tiistai 23. elokuuta 2016

Tietokoneongelmat vihdoinkin takanapäin..

Viikon kesti ennenkuin sain tietokone-ongelmat ratkaistua.Se vaati että kävin ongelman kimppuún ja uhrasin sille muutamia tunteja. Antivirusohjelman jälleenmyyjä ei saanut korjattua ongelmaa kahdenkaan netin kautta koneellani vierailun jälkeen,jolloin hän suositteli ottamaan yhteyttä tukeen.Miksiköhän en ajatellut sitä ihan alussa... Hieman oli hankalaa sillä piti mennä vähän syvemmälle ja Windows 10 käyttäytyy hieman erilailla kuin edelliset versiot. Mutta pääasia että sain sen ongelman korjattua,tosin kone on hidas ja menee usein jumiin,mutta se on sitten eri juttu:;D

Halpiskaupassa oli tällaisia suloisia pöllömukeja myynnissä. En voinut vastustaa vaan ostin 2.No ne Ikean mukithan olivat jo niin vanhoja.....Ja nämä olivat vain vähän yli euron kipale.

Viime viikon hieman vähemmän kosteiden päivien jälkeen on täällä ollut tosi kosteaa ja lämmintä. Tulispa viileämpi sää jo pian..Kuumuuden vuoksi en oikein jaksa kuvatakaan mitään.
Mukavaa viikkoa kaikille:)

10 kommenttia:

 1. Kiva, että sait vian korjattua. Mukitkin on söpöt. Pöllöt ne vaan jaksaa pysyä pinnalla:).

  VastaaPoista
 2. No joo, nohan nuo mukit ihan kivan näköisiä, mutta mikä ihmeen pöllövillitys on menossa? Joka paikassa on pöllöjä, käsitöissäkin on pöllö siel ja toinen tääl.

  VastaaPoista
 3. No onneksi sait koneen kuntoon. Meillä on kuumaa, mutta yöt ei onneksi enää eli saadaan hyvin nukuttua.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että sait koneesi "takaisin"...kyllä nämä niin kummallisia ovat...siis nämä koneet..:D
  KAuniit mukeja!

  VastaaPoista
 5. No hyvä kun selkisi ja pääset taas surffailemaan. Pöllöjutut on nättejä mutta minäkin olen ihmetellyt samaa että niitä on ollut jo niin monta vuotta...ihme etteivät ole keksineet uutta kuviota mitä printata kuppeihin ja paitoihin.

  VastaaPoista
 6. Se on niin järkyttävää, kun kone ei syystä tai toisesta toimi:) Miten selvisimmekään ennen...Viimeksi oli melkein päivän pois toiminnasta ja kiipeilin pitkin seiniä. Eihän tämän tarvitse edes olla mitään addiktia, vaan harmittaa, jos blogi jää 'outoon vaiheeseen' pitkäksi aikaa.

  Kiva, että nyt toimii. Viileyttä toivottelen!<3

  VastaaPoista
 7. Paluumuuttajatar>Vähän kesti mutta nyt on ongelma poissa:) Nuo mukit ovat söpöt,itse en ole vielä saanut yliannostusta pöllöistä,tämä oli ensimmäinen pöllöostos;D

  Amalia:Nuo pöllöt ovat kyllä aika herttaisia,johtuiskohan se siitä;D Mutta totta,joka paikassa on niitä näkynyt.

  Allu:onneksi tosiaankin:) eihän se ollut kuin antiviirusohjelmisto,mutta kun asensin sen toisen ohjelman niin pisti kaiken sekaisin:nyt on onneksi ok:) Olispa meilläkin yöt jo viileät! Mutta onneksi mulla on hyvä tuuletin makkarissa:)

  Hannele:helpotus tosiaankin,sitä on niin riippuvainen koneesta,eikä pienellä puhelimen ruudulla voi ihan samaa tehdä vaikka paljon sillä teenkin. Mukit ovat suloisia:)

  Matkatar:Kiitos,en oikein uskaltanut surffata,kun vainoharhaisena luulin että viirukset valtaavat koneen;D Pöllöjä on tosiaankin näkynyt vaikka missä ja vasta nyt sorruin kun näin nuo mukit.Ovathan nuo aika söpöjä.

  Leena:tosiaankin on.Etenkin kun niin paljoon tarvitaan konetta.Minä tosin teen paljon myös puhelimen kautta,mutta kuitenkin.Mutta puhelimella esim on liian hankalaa tehdä postauksia joten hyvä että kone nyt on ok:) Kiitos ihana,vielä pitää sitä viileyttä odotella...

  VastaaPoista
 8. Oih, mä haluun tollasii mukeja 💕💖❤

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...