tiistai 3. marraskuuta 2020

Vihdoinkin

Otsikko viittaa siihen  että tänään  satoi ensimmäistä kertaa .On niin ihanaa nähdä sadetta ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen . Kuvassa näkyy vanha  laattamuraali vanhan koulun edustalla,  joka on nyt remontissa ja jossa viime vuodet on toiminut päiväkotiryhmiä.

Satutin eilen sormeni aika pahasti , ja jo eilen etsin parista apteekista sormitukea mutta en löytänyt .Tänään sitten uusi kierros muutamassa apteekissa ja aamulla aloitin tästä. Iskin  sormeni kohti ovea tosi kovaa,   ja siinä on näköjään pieni murtuma , sillä en saa sormea  kunnolla taivutettua  ja se on turvoksissa ja kivulias
Tässä jatkoin matkaani .Pienissä puissa on pieniä sitrushedelmiä,  jotka ovat vielä vihreitä sillä yöt eivät vielä ole olleet tarpeeksi kylmiä
Matkalla  apteekkiin tuli taas ihailtua kauniita kaupunkitaloja . Ensimmäisestä apteekista en löytänyt sormi tukea
Ohitin tämän kaupan ikkunan , josta näkyy  niin viehättävä asetelma ja tuo turkoosin värinen lipasto on aivan ihana, Katukaupat edelleenkin kiinni, ja saa nähdä jos tämä kauppa vielä avautuu.

Kauppakeskukset ovet kiinni mutta  keskustan vanhan kauppakeskuksen yksi portti on auki , koska kauppakeskuksessa on apteekki ja ruokakauppa .  Apteekista löydän vihdoinkin sormituen Olen yrittänyt kirjoittaa tätä postausta mutta en pystynyt joten olen sanellut tämän postauksen  kännykän puheesta tekstiin -toiminnalla  ja  korjannut jälkikäteen Puhelimen sanelutoiminta ei aina ihan osunut nappiin vaan tekee paljon virheitä, joten pitää jälkikäteen korjailla

13 kommenttia:

 1. Voi tuota sun sormeasi, mutta tosi hyvä että löysit tuen. 💕

  Muraalit näyttävät kauniilta, jäin pitkäksi aikaa tuijottamaan noita rypäleterttuja 🍇

  Rakastan lipastoja joten arvannet että senkin kuvan kohdalle pysähdyin.

  Paranemista sormelle ja kaikkea hyvää marraskuuhun. 🌻🌻🌻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rita:onneksi löytyu sormiuki, ja hyvä sellainen😀
   Minäkin ihastuin tuohon lipastoon,väri ihana, ja jo meinasin roudata kotiin jonkun meidän talon assukkaan hylkäämä lipasto,ja maalata se turkoosiksi, mutta tulin siihen tulokseen etten pidä tarpeeksi siitå lipastosta.
   Kiitos Rita, ja samoin sinulle hyvää marraskuuta❤

   Poista
 2. No voi harmi tuota sormeasi, toivottavasti ei särje kovasti. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SusuPetal:Kiitos❤0Parin päivän lepo tuossa sormituessa on tehnyt sormelle hyvää, ja se on nyt vähemmän turvoksissa, eokä sati enään kyten alussa. 😀

   Poista
 3. Toivottavasti saat sormen kuntoon! Mä potkaisin jokin aika sitten varpaan ja ai kamala kun se sattui. Pikaista paranemista Jael!

  Tuo lipasto on ihana, mutta niin ovat ne naisfiguuri valaisimetkin. Aivan huikeat.

  Ja voi kun kiva, että vihdoinkin satoi. Voin kuvitella kuinka mukavalta se tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna:Kiitos,tuosta sormiruesta on selvästi hyötyä ja sormi alkaa jo voida vähän parwmmin. Huh, isku varpaaseen on todella kivualiasta, been tvere, joten toivottavasti se voi jo paremmim.
   Lipadto sekä naisfiguurilamput aivan ihania💙
   Ensimmäinrn sade puoleen vuoteen on aina mahtava juttu ☔Mukavaa marraskuuta Johanna ❤

   Poista
 4. Tuollaiset kolhut on kyllä kurjia. Särkeeköhän sormeasi kovasti :( Toivottavasti osaat myös olla varovaisempi kuin minä vastaavanlaisessa tilanteessa. Itse nimittäin kolhin aina uudelleen juuri sen saman kipeän sormen (tai vielä useammin varpaan) niin että paraneminen hidastuu.

  Ihania kuvia! Luulen että olen joskus aiemminkin jossain kuvissa ihaillut tuon vaalean siniharmaan talon parvekkeita ja ikkunaluukkuja. Kerrassaan viehättävä. Ja nuo valaisimet!!

  Terkut harmaan tihkuisesta Helsingin marraskuusta. Nauti sinä sateesta siellä ja parane pian Jael.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena:Olin kyllä tosi huolimaton kun törmäsin oveen sormen kanssa, ja just kun 3dellisenå päivänä olin saanut toisen käden peukaloon steroidipiikin(trigger thumb). Kiitos kysymästä olen pitänyt tuota tukea nyt 2 päivää, ja se selvästi auttaa, koska nyt vähemmän turvotusta eikä.kipukaan enään niin paha. Aion pitää tukea kunn3s sormi on ok. Hih, minullekin usein sattuu saman paikan kolhiminen uudestaan, auts.
   Noissa uusituissa kaupunkitaloissa on kyllä kauniita yksiryiskohtia, kuten ikkunaluukut ja parvekkeet 💙 Ja nuo valaisimet ovat mielettömän ihanat ❤
   Kiitos Leena, ka terveisiä Helsinkiin. Meillä on nyt eilisestä ollut ensimmäinen talvinen episodi ☔

   Poista
 5. Onpa harmillista, että sormi murtui. :( Toivottavasti vaiva pian paranee.
  Positiivista toki on, että saitte viimein sadetta. Täältä Suomesta katsottuna tilanne tuntuu käsittämättömältä, kun täällä sadetta saadaan niin usein. Voi vaan aavistella, miten sade raikastaakaan sekä ilmaa että kasvillisuutta.
  Jaksuja Sinulle! <3

  VastaaPoista
 6. Voihan harmitus tuon sormen kanssa. Onneksi löysit siihen tuon tuen. Aivan ihana tuo turkoosi lipasto.
  Kaunista iltaa sinulle Jael ❤️

  VastaaPoista
 7. Tosi kurja juttu tuo sormimurtuma. :-( Toivottavasti sormesi paranee pian. <3

  Tuo muraali on aivan ihana. Mitkä värit! Eikä turkoosi lipastokaan hassumpi ole. Itselleni en kyllä huolisi. ;-D

  VastaaPoista
 8. Kivat lamput tossa näyteikkunassa, sopis hyvin makuuhuoneeseen :)
  Paranemisiin pian stormen kanssa <3

  VastaaPoista
 9. Voi sinun sormea, sinulle kyllä sattuu! Kääritään sinut kuplamuoviin <3 Toivottavasti sormi paranee kohtuuajassa.

  Ihania nuo laattamuraalit. Tykkään kun koristellaan seiniä ja ovien edustoja. Täällä näkyy myös noita laattamuraaleja jonkin verran, yleensä juuri oviaukoissa ja vastaavissa.

  Jaksamista lockdowniin. Onneksi pääsee sentään liikkumaan, vaikka kaupat sun muut eivät auki olekaan.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...