lauantai 10. syyskuuta 2016

Lähitienoon tapahtumia

Jätskipaikan maskotti
Lähtienoolle on täällä Holonissa asumiseni eli 8 vuoden aikana noussut parikin paikkaa,jossa tapahtuu.Molemmat ovat kävelymatkan päässä kotoa,ja molemmat paikat järjestävät usein tapahtumia,etenkin lämpimään aikaan. Harvemmin vaan tulee niihin lähdettyä,sillä kesän kuumuudessa ei kauheasti tee mieli mennä mihinkään hikoilemaan. Syyskuussa sää on ollut kuitenkin hieman miellyttävämpi kuin elokuussa,ja torstaina päätin mennä  La Parkiin katsomaan mitä löytyy Gluteenittomassa tapahtumassa. Ajattelin että samalla ulkoilutan Bambin,joten hauveli tuli mukaan.
La Park on kaupungin pääpuiston yhteydessä,ja puistoon tullessa oli heti sisäänkäynnin vieressä meneillä synttärijuhlat.Oli aika hienot kekkerit,ja liukumäki,pomppulinna,satulinna,ja ravintola olivat kaikki puhallettavia rakennelmia.
Sitten tulin tapahtumapaikalle,eli gluteenittomaan tapahtumaan,mutta enpäs päässytkään tuonne alas koiran kanssa...Närkästyin,ja sanoin että Tel Avivissa olisin takuulla saanut ottaa koiran mukaani,mutta turvamies sanoi että tämä onkin Holon... 
Alhaalla oli kaikenlaisia kojuja,josta sai ostaa gluteenittomia herkkuja,tai aineksia gluteenittomaan leivontaan.
Päätin sitten jättää Bambin ylös odottamaan,ja tein pikakierroksen alhaalla. Lapsiperheitä oli paljon liikkeellä,sillä tapahtumassa oli kaikenlaista kivaa myös lapsille,kuten gluteenittoman leivonnan workshoppi,ja muuta sellaista.
Otin kuvan amerikkalaisesta tytöstä,joka möi vaahterasiirappia isänsä kanssa.
La Parkista kävelimme businesskeskukseen,jossa piti olla jazzkonsertti, Keskuksessa on syyskuun aikana joka viikko jazzkonsertti,ja hieman harmitti etten päässyt viime viikolla alkajaiskonserttiin. 

Tulimme paikalle hieman ennen konsertin alkua,ennenkuin tuoleja oli asetettu yleisölle,ja kun muusikot olivat vasta harjoittelemassa. Solistina oli kuvassa vasemmalla näkyvä ihastuttava Daniel Rubin,mustassa shortsihaalarissa.Tosi kaunis ääni;lauloi englanniksi jazzkappaleita,mutta netistä löysin hänen tämän kappaleenssa.Kaunis ääni ja herttainen tyttö,joka olisi halunnut antaa Bambille osan voileivästään,mutta siinä oli avokaadoa,jota ei voi koirille antaa. Jäin kuuntelemaan pari kappaletta kun konsertti vihdoinkin alkoi,mutta Bambin kanssa ei oikein voinut jäädä musiikkia kuuntelemaan,joten lähdimme kotia päin.Ensi kerralla sitten ilman koiraa....
Keskuksesta poistuessa huomasin että sinne oli ilmestynyt toinenkin ekologinen lammikko lumpeineen ja kultakaloineen.
Seuraavana päivänä oli sitten syntymäpäiväni,jota en ollut ajatellut mitenkään viettää,mutta sain puhelun ystävältä ,ja kutsuivat minut kahville .Menimme tuonne samaiseen businesskeskukseen,ja siellä Landwerin kahvilaan,jossa jaoimme tämän herkullisen omenapiirakka-annoksen,johon kuului myös vaniljakastike (kaadoimme joka tipan siitä piirakan päälle,tietty;D) ja sekä vaniljajäätelöä omenapaloineen. Kiitos S ja I:)

14 kommenttia:

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Onneksi olkoon sinulle<3. Minulla on synttärit huomenna, mutta perhe juhlii minua tänään. Aamupalan teko on menossa ja äiti on komennettu petiin pötköttelemään:).

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Siellä nuo tapahtumat ovat isoja, erikoista, että ulkotapahtumaan ei saa ottaa koiraa mukaan.
Tuo lummelampi on upea!

Jael kirjoitti...

Paluumuuttajatar:Kiitos,ja samoim sinulle mukavia synttäreitä huomenna ja tänään:-)

Jael kirjoitti...

Outi:Paljon taphtumia tosiaankin, viime-ja nyt tässä kuussa. Oli tosiaankin kummaa ettei koiraa saanut viedä tuonne:yleensähän täällä voi mennä koiran kanssa vaikka minne. Ja tosiaankin, kun oli vielä ulkotapahtuma. Lummelampi ihana, ja lammen kaloja kiva tarkkailla

Jael kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Melissa kirjoitti...

Valtavasti siellä on mielenkiintoisia tapahtumia. Kuten nyt tämäkin. Hyvät kelitkin siellä.

SusuPetal kirjoitti...

Onnittelut synttärisi johdosta, skool!!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea syntymäpäivän johdosta♥♥

Jael kirjoitti...

Nelli;Nyt on ,ennenkuin alkaa ne kamalan pitkät pyhät ensi kuussa. Jos vaan jaksaisi mennä ..nytkin on joka päivä jotain tuolla La Parkissa.

SusuPetal:kiitos ihana!

Hannele:kiitos Hannele:)

Amalia kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut

Rita A kirjoitti...

Mmmm... maple syrup and pancakes; tuttua Aku Ankoista :D

Mitnkähän kuuma tuon ekan kuvan ihmisellä on koirapuvun sisässä? Huh.

Tuula's life kirjoitti...

Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! Mielenkiintoinen tapahtuma. Ja jazzia !!
Omenapiirakkaa, vaniljakastiketta ja jäätelöä. Syksyn herkkuja!
Mukavaa viikkoa, Jael!

Leena Lumi kirjoitti...

Kiva, että juhlistit synttäriäsi!

Mekin söimme su Viherlandiassa jälkkäriksi sellaista uunipellillä tehtyä omenajuttua, jossa omenoita, rusinoita, kanelia ja ehkä vähän siirappiakin ja kaiken kruununa vaniljamousse sen kanssa.

Annoksesi näyttää herkulliselta!

Jael kirjoitti...

Amalia:kiitos:)

Rita:nam,omenista tulee herkkua:) Varmaan oli hauvaihmisellä kuuma,oli kuuma päiväkin,ihan säälitti.

Tuula:Kiitos:) Oli kivoja tapahtumia,ja jazz oli ihanaa,vaikka ei voitu jäädä kuin hetkeksi.Tätä kirjoittaessa on taas tuota seuraava jazz-ilta,mutten jaksanut mennä,ehkä sitten ensi viikolla.Syksyn herkkuja todellakin tuossa jälkkärissä:)

Leena:kiitos ihana,tarkoitus ei ollut mutta tulihan sitä sitten vähän juhlistettua;D Omenaherkut ovat kyllä ihania.Tuo oli niin iso,meitä oli 3 sitä jakamassa emmekä edes täysin jaksaneet syödä sitä loppuun;D