tiistai 16. elokuuta 2016

Tiistaina

Elokuu on taas se aika jolloin Bambin on aika saada vuosittainen vesikauhurokotteensa,joka on pakollinen. Vien Bambin rokotettavaksi kaupungin eläinlääkäriasemalle,joka on 15 minuutin kävelymatkan päässä,eli lähellä,mutta elokuun kuumasta säästä johtuen menimme sinne bussilla.Bambi on aina hieman hermostunut klinikalla,se kai muistaa että siellä pistetään vaikka toimenpide on nopeasti ohi. Täällä kannustetaan koiranomistajia sterilisoimaan koiransa,ja niinpä Bambin koiravero + vuosittain vesikauhurokote maksaa vain (tämän päivän kurssin mukaan ) noin 13 euroa ,kun sama toimenpide ei -sterilisoiduille koirille maksaa moninkertaisesti. Mites tämä on muissa maissa? Ensi vuonna kyllä vien Bambin rokotettavaksi jo kesäkuussa,kun on viileämpää.
Rokottamisen jälkeen kävelin Bambin kanssa lähellä olevaan businesskeskukseen,joka  on kodin ja kaupungin eläinlääkäriklinikan välissä.
Olin lukenut paikallislehdestä että keskuksessa on joka tiistai-iltapäivä jonkinlainen tori. Oli kaikenlaista tavaraa mutta ei mitään sellaista mitä olisin tarvinnut.
Tuo keskushan koostuu 4 isosta toimistorakennuksesta,jotka muodostavat isolle keskusaukiolle seinät. Siellä tuntuu iltapäivisin usein mukavan tuuliselta,vaikka olisikin tosi kuuma päivä.Tänään on muuten ollut harvinaisen miellyttävä sää ,kun ottaa huomioon millainen elokuun sää täällä on. Kosteusprosentti taisi olla alhaisempi kuin normaalisti.Mutta katselin säätiedotusta,ja joka päivä näyttää kosteusprosentti jatkossa olla korkeampi.,,,
Aiemmmin torin lähellä en voinut olla menemättä sisään hurmaavaan kauppaan ,jonka ikkunassa näin Peppi-reppuja.Nämä olivat pieniä reppuja,sisällä oli myös suurempia reppuja sekä Peppi-lompakoita. Ihanassa BellaKoola-kaupassa oli vaikka mitä kivaa.

Entä tietokone-ongelmat? Eivät vieläkään selvinneet...Jälleenmyyjä yritti kaksi kertaa etsiä ratkaisua kaukosäätimellä,eikä löytänyt.Otin yhteyttä edustajan tukeen,ja sieltä tuli viesti,ja linkki,jonka mukaan minun pitäisi itse korjata tilanne...Huh,en ole ihan varma pystynkö,joten jätän sen ensi viikonloppuun,,,,,

12 kommenttia:

 1. Bambi on niin suloinen <3
  Ihanaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Muistaakseni ollaan kahdesta koirasta maksettu 50€ veroa, eli satanen yhteensä. En ole kyllä ihan varma kun en itse hoida tuota asiaa. En siis ole kortilla niin sanotusti.
  Meidän eläinlääkäri nauraa aina kun koirat väkisin kiipeää syliin tutkimuspöydältä. Nuppu ei ole aikaisemmin välittänyt tutkimuksista tai muustakaan mutta tuon hyökkäyksen jälkeen on muiden koirien haju ja muisti kivusta ja toimenpiteistä on vienyt voiton.
  Bambi on kyllä söpö :)

  VastaaPoista
 3. Bambi <3

  Äh, toivottavasti tietokoneongelmat jo selviäisivät!!!

  VastaaPoista
 4. Onneksi rokotus kestää vain pienen ajan; auts ja sitten kotiin :)

  Hurjan hauskaa että löytyi Peppi-kamaa !

  VastaaPoista
 5. Ihana Bambi! Täällä en ole kuullutkaan moisesta, että steriloimattomien koirien rokotukset olisivat halvempia. Mutta meillä onkin ollut vaan koiria, joilla on tehty pentuja. Mutta luulen, että sama hinta on kaikille.

  VastaaPoista
 6. Voi Bambi. <3 Näyttääkin vähän huolestuneelta noissa kuvissa.

  VastaaPoista
 7. Nelli:hih,teidän koirat ei sitten pelkää eläinlääkäriä.Ei Bambi pahemmin ole pelästyneen oloinen mutta huomaa ettei se siellä ihan mielellään ole.Jouduimme olemaan myös kauemmin,koska tulimme liian aikaisin.Voi Nuppu-ressu,terveisiä hänelle Bambilta..

  Outi;kiitos Bambin psta.Nyt on jo keskiviikko-ilta,joten toivottelen sinulle hyvää torstaita huomenna.

  SusuPetal:Bambi lähettää terkkuja. Tietokone-ongelmat ovat nyt sellaisia että tiedän miten vietän viikonlopun eli yrittäen ratkaista ongelmaa;D

  Satu:ehkä Bambi ajatteli että hetkeä aiemmin oli laitettu piikki ihoon;D

  Rita:tosiaankin,se on hetkessä ohi.Tuossa kaupassa oli kivasti Peppi-kamaa,miesmyyjä kertoi pitäneensä Pepistä lapsena;D

  Tuula:Kiitos,Bambi kiittää.En tiedä jos muistat,mutta täällähän on niin paljon sekarotuisia koiria ,ja paljon koiria jotka etsivät kotia,niin ihan senkin vuoksi kannustetaan tuolla tavoin sterilisointia.

  VastaaPoista
 8. Voi toista. Alex on aina mennyt ihan rauhallisesti elainlaakariin mutta kun leikkautimme koiran kevaalla niin sen jalkeen ei suostunut vahaan aikaan menemaan kovin helposti. Taalla ei tietaakseni ole eri hintaisia rokotteita, ovat yleensa euroissa noin 10 kappale. Kylla noihin rokotteisiin ja parasiittilaakkeisiin saa ihan mukavasti rahaa uppoamaan vuoden aikana.

  VastaaPoista
 9. Bambi on niin kaunis <3 Tuo rokotuksen hinta kuulostaas iellä varsin kohtuulliselta.

  Voi harmi noita tietokoneongelmia, toivottavasti selviää nopsaan!

  VastaaPoista
 10. Tekniikka on niin kivaa, kun se toimii. Kun ei toimi, nostan kiltisti kädet ylös. En osaa korjata yhtään mitään:(.

  VastaaPoista
 11. Ihana Bambi, aika rientää, koirulia ei uskoisi kahdeksan vuotiaaksi.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...