maanantai 29. marraskuuta 2010

Tanssia puheitten välissä

Olin tänään konferenssissa Ramlen kaupungissa.Tiedättehän sellaisessa,jossa pidetään paljon puheita ja sitten alkaa haukottelemaan....Mutta tässä konferenssissa olikin laitettu aina välillä erilaisia tansseja puheitten väliin,mikä teki koko tapahtumasta erittäin mukavan.Aloitimme gruusialaisella tanssilla.Nuoret pojat tanssivat ja tekivät hurjia hyppyjä ja pyörähdyksiä välillä.Gruusialaisia kansantansseja on monta erilaista,mutten tiedä mikä niistä tämä oli.Pojilla oli tuollaiset hassut peruukkeja muistuttavat hatut päässään.
Kahden pikkuisen junioritanssijan esiintyessä yleisö oli aivan otettu! Kuvat ovat aika huonoja,sillä olen surkea kuvaamaan  pimeässä,tai  kun sisällä on pimeää.Pitää harjoitella....  
     Taas oli puheita,mutta sitten olikin etiopialaisten naisten vuoro tanssia.Maa-äiti oli tanssin nimi.  
   Etiopialaiset ovat niin kauniita....
Puheita ja taas puheita,ja viimeisenä vuorossa olivat nämä tanssivat pojat Qalansuwan  kaupungista.   He tosin liikkuivat sellaista vauhtia,että tasaista kuvaa oli mahdotonta ottaa....                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

30 kommenttia:

 1. Oi miten ihanaa!!
  olisin halunnut ehdottomasti olla mukana...
  tanssi on niin upeaa, vaikuttavaa..
  Olivatpa viisaita nuo tilaisuuden järjestäjät, tanssien avulla saivat ihmiset viihtymään ja rentoutumaan...

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloisia noi junioritanssijat.

  Tosiaan, hyva idea herattaa yleiso railakkailla tanssiesityksilla puheiden valissa. ;)

  VastaaPoista
 3. Vàhànkò hyvà idea pitàà kuulijat hereillà. Konferenssit kun tahtovat olemaan hieman tylsià oli aihe sitten mikà tahansa.Kivasti làhti viikko kàyntiin :D

  VastaaPoista
 4. Hanne:menin vähän sillä mielellä että jaksankohan olla loppuun saakka,mutta nuo kaikki tanssit olivat niin ihania,että koko sellainen ajatus unohtui!

  Itkupilli:Junioritanssijat olivat ihan pieniä ja tosi suloisia,mutta jalkaliikkeet oli jo opittu tosi hyvin:-) Joo,ei tehnyt mielikään mennä kesken pois;D

  Ciacy:todellakin oli kivasti höystetty tuo konferenssi.Noita tansseja jäi oikein odottelemaan!

  VastaaPoista
 5. tuommoisessa konferenssissa olisi kiva olla itsekin mukana. Inhoan niita missa on vaan niita puuduttavia puheita... :(

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus! Kyllä veti suuta hymyyn, kun ajattelin penkeissä haukottelevia puheiden kuuntelijoita, joiden silmien eteen rävähtävät yhtäkkiä gruusialaiset tanssijat... :-D Mahtava idea kerrassaan! Ja ihan hyviähän nuo sinun kuvasi olivat.

  VastaaPoista
 7. On välähtänyt konferenssin järjestäjillä, mikäs tuon mukavampi keino saada kuulijat herätettyä ennen seuraavaaa puhetta. Fiksua, muutenhan viimeiset puhujat olisivat joutuneet puhumaan nukkuville.
  Tanssia on muutenkin kiva katsella.

  VastaaPoista
 8. Hyvä idea! Minäkin kaipaisin nyt pientä tanssia tylsän päiväni piristykseksi. Itse ei millään jaksaisi tanssahdella.

  Ja kiva, että nuoret saavat tätä kautta harrastukselleen näkyvyyttä. Esiintyminen taitaa tanssissa olla hyvin tärkeä osatekijä.

  VastaaPoista
 9. Kuwaitin kaunotar:Jeps,sellaisissa tylsissä ei niitä puheita edes kunnolla jaksa seurata...

  Hippu:olin kyllä lukenut ohjelmasta,että on jotain taiteellista ohjelmaa,mutta ajattelin että ennen puheita tai sen sellaista.Olinkin iloisesti yllättynyt ,kun aina välillä tuli näitä tansseja.Jaksoi sitten taas kuunnella puheita uudella innolla;D Käytin hieman vääriä asetuksia noita kuvia ottaessa,pitää vaan harjoitella pimeässä kuvien ottamista.

  Sirokko;Takuulla saivat nuo tanssijat väsyneetkin piristymään:-) Olin tosiaankin suunnitellut meneväni ehkä pois kesken,mutta tanssit saivat minut jäämään.Ja kaikki nuo tanssit olivat niin ihanan värikkäitä!

  VastaaPoista
 10. Johanna:todellakin hyvä idea! Tylsät puheetkin oli vähemmän tylsiä värikkään tanssin jälkeen.minustakin oli todella kivaa,että nuoria oli tuolla tanssimassa.Esim. tuo gruusialainen ryhmä on edustanut Ramlen kaupunkia ulkomaillakin,olivat tosi taitavia!

  VastaaPoista
 11. Kauniita asuja. Varmasti mielenkiintoinen show! Olin kerran katsomassa perinteistä Venäläistä jääshowta ja se oli aika huikeaa rytmittelyä, voin kuvitella tuon esityksen olevan samaa sarjaa.

  VastaaPoista
 12. Ehkä tuo näkemäsi Gruusialainen esitys oli Mtiuri (vuori tanssi). http://www.youtube.com/watch?v=zv5LPa-6wYg&feature=related
  vaikea sanoa koska heillä on niin monia tansseja tässä on niistä lista.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Dances_of_Georgia
  Hyvä idea korvaamaan torkkupeitot;)

  VastaaPoista
 13. Lepis:tuo gruusialainen tanssi oli kyllä paras noista,musiikki ,rytmi ,kaikki! Niin ihanan värikästä ja olivat vielä tosi nuoria nuo tanssijat.Yksikin oli kuin hyrrä...

  Ari:Voisi ollakin.Mulla on tuo linkkinä tuossa postauksessa;D

  VastaaPoista
 14. Teillä on siellä kyllä puhekonferensseisskin värikkäämpää! Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 15. Tuollaiset tansit ovat miellyttavaa katseltavaa.Tosi hyva idea laittaa vauhdikasta tanssia puheitten valiin.
  İhan hyvat ovat kuvasi.
  Kivaa alkanutta viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 16. Johanna:Ensimmäistä kertaa olen jossain konferenssissa tällaista nähnyt,oli tosi kivaa nähdä noita ihanan värikkäitä tanssseja:-)

  Sateenkaari:todellakin oli mukava noita katsella.Kyllä jaksoi sitten puheita kuunnella;D
  Kiitos,samoin sinulle oikein hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 17. Hyvin olet onnistunut kuvaamaan tanssia. Salamaa käyttäen kuulemani mukaan onnistuu paremmin. No, miten sitä salaman kanssa tunnelmaa häiritsisi, ei kai. Minäkin yritin kuvata tanssia, mutta en onnistunut noin hyvin.

  VastaaPoista
 18. Mahtavaa, että oli kevyempää viihdykettä puheiden välissä :) Mä niin tykkään ihastella toisten taitoja, olisi ollut upea nähdä nuo tanssijat! Kun toiset koko sydämellään laittaa parasta, niin mulla tulee sellainen ihastuksen kyynel silmään :)

  VastaaPoista
 19. Tanssit näyttivät tosiaan mukavilta.
  Puvut lisäävät mukavasti tunnelmaa.

  VastaaPoista
 20. Mietin vielä tuota, kun kerroit yrittäneesi kommentoida blogissani, ja sait jonkin haittaohjelmailmoituksen, niin en voi muuta kuin ihmetellä, sillä minulla on Mac ja Macissä ei ole haittaohjelmia eikä viruksia.

  VastaaPoista
 21. Unelma:Käytinkin salamaa,mutta vaihtelin koko ajan asetuksia kun yritin saada parempia kuvia.Ensimmäinen kuva onnistui parhaiten.

  MaaMaa:Tosi kivasti oli laitettu tuota tanssia puheitten väliin. Ja tanssijat olivat niin aidosti hyviä,että oli ilo katsella heitä:-)

  Arleena:sekä puvut että tanssit olivat hyviä.

  Miranda.Ruokablogini kuulemma aiheutti yhteen aikaan saman jutun joillekin kävijöille.Juttu taitaa olla ehkä blogissa,ei koneessasi.Yritän mennä uudestaan blogiisi-

  VastaaPoista
 22. Miranda:menin blogiisi ja taas tuli se viesti.Ongelma on blogissasi.Ilmoituksessa oli että blogissasi on elementtejä sivustosta blotgi.com.au tai jotain sinnepäin,jossa on malware.

  VastaaPoista
 23. hahah, yhta hyvia kuvia kuin minun bussista nappaamani!
  Voi kun joskus ehtisi keskittya pimeassa kuvaamiseen...vaatii tripodin tai alustan mille kameran voi laittaa, kasivaralla tosi hankalaa...
  Terveisia edelleen kovan pakkasesta! ja Finnairin lentoemojen lakkokin sitten alkaa tanaan...

  VastaaPoista
 24. Todella viehättävän ja kiinnostavan oloinen tapahtuma! Katsoinkin noita ensimmäisiä nuoria tanssijoita, että mukana taisi olla gruusialaisia vaikutteita. Kävin itse lapsena katsomassa gruusialaista tanssiesitystä ja se jäi mieleeni niin, että muistelen sitä edelleen :)

  Huonossa valossa on vaikea ottaa kuvia, mutta hienosti tunnelma ja tanssijoiden kauneus välittyy!

  VastaaPoista
 25. Vau mikä upea idea laittaa tanssia puheiden väliin! Ja vielä noin kauniit puvut ja mahtavan näköiset tanssit! Nuo kaksi pikkuista junioritanssijaa on aivan ihania!
  Tällaista toivoisin muihinkin konferensseihin!

  VastaaPoista
 26. BLOGitse:pimeässä kuvaamiseen tarvitaan kai ihan omat niksit,en mitenkään yleensä onnistu hyvin sellaisissa.Sotkeeko lakko paluusuunnitelmiasi?

  Lumiomena:todellakin viehättävä lisä olivat nuo tanssit.Gruusialaiset tanssit olivat todella hyvät;täällä on paljon gruusialaisia,joten ovat tuoneet tanssitaidot mukanaan.Huonossa valossa todellakin vähän hankalaa ottaa kuvia,mutta tuohon ensimmäiseen olen aika tyytyväinen.

  Susanne:Oli kyllä tosi hyvä lisä tuonne konferenssiin,ja taisivat kaikki sen johdosta jäädäkin loppuun saakka;D Puvutkin olivat tosi kauniin värikkäitä:-)

  VastaaPoista
 27. Ihanaa päästä mukaan tuollaiseen juhlaan jossa sekoittuu kansallisuuksia tanssin rytmien solistessa... =)

  VastaaPoista
 28. Una:Nuo tanssit olivat kyllä ihana lisä puheitten välissä:-)

  VastaaPoista
 29. Hyvä idea! Ihanaa!! monessa suhteessa rakas ystävä. Haleja

  VastaaPoista
 30. Phivos:kiitos ja sinullekin paljon haleja.Your Finnish is so good!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...