sunnuntai 14. elokuuta 2016

Tietokoneongelmia ja muutakin

Viime viikolla,ja vieläkin on ollut tietokone-ongelmia,enkä ole pahemmin ollut koneella.Kaikki alkoi kun latasin kokeiltavaksi toisen antiviirusohjelmiston,ja oma hyvä antiviirukseni meni sekaisin,eikä auttanut sen poistaminen ja uudelleen asentaminen eikä mikään muukaan.Tänään illansuussa ohjelman edustajan toimesta yritettiin korjata tilanne AnyDeskin kautta ,mutta ei sekään onnistunut,joten huomenna uusi yritys.Todella turhauttavaa kun koneelle,tai sen jollekin tärkeälle ohjelmistolle,tapahtuu jotain.Sitä on niin riippuvainen koneesta...
Lähellä olevat granaattiomenat alkavat jo kypsyä.  Näiden lähellä olevan pihan sitruuna-ja mandariinipuut,joiden hedelmiä olen tänne usein kuvannut,oli harmikseni leikattu pois,ja tilalle oli laitettu keinonurmikkoa ,huh! Tai sitruunapuu oli kyllä jäljellä ,pienenä tynkänä..

Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Tietokoneongelmat ovat todellakin ikäviä. Toivottavasti saat omasi pian ratkaistua!

  Minä en jaksanut aiemmin koskaan ottaa turvakopioita, mutta sen jälkeen kun tiedot ovat kadonneet kaksi kertaa koneen muistista, olen kummasti ryhdistäytynyt asian suhteen. :-) Nyt minulla on sellainen ohjelma, joka alkaa parin viikon päästä muistutella, että et ole turvakopioinut niin ja niin pitkään aikaan. Lopulta kyllästyn muistutuksiin ja otan kopiot. :-D

  VastaaPoista
 2. Noita pillipurkkeja näkyy nykyään kaikkialla, mikä vitsi niissä on?

  VastaaPoista
 3. kaikkea herkkuja, lapsenlapsilla tuollaiset pillipullot.

  VastaaPoista
 4. Harmi kun sellainen ihana puu mennään pois leikkaamaan.
  Toivottavasti tietsikka pulmat huomenna selviävät.
  Mukavaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti tietokonehommat alkaa kohta sujua taas :)
  harmillista tuo sitruunapuu.

  VastaaPoista
 6. Varmaankin käytit jo palautuspistettä, sitä käyttämällä nuo yleensä korjaantuu.

  VastaaPoista
 7. Granaattiomenapuu, oi ihmettä ! :) Meillä punertaa kaneliomenapuussa lupaavasti.

  Hyvä että sait nettiyhteyden kuntoon. Eihän siitä mitään tulisi ellei olisi nettiä !!!

  VastaaPoista
 8. Satu:tietsikkaongelmat ovat kamalia,etenkin jos on tietokoneesta riippuvainen kuin minä.En ole vieläkään saanut ratkaistuksi,jälleenmyyjä ei onnistunut ja nyt on pallo tuen käsissä.No en minäkään ole ottanut turvakopioita tai on mulla tärkeät jutut ulkoisella kiintolevyllä,mutta yksi sellainenkin meni rikki,eli sekään ei ole täysin varmaa.

  Allu:tunnustan että omistan 2 tuollaista pillipurkkia;D Niistä on kiva juoda smoothiet.,,,

  Hannele:nuo pillipurkit on kyllä tosi suosittuja:)

  Outi:joo tosi harmi,ne olivat tosi komeita ja täynnä hedelmiä,ehkä vaan eivät jaksaneet hoitaa niitä enään.Huokaus,tietokone-ongelma edelleenkin olemassa,jälleenmyyjä ei osannut ratkaista ongelmaa ja nyt on viesti mennyt eteenpäin joten ehkä tuelta saan viestien kautta jonkinlaiset neuvot mitä tehdä.Oikein hyvää alkanutta viikkoa sinulle.

  Nelli.ei vielä ole selvinnyt...Sitruunapuun leikkaaminen pieneksi tyngäksi on kyllä harmillista,niitä hedelmiä oli kiva kuvata.

  Ari:tein kyllä muttei sekään auttanut....

  Rita:granaattiomenia on tässä lähitienoolla kivasti,mutta tuo on kyllä hoitamaton puu,joten en ole varma ovatko hedelmät hyviä. Ooh,kaneliomena,ihana lajike teillä:)
  Netti toimi kyllä koko ajan,mutta en pääse uudelleen asentamaan antivirusohjelmaa,en minkäänlaista sellaista. Joten en tunne että kone on turvassa kun ei ole antivirusohjelmaa joka toimii.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...