keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Calvin

Tiedättehän sen tunteen kun joskus näkee jonkun todella mielenkiintoisen näköisen ihmisen ,joka herättää uteliaisuuden? Olin liikkeellä ystäväni Annelin kanssa,ja Anneli näki tämän miehen,ja sanoi että on varmaan joku kuuluisuus.Kuvasta ei näy mutta Calvinilla on pitkät rastaletit. Pakkohan oli kysyä voinko kuvata,ja selvisi,että Calvinilla on täällä joku ystävä,on ollut täällä jo 9 kertaa,ja asuu Panamassa,mutta ei ole panamalainen. Calvinin englanninkielestä oletan,että hän on kotoisin joltain Karibian saarelta tai sieltäpäin,mutta selvisi myös että hän on asunut Ruotsissa (ja käynyt tietysti Helsingissä,jota pitää kauniina),ja ´puhuu ruotsiakin.

7 kommenttia:

 1. Joo, tiedän tunteen! 😊 Näyttää kyllä kovin tutuilta nuo piirteet, voisi hyvin oll dommarilainen!!

  VastaaPoista
 2. Eikö tällaisia kutsuta etiäisiksi? Musta on hyvä olla avoin omille aisteilleen ja luottaa niihin. Maailma on silloin paljon värikkäämpi :D

  VastaaPoista
 3. Eveliina:jeps:) Calvin ei kyllä taitanut olla dommarilainen,sillä äidinkieli englanti,ajattelin että Jamaicasta ehkä tai muista englanninkielisiltä saarilta.

  Kati:kyseessä oli sitten hyvä etiäinen;D Lyhyt kohtaaminen ,joka jätti hyvän mielen ja kuvamuiston:)

  Nelli:no niin on:)

  Outi:todellakin:) Värikäs tyyppi:)

  VastaaPoista
 4. Maailma on mielenkiintoinen paikka elää ja etenkin, kun sitä tekee kuten sinä. Silmät ja mieli avoinna. Ihana teksti :)

  VastaaPoista
 5. MatkaMartta:niinpä,silmät kannattaa aina pitää auki,ja tarkistella maailmaa ;) Kiitos Martta:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...