi eivät ole parvekkeella (mitä ei ole...) mutta keittiönikkunan alla olevalla tasanteella,johon en edes pääse.Olen heittänyt happoa ja vaikka mitä mutta aina tulevat uudestaan tuonne pesää rakentamaan,enkä ollut tarpeeksi tarkka tällä kertaa.Ovat muutenkin sen tasanteen lianneet niin etten ole koskaan siellä edes kuivannut pyykkiä..Ah,syksy,nyt niin kaipaan sellaista..

  Unelma:komeita ovatkin .Sulla on niin ihania kukkia siellä puutarhassassasi:)

  Allu:Pulu puussa vähemmän paha kuin keittiönikkunan alla..Juu täällä on kuumaa huh,toivottavasti ette läkähdy siellä Valenciassa.

  Lady of the Mess:Chilit upeita mutta kissa vielä upeampi;D Kiitos,samoin sinne hyvää elokuuta.Onneksi tämä kuumuus häviää parin kuukauden kuluttua...

  Petra:minä olen niin tuskastunut että haaveilen öisin Alaskasta;D Minusta täällä on yhtä kuumaa kuin viime vuonna;heinäkuussa oli vielä ihan mukaviakin päiviä mutta heti kun tuli elokuu niin kuumeni.Tänään tosin on myös tuullut mukavasti,heti auttaa:) Täälläkin lomakausi huipussaan tässä kuussa.

  Nelli:todellakin upea yksilö ja poseerasi hienosti;D Chilitkin upeita ,kuten kaikki Billien kaupassa.

  Katja:minäkin kutsun niitä lentäviksi rotiksi,en pääse niistä eroon.Enkä olen niiden vuoksi pystynyt koskaan kuivattamaan pyykkiä sillä tasanteella.Hieman harmittaa kun en ehtinyt munia tuhoamaan,poikasiin ei voi koskea..Kissa on tosi upea,ja nuo chilit,aah:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...