perjantai 16. syyskuuta 2016

Hiekkaan nousee taloja

Bussin ikkunasta kuvasin aikaisin tänä aamuna  miten hiekkadyyneille nousee taloja.Toistaiseksi yksi on jo rakenteilla,ja toinen melkein. Tämä Holon,missä asun,on rakennettu hiekkadyyneille,ja näille viimeisille hiekkadyyneille nousevat talot tulevat muodostamaan kaupungin viimeisen kaupunginosan,sillä sen jälkeen kaupungin taloja voidaan lisätä vain rakentamalla uutta vanhan talon sijaan,tai muuntamalla vanha talo uudeksi,lisäämällä kerroksia.Hiekkadyyneillä tehtiin alustavia töitä pitkään ennenkuin itse rakentaminen pääsi alkamaan.
Ikkuna heijasti myös vastapäiset talot;D Onneksi dyyneistä jäi sentään jotain jäljelle,kiitos vihreiden,ja pari vuotta sitten kirjoitin käynnistäni dyynipuistossa. Dyynithän eivät ole pelkkää hiekkaa,vaan siellä on ihan oma kasvistonsa ja eläimistönsä.
Sain ystävältä lahjaksi kauniin kirjan,nimeltä "When Apple met Lavender". 
Ja kun kirjan avasi,mitä sieltä paljastuikaan....Sabonin laventeli-omenatuotteita.Aivan ihana lahjapakkaus,joka tosiaankin näyttää hienolta kirjalta!

10 kommenttia:

 1. Taalla Ramat Ganissa uudistetaan tosi paljon vanhoja taloja lisaamalla niille kerroksia. Olen vahan skeptinen sen suhteen, tuleekohan siita uuden veroista. Myos tyon laadusta olen kuullut etupaassa negatiivisia mielipiteita.

  VastaaPoista
 2. Vau, mikä lahja!

  Makeat nuo kuvasi, tykkään noista heijastuksista, kuin kangastuksia aavikolla!

  VastaaPoista
 3. Ihana lahja♥
  Ihmettelen täällä Suomessa, miksi joka paikkaan pitää rakentaa asuintaloja...ensinnäkin, kuka niissä asuu, kun kodittomat eivät ainakaan ja toisekseen ei varmasti ole mukavaa aamuisin lukea samaa lehteä naapurin kanssa.
  Entisen työkaverin mies oli sanonut, kun rakensivat minituontille, että voi lopettaa TS:n tilauksen, kun voi lukea kkunan läpi naapurin lehteä, joudessaan keittiön pöydän ääressä aamukahviaan.....:D

  VastaaPoista
 4. Ihana 'kirja'<3

  Puita, puita dyyneille talojen väleihin. Sitoo pölyä, raikastaa ilmaa, tuo asukkaille mielihyvää.

  <3

  VastaaPoista
 5. Anu:Täälläkin on alettu nyt joissain taloissa,mutta enemmän olen nähnyt sitä kun vanhat talot hajotetaan ja rakennetaan uudet isommat tilalle.

  Outi:eikös olekin:)

  SusuPetal:aika ihana lahja,ja tuo "kirja" rasia on mitä hienoin:)Hih,ikkunasta otettuna saa joskus hyvin onnistuneita kuvia.

  Hannele:Tosi ihana: Ei ole tosiaankin kivaa jos ikkunasta näkyy vaan seuraavaa taloa ja vielä niin että voi samalla lukea lehdenkin;D Minulla onneksi on puisto edessä;makkarin kohdalla näen tosin viereisen talon ikkunat vasemmalla,mutta onneksi en suoraan edessä.

  Leena :ihana mahtava kirja,ja ensin luulinkin ihan kirjaksi:;D Hyvä jos tuo saa ne hiekkapölyt loppumaan,sitä kun tulee tuulten mukana aina sisällekin.

  VastaaPoista
 6. Hanne:todellakin ihana yllätyslahja:) Ja tuota pakkausta voi vielä käyttää vaikka korulippaana ,tai muuna.

  Nelli:tosiaankin:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...