torstai 22. syyskuuta 2016

Kuningatar tuli kylään

Tai ainakin hänen on tarkoitus esittää kuningatar Elizabethiä,mutta ei ehkä ole ihan tarpeeksi look-alike;D  Tel Avivin Rothchild Boulevardille pystytettiin tällä viikolla Lontoo installaatio,jonka tarkoitus oli esitellä Nespresson Citiz-espressokonetta.
Osa bulevardia oli muuttunut pikku Lontooksi
Ylös oli ripustettu mustia sateenvarjoja
Lontoo -kadun varrelle oli pystytetty kahvikojuja,joista sai kupillisen haluaamaansa espressoa
Espressoa oli ihan kiva maistaa,ja tykkäsin niin tuosta espressomukista,että otin sen talteen.Nespresson laitteilla ei kuitenkaan koskaan saa yhtä hyvää espressoa kuin niissä kahviloissa mistä tiedän saavani todella hyvää espressoa...
Kaikki halusivat kuvaan yhdessä "kuningattaren " kanssa.
Ja joku kaappasi "kuningattaren " syliinsäkin;D
Kaikki eivät pitäneet siitä että bulevardin varrelle,yleiseen tilaan pystytetään kaupallinen projekti,etenkin kun Nespresso ei edes joutunut maksamaan kaupungille tilan käytöstä. Oli miten oli,minua tuo ei ainakaan häirinnyt,ja oli ihan mukava nähdä hieman "Lontoota"  bulevardin varrella.

13 kommenttia:

 1. Ihanan hämmentävä mini-Lontoo :) Hauska myös nuo mustat sateenvarjot, kun niitä värikkäillä sateenvarjoilla koristeltuja katuja ja ravintoloita näkee välillä. Enpä tällaista ole ennen nähnyt.

  VastaaPoista
 2. Voi että miten hauska tapahtuma. Kuningatar näyttää hyvävointiselta :D
  ja nuo sateenvarjot ilmassa on ihanat!
  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Heh, ei mennyt ihan täydestä tuo kuningatar. Aika kuivakan näköinen tapaus. :-D Kuningatar sylissä -kuva on hauska!

  VastaaPoista
 4. Jotkut ne aina pahastuu. Minusta on aina mukavaa, kun jossakin tapahtuu. Ja olisin mielelläni maistellut kahveja.

  VastaaPoista
 5. Lontoo on minulle mieluisa (entinen kotikaupunkini :) joten tykkään !!!
  Ei tuo kyllä Elizabethiltä näytä, hah hah. God save her Majesty.
  Nuo ihanat sateenvarjot sopivat päivänvarjoiksi teidän helteisiin.
  Double-decker piristää maisemaa :)

  VastaaPoista
 6. Hauskoja kuvia ja kuningatarkin pääsi syliin. Tulinpa hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 7. Heh, melkoinen mainoskampanja, ihan mukavaa vaihtelua. Sateenvarjot mainiosti oivallettu. Elisbethiltä on mennyt geenit vähän sekaisin, mutta asento eka kuvassa on kyllä vakuuttava ;D Mitähän asianomainen itse ajattelee tästä mainoskäytöstään...

  VastaaPoista
 8. Ja minäkö luulin, että kuningatar pitää enemmän teestä.

  VastaaPoista
 9. MatkaMartta:oli kyllä outoa nähdä tuon mini-Lontoon ilmestyminen tuohon. Pyöräilijöitä varmaan hieman harmitti että piti ajaa tuon läpi,kun pyörätie oli siinä;D Mustat sateenvarjot loivat vähän pilvisemmän ilmapiirin,sopivasti Lontoon tyyliin;D

  Outi:oli kyllä tosi hauska tapahtuma ,vaikka jotkut siitä nurisivatkin. Kuningatar ei nyt ollut ihan aidon näköinen,mutta kiva kuitenkin,ja hieno asu;D Sateenvarjot tosi ihanat,harmi että ne tätä kirjoittaessa on jo poistettu tuolta. Kaunista viikonloppua Outi.

  Satu:no ei todellakaan,Luulin ihan englantilaiseksi täti-ihmiseksi,kunnes tuli kertomaan että on muka kuningatar;D Hauskasti olikin napattu "muka kuningatar" syliin valokuvaa varten;D

  Paluumuuttajatar:lähinnä kahvilat siinä vieressä olivat käärmeissään,ja sitten ei kaupalliset tahot,joilta pyydettiiin maksua tuolla bulevardilla jonkun tapahtuman vuoksi. MInusta on tosi kivaa tuollainen,ja saisi olla vaikka joka viikko jonkun eri maan tapahtuma;D Ja kahvejakin oli kiva maistella.

  Rita:viimeinen Lontoon-matkani oli liian kauan sitten,mutta ystävä joka juuri palasi sieltä kertoi matkastaan,ja oli kiva kuulla- Ei todellakaan ihan Elizabethin look-alike,ehkä ei parempaa löytynyt;D Sateenvarjot olivatkin tosi kivoja tuolla.

  Unelma:hih,se oli kyllä hauskaa kun kúningatar napattiin syliin;D Kiva kun tykkäsit:)

  Sirokko:todellakin. Nespresso pisti parastaan.En ottanut kaikesta kuvia,mutta tuolla oli kahvilaosa,ja tosi kivan näköinen "leipomo" jossa tosin oli vain kahvia;D Elizabeth oli nyt vähän eri näköinen kuin normaalisti;D Mutta eikös aidolla Elizabethilla ole Englannissakin joku look alike,joka tekee mainoskampanjoita,muistan joskus nähneeni.

  Saara:Mitenkös kuningatar sortui kahvia juomaan;D

  VastaaPoista
 10. Aika magee juttu. Olen kyllä samaa mieltä, että noilla nappikoneilla ei saa hyvää kahvia, se yleensä ihan ok kahvia mutta ei sellaisen hyvää mitä saa vasta jauhetusta, niin hyvää. Mutta minusta tuo oli aika kiva juttu, miksi täällä ei tuommoisia ole koskaan.

  VastaaPoista
 11. Nelli:minustakin oli aika magee,sen vuoksi kävin kahdesti (oli niin keskeisellä paikalla;D) minkä huomaan kuningattaren asusta;D Niinpä,pitää olla tosi hyvä kahvikone että saa hyvää kahvia,mutta ei tuollaisilla kapselikoneilla tule samanlaista kahvia kuin mitä hyvät kahvilat tekee. Hmm,pitää kysyä ehkä Nespressolta mikseivät tee Helsingissä tällaista juttua..

  VastaaPoista
 12. Hieno idea nuo sateenvarjot :)

  VastaaPoista
 13. Amalia:näyttivät niin kivoilta että mun puolesta olisivat saaneet jäädäkin sinne,

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...