sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Talvi ei taida tulla tänne ollenkaan...

Viikonlopun vietin ystävän luona Tel Avivissa ja eilen poikkesimme satamassa,jossa oli hurjasti ihmisiä liikkeellä,eikä mikään ihmekään,sillä kesä täällä vaan jatkuu ja kuten kuvastakin näkyy,ihmiset kesävaatteissa.(lisääkin kuvia oli,mutta vahingossa deleettasin ne..) En kyllä tällaista muista;yleensä marraskuussa on jo viileää ja talvivaatteet esillä,mutta ei tänä vuonna. Alkaa hieman jo kyllästyttää tämä loputon "kesä".
Pari päivää sitten tuli kuluneeksi 2 vuotta siitä,kun ihana Bambi-koirani ilmestyi elämääni. Paljon iloa on tästä hauvelista ollut ja toivottavasti jatkossakin.

Mukavaa sunnuntaita!

33 kommenttia:

  1. Lämpimältä ja kesäiseltä siellä näyttää vielä. Ja paljon näkyy olevan ihmiset liikkeellä.
    Meillä satoi lunta ja maisema on valkoinen.

    Ihana Bambi!:)

    VastaaPoista
  2. kuin kylmää teil on siite, kun on talvi?

    VastaaPoista
  3. Kaksi vuotta! Uskomatonta, miten aika kuluu, muistan hyvin, kun Bambi tuli elämääsi!

    Lähetä vähän sitä kyllästyttävää kesää tänne!!!

    VastaaPoista
  4. en enaa naureskele naille talvikamppeille mita taalla myydaan. Eilen palelin illalla, kun menimme pelaamaan... ulkolampotila oli kylla +27, mutta se tuntui KYLMALTA t-paita paalla.

    VastaaPoista
  5. Nauti kohta sinulla on lämpöä ikävä kun ensimmäinen raekuuro aiheuttaa kaaoksen. Ennustan sinne tulevan myrskyisän talven.

    VastaaPoista
  6. Susanne:kovin kesäistä on vaikka ei näin pitäisi olla tähän aikaan vuodesta.Bambi on ihanan suloinen!

    Amalia:Riippuu ihan missä päin maata asuu.Kun asuin pohjoisessa oli sisälläkin joskus vain 9 astetta lämpöä.Tähän aikaan pitäisi olla sellainen ilma että pitkähihaiset vaatteet päällä eikä toppi ja shortsit.

    SusuPetal:Aika on kulunut niin nopeasti!
    Lähettäisin mielelläni sitä lämpöä täälä teille sinne,ja ottaisin kylmempää ilmaa tilalle..

    KUwaitin kaunotar: Täälläkin aina tuntuvat Suomessa lämpiminä pidetyt lämpöasteet talvella kylmiltä,mutta 27 astetta sentään tuntuu vielä tosin lämpimältä.Eilen oli 3o asteen paikkeilla.

    Ari:No tuollaisista raekuuroista voi kai vain uneksia.Pohjoisessa asuessani sellaisia oli muutaman kerran. Nyt taitaa talvi jäädä kyllä tosi lyhyeksi,jos sitä ollenkaan edes tulee.

    VastaaPoista
  7. Kovin näyttää vähälumiselta :)

    Wuf Bambille!

    VastaaPoista
  8. SIellàkin on hyvàt ilmat. Tààllà Italiassa on kovia tulva ongelmia ja on satanut kaatamalla jo viikkoja....paitsi tààllà meillà. Meillà tànàànkin varmaan +24 eli just sopiva :D Tosin erityisen làmmin ollakseen marraskuu.Ihana Bambi ♥

    VastaaPoista
  9. Jael, minä en osaa kuvitella talvea Israeliin, vaikka omaan aika hyvän mielikuvituksen.

    Kerran vielä huomaat, että Bambi on parasta, mitä sulle on tapahtunut. Olga on elämäni pyytettömin ja - unohtumattomin.

    VastaaPoista
  10. Meillä on 18 ja toppatakkia kaivataan, aletaan hukkua tulviin. Mutta parempi näin kuin ikuinen kesä, toivottavasti vilu ehtii sinnekin ennen kuin uusi kesä taas tulee.
    Bambi on ainakin ollut tyytyväinen kanssasi, sen kyllä näkee. Siinä tuo kuuntelee korvat höröllä mitä hänestä puhutaan..

    VastaaPoista
  11. Mukavaa marraskuista sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa,

    VastaaPoista
  12. Hannele:no teillä sitten hyvin,muistakin että Göteborgissa kiva ilma,lyhyemmät talvet.

    Rita;:lunta saisi olla;D Wuff hau sanoo Bambi takaisin...

    Ciacy:Siis teilläkin epätavallisen lämmintä.Tulvat ovat paha juttu,mutta muuten saisi tulla sadetta,nyt siitä ei ole tietoakaan.

    Leena:kyllä täällä on talvikin,etenkin kun mennään pohjoiseen päin,kylmää ja luntakin.Bambi onkin yksi parhaista asioista,pyyteetön kuten Olgakin:-)

    Sirokko:no teillähän on jo kylmää ja lähetäpä sitä vettä tännekin suuntaan,on niin kuivaa!Bambilla onkin hyvät olot,ja tarkasti kuuntelee kun siitä puhutaan;D

    Villasukka:kiitos,sinulle samoin!

    VastaaPoista
  13. Tämä olkoon siis virallinen Bambi-päivä!

    Meille räpsäytti jotain valkoista tänään vaakatasossa hetken, muuten paistoi aurinko.

    VastaaPoista
  14. Meilla myös on paiğvalla ollut viela +25-+27 astetta,mutta heti,kun aurinko laskee klo 17.00,niin tulee viilea.Yölla on enaan +13.
    Tanaankin tuli hiki melkeimpa hihattomalla asulla,kun kaveltiin ystavan kanssa akaupungilla.

    VastaaPoista
  15. Lepis: Jippii,virallinen Bambi-päivä! Pikkulinnut kertoikin tuosta lumen tulosta,taitaa ehkä tulla taas kunnon talvi....

    Sateenkaari.Teilläkin aika lämmintä päivällä.Öisin on ihan mukavaa,muttei mitenkään kylmää vielä.Nyt istun tässä ihan pikkuvaatteissa enkä palele.

    VastaaPoista
  16. Minusta olisi muuten aika nastaa, jos ei tulisi talvea ollenkaan vuoden aikana :) Aurinkoa vaan, lämpimiä päiviä, ehkä välillä sadetta ja tuulta, mutta ei mentäisi alle nollan eikä tulisi lunta. Se olisi jo aikamoista.
    Tosin.. kun se talvikausi alkaa, niin silloin luonnollisesti toivoo että lunta tulisi edes hieman, muussa tapauksessa kylmyys ja märkyys ja se pimeys on aika ankea kombinaatio :/

    VastaaPoista
  17. No johan on, että kesä senkun vain jatkuu .... *huoh*

    ...ihana Bambi!
    Onnea merkkipäivän johdosta, ja Bambille rapsutuksia ja taputuksia! <3

    VastaaPoista
  18. Elisa:siihen ikuiseen kesäänkin kyllästyy välillä ja toivoo talvista.Nyt lumi kuulostaa ihanan houkuttelevalta...Mutta täällä ei kyllä ihan näin lämmintä pitäisi tähän aikaan vuodesta olla...

    MaaMaa:Keskiviikosta lähtien taas lämpenee enemmän ja sateesta ei tietoakaan...
    Bambi kiittää rapsutuksista:-)

    VastaaPoista
  19. Tähän ei voi oikein muuta sanoa lohdutukseksi kuin että ei lämmin luita riko :( Sorry, tiedän että laiha lohtu kun lämpö vain jatkuu ja jatkuu.

    Bambille terveisiä. Bambi on kyllä uskomattoman siro ja kaunis.

    VastaaPoista
  20. Johanna:kiitos sympaattisista sanoistasi:-)Kai tämä lämpö (ja iltaisin sentään on ihan ok)joskus loppuu ja muuttuu talvisemmaksikin.
    Bambi kiittää terveisistä!

    VastaaPoista
  21. Meillä on maa kuuran peitossa ja autojen ikkunat jäässä. Aurinko kuitenkin paistaa.
    Pikkuiset linnut käyvät innokkaasti noukkimassa jyviä lintulaudalta. Talvi on tulossa.
    Olisin mielelläni siellä lämpimässä. :)

    VastaaPoista
  22. Voi, kun saisitte sinne sikäläisittäin oikean talven tuntua. Vaikka lämmin on ihanaa, niin ymmärrän hyvin kaipuusi viileämpään ilmaan.

    Meillä (30km Helsingistä pohjoiseen) satoi eilen hieman lunta ja mieheni viritteli lyhtyihin talvivaloja. Annamme niiden loistaa marraskuusta helmikuun alkuun, koska nyt alkaa jo neljän maissa olla pilkkopimeää.

    Ihana Bambi ♥ Olen ihan koirafiiliksissä, kun hoidan vanhempieni koiraa seuraavat kaksi viikkoa.

    VastaaPoista
  23. Voi, tanne on tullut selva muutos saahan. Aamulla ripotti vahan vetta eika ole enaa niin lammin kuin viela viikko, kaksi sitten.
    Ei valittamista. Nyt ei hiki valu niin kuin kesalla. Oli aika tuskaa.
    Olispa vaan siisti paikka lyhyen kavelymatkan paassa missa voisi rauhassa istua auringossa ja lukea kirjaa...Siistia pitaa hakea liian kaukaa tai sitten ei paista aurinko.

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  24. Unelma:lumi ja auringonpaiste on kiva yhdistelmä.Pikkulinnuilla on varmaan hyvät oltavat siellä lintulaudallasi! Lämpimiä terveisiä täältäpäin..

    Lumiomena:Kuulinkin että tuli lunta,ja se harmaus näyttääkin heti paremmalta silloin:-) Täällä ovat illat nyt 20 asteen tuntumassa mikä on ihan ok,mutta ihan lyhythihaisellakin vielä pärjää illatkin.Ennen talvet täällä olivat paljon pidemmät.Minkälainen koira vanhemmillasi on;varmaankin sellaisesta tulee kauhea koirakuume...

    BLOGitse:vaikka täällä on päivisin lämmintä niin ei hiki valu samalla tavalla kuin kesällä ,koska onneksi on kuivaa.Mutta olisi kiva jos jo viilenisi ja etenkin sataisi,sillä maa on niin janoinen ja kaipaa vettä,Onko siellä kivoja kahviloita missä voisit istua kirjan kanssa?'Mukavaa viikkoa sinullekin.

    VastaaPoista
  25. jag säger detsamma, regn och vinter, kom, ni är välkommna!
    fast visst var november varm även förra året?

    VastaaPoista
  26. Lumimyrskyä odotellen....en kestä! :)

    VastaaPoista
  27. Sara;jag minns nog att det var litet kyligare förra november

    Pikkujutut:Toivottavasti pääset aurinkoon,pian..

    VastaaPoista
  28. Muuttaisin sinne heti, jos voisin. Inhoan lumisia talvia.

    Oma koirani kuoli 4. lokakuuta. Se oli 11-vuotias. On niin surullista...

    VastaaPoista
  29. Tuhkaa ja Timanttia:Kyllä mä ymmärrän että sieltä pimeyden ja kylmyyden keskeltä tekee mieli muuttaa etelään,sellaisesta minäkin haaveilin.Tosin kesät ei kyllä ihan näin kauan kestä ja talvi on se paras aika täällä,ilmaston puolesta joten kurjaa jos se lyhenee-
    Voi,olen tosi pahoillani koirasi johdosta.Surullista kun lemmikki kuolee,se jättää ison reiän sydämeen-

    VastaaPoista
  30. Onnea 2 vuotis bambielamalle. :)

    Taalla on ilma vihdoin viilentynty sinne 20 C hujakoille, mika on aivan ihana keli. Taallakin talvi on kylla ilmojen suhteen parasta aikaa.

    VastaaPoista
  31. Itkupilli:Kiitos,Bambista on tosiaankin ollut paljon iloa:-) Nyt on öisin tuota 20 asteen paikkeilla,voi kun olis päivälläkin...

    VastaaPoista
  32. Ja minusta taas tuntuu että tänne Melbourneen ei tule kesä ollenkaan. On ollut tosi sateinen vuosi ja eilen radiossa sanottiin että kesästäkin tulee sateinen... sitä on melkein kuin Suomessa. hih! :)

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...