perjantai 26. elokuuta 2016

Hyvää kansainvälistä koirien päivää!

Aamulla mami kertoi että tänään on kansainvälinen koirien päivä. Kiva että meillä koirillakin  on ihan  oma päivä! Mami taisi  myös kertoa  että Tel Avivin keskuspuistossa on koirafestivaalit., mutta sen  olin jo ehtinyt unohtaa kun matkustettiin sinne bussilla:sillä inisin aika lailla kun en tiennyt minne oltiin menossa.Mutta kun päästiin bussista ulos oli ulkona kaikenlaisia uusia hajuja ja heti piristyin.
Koirafestareilla oli vaikka mitä: kaikenlaisia kojuja ja paljon koiria joita en ollut ennen tavannut.  Sain maistaa monta namia ,ja koirien jauhelihaakin,joka oli tosi hyvää. Olisin syönyt sitä enemmänkin jos olisi tarjottu. Tuolla olisi ollut myös sushia koirille mutta se taisi mennä ohitse.Koira-spakin oli,mutta ei me sinne ehditty mennä.
Mami taisi tykätä näistä koirakakuista,sillä hän pysähtyi niiden eteen pitkäksi aikaa.Olishan tuollainen kiva sitten kun on taas synttärit. 
Oli kivat puiset koirapedit. 
Vedin koko ajan sinne sun tänne kun oli niin paljon mielenkiintoisia tuoksuja tuolla,eikä mami oikein saanut kuvattua kunnolla tuolla.
Taisi olla jano..
Ihan festarien takana on Yarkon-joki,joka halkaisee Yarkon-puiston.
Minäkin sain tällaisen ruoka-astian,mutta mami jätti sen koirapuistoon;ei se olisi meille mahtunut kun on noin suuri.
Festareilta mentiin viereiseen koirapuistoon,joka on juuri uudistettu.Kiva kun saa leikkiä uusien kavereiden kanssa ja saa juosta vapaana.
Tuu nyt alas leikkimään sieltä pöydän päältä..
Tulihan se...
Me saatiin tuolta paljon namunäytteitä ,ja 3 kilon ruokasäkkikin,sen jälkeen kun mami latasi jonkun aplikaation puhelimeen.Ja kävi hän ostamassa mulle vielä tällaisen doggyboxinkin,jossa oli kaikenlaista kivaa:)

Terkuin ja hyvää viikonloppua toivottaa
Bambi

11 kommenttia:

 1. Teil on ollut oikein kunnon festarit :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Bambi ja kivat festarit, noi koirakakut nayttaa kylla kivoilta! Taalla oli kyseisen paivan kunniaksi joitakin tempauksia kuten markkinoita, joiden tuotto meni katukoirien hyvaksi.

  VastaaPoista
 3. Kiva festari<3

  Tuo janoinen olisi tarvinnut ympärilleen jääviileäpyyhkeen. Me käytettiin sitä Olgan kanssa kun oli ne kauheat +37 astetta...

  Minä ollen aina heikkona ostamaan koirille kaikkea. Viimeksi ostin uudet purulelut ja lähetin Merin 'lapsille'.

  <3

  VastaaPoista
 4. Kaikkea ihanaa siellä. En vaan uskaltaisi itse tulla 😊

  VastaaPoista
 5. Amalia>no oli,ja etenkin nelijalkaisille;D

  Allu:ja se kieli on niin pitkä!

  Petra:tosi kivat festarit,oli nyt ensimäistä kertaa ,ja toivottavasti toistekkin,ja kiva kun kaupunki järjestää tällaista.Koirakakut oli upeita,ilman gluteenia ,ja tehty täysin luonnollisista raaka-aineista.Kiva että teillä tempaistiin katukoirien hyväksi:) tuolla oli myös kotia etsivien koirien nurkkaus,ja siellä sai tehdä lahjoituksia;täällä ei varsinaisesti näe katukoiria.Tuo pakkaus oli vähän sellainen "sika säkissä" ostos,kun ei tiennyt mitä siellä on . Tuli ruokanäytteitä ja makupaloja,mutta sitten myös sellaisia juttuja mitä Bambilla jo on.Eikä se välitä boksissa olleista leluista,Bambi tykkää vaan sellaisista köysileluista.

  Nelli:oli kyllä kaikkea kivaa tuolla,sekä hauvelille että emännälle:)

  Leena:tosi kivat,noille nelijalkaisille etenkin.Bambi oli ihan innoissaan tuolla,etenkin kun sai sitä jauhelihaa;D Tuolla oli vähän siellä täällä noita oransseja ruoka-astioita vedellä täytettynä,joten ehkä tuo koira vaan kärsi kuumuudesta,oli tosi kuuma päivä.

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa siltä, että teillä oli kiva päivä. <3

  Deccan Chroniclessa oli muuten juttua tuosta päivästä. Jutun otsikko taisi mennä jotenkin niin, että "Hierontaa koirille". Jutussa kerrottiin, että Tel Aviv on yksi koiraystävällisimmistä kaupungeista maailmassa ja että tarjolla oli tosiaan myös hierontaa koirille. :-)

  VastaaPoista
 7. Satu:Bambi taisi olla tosi tyytyväinen, etenkin tuomisiin. Juu, tuolla oli hierontaa ja kaikenlaisia hoitoja koirille. Tel Aviv on tosiaankin hurjan koiraystävällinen:monrn paikan edessä juomakupit koirille.

  VastaaPoista
 8. Vautsi, hieno tapahtuma.

  VastaaPoista
 9. Luimupupu, olikin kiva tapahtuma sekä koirille että kaksijalkaisille ;-)

  VastaaPoista
 10. Oi, oi, olisin halunnut olla mukana.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...