lauantai 10. joulukuuta 2016

Kissaperhe

Kun vein Bambi-koiraani iltapäivälenkille,näin nämä suloiset pennut kadun toisella puolella,aidan takana. Aamuisin ja iltaisin on muutaman päivän ollut aika kylmää,ja pennut olivatkin toisiinsa painautuneita jotta saisivat lämpöä toisistaan.
Säikkyjä pentuja ;kun tulin liian lähelle 2 pentua juoksi auton alle,ja 2 muuta jäivät tarkistamaan onko turvallista;D   Alueellani suurin osa kissoista on leikattu,joten aina ihmettelen että mistä näitä pentuja tulee....Ehkä asialla on ollut Ilmari,musta lempikissani,,, Ilmari oli viime aikoina 2 otteeseen satuttanut tassunsa,toisella kerralla aika pahastikin,ja pysytteli puistossa samassa paikassa koko ajan.Veinkin Ilmarille sinne ruokaa että parantuisi. Ja parannuttuaan,muutama päivä sitten,hävisi Ilmari jonnekin,eikä sitä ole näkynyt 3 päivään,mikä on hieman outoa kun kissa tietää mistä saa ruokaa... Edit:juuri äsken vein Bambin iltapisulle,ja siellähän se Ilmari olikin,3 päivän jälkeen:)
Kissaemo tuli myös paikalle.
Yksi pennuista oli sen verran rohkea että uskalsi tulla jalkakäytävälle,mutta ei liian lähelle. Joku on laittanut näille pennuille ja emolle aidan nurkkaan juoma-astian,ja kipon jossa ruokaa,mutta minusta kipossa on koiranruokaa,sillä palaset ovat aika suuria. Kissat tarvitsevat ruuassaan tauriinia,mitä koiranruuassa ei ole,mutta parempi kai koiranruoka kuin ei mitään..
Joitakin viikkoja sitten,kun kävimme Annelin kanssa Rehovotin kaupungissa,oli falafelpaikan takapihan jatkeena second hand-vaateliike,jonka pihalla muutama kissa.Niillä näytti olevan hyvin asiat,ja ruokakipot täysiä.
Second hand-vaatekaupan pihan nurkassa mallinukella oli päällään nätti mekko.

11 kommenttia:

 1. Söpö kissaperhe; emolla tilannetta arvioiva katse :)
  Toivottavasti Ilmari palaa pian maisemiin.

  VastaaPoista
 2. Nurkkalintu:nuo pennut ovat niin suloisia:) Emokin niin säikky. Ilmari palasi:) Kun vein nyt äsken Bambin iltapisulle niin siellä se katti olikin:)

  VastaaPoista
 3. Voi kuin ihania! Teillä kissat ei oo kipeen näköisiä, niin kun Espanjassa.

  VastaaPoista
 4. Kisut ovat söpöjä, mutta varmasti hermostuisin jos noin monta kissaa tulisi meidän rapun pieleen pissimään. :-)

  VastaaPoista
 5. Voi voi, huono vuodenaika pikkukisuille ulkona.

  VastaaPoista
 6. Kaunis mekko tosiaan. Yhdessä kuvassa kissoilla hieno (melkeinpä jouluinen)
  vihreä tarjoiluastia. Ihanaa että on ihmisiä jotka pitävät huolta eläimistä 💜
  Ensimmäinen kuva on liikuttavan suloinen. Palelevat kissaressut. Onneksi
  niillä on toisensa.

  VastaaPoista
 7. Hannele:tack,fina modeller;D

  Amalia:tosi suloisia.Täällä on paljon kissaystäviä,ja syöttäjiä,mutta tiedän että Espanjassa ei aina ihan niin,esim, oman vinttikoirarodun kohtelussa ovat olleet :(

  Unelma:hih,ovat toisella puolella katua.Mutta on tässä meidänkin talon takapihalla muutama,mutta pissivät sinne ruohopläntille;D

  Anu:no niin on,ihmettelinkin kuin näin nuo.

  Rita:Hieno mekko,pienikokoisella (laihalle...) ihmiselle tarkoitettu...Vihreä ruoka-astia kisuille oli juuri tuon Second Hand-kaupan pihalla,siellä oli 3 kisua.Täällä on tosiaankin paljon eläinystäviä,mutta sitten myös sellaisia jotka noita kisuja inhoavat:( PIkkukisut niin suloisia:)Onneksi saavat lämpöä toisistaan,mutta huono ajankohta oli maailmaantulolla.

  VastaaPoista
 8. Ihania kisuja. Tuo mustavalkoinen on aika samannäköinen kuin meidän vanha kissaneitimme oli. Kauheesti kinuvat pojat uutta kissaa, mutta katsotaan nyt. Ei varmaan ainakaan ennen ensi syksyä. Otetaan sitten jonkun kesäkissa parempaan kotiin :-)

  VastaaPoista
 9. Minna:täällä kisuja riittää,ja välillä käy niin sääliksi niitä,vaikka minunkin alueella on joitakin syöttäjiä lisäkseni-Kissat juoksevat perässäni puistossa kun ovat tottuneet saavansa minulta ruokaa,ja jos olen poissa niin heti säälin niitä että mistä nyt tulee ruoka. Toivottavasti löydätte kivan uuden kisun sitten ensi vuoden puolella,mjau:)

  VastaaPoista
 10. Siellä olisikin kiva käydä kirppareilla tekemässä löytöjä :)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...