sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Vuoden alku

Punertava kissa roskiksen päällä kävelyreitin varrella
Vuosi alkoi ainakin sään suhteen mukavasti ,sillä aattoiltana satoi vettä (tosin ei kauhean paljon)ja eilenkin vielä oli joitakin sateen rippeitä ja ihanan harmaan pilvinen päivä.
Netissä tarkistin 10 päivän sään,ja ainakin näyttää hieman viilenevän,tosin sateita siellä ei näkynyt
Kuvasin pari taloa kävelyreitin varrella

Aattoiltana näin elokuvan,joka sai naurulihakset toimimaan;D Kyseessä on elokuva nimeltään Dinner for Schmucks,jonka arvelin olevan aivan älytön,mutta se olikin hauska ja välillä jopa liikuttava,tosin älytönkin välillä,mutta hauskasti sellainen. Elokuvan viehättävän loppulaulun laulaa norjalainen lauluntekijä-kitaristi Sondre Lerche,jonka musiikki on minulle ennestään tuttua poikani kautta,jolla muutama Lerchen albumi.Elokuvan alkuminuuteilla muuten kuullaan Beatlesien "Fool on the hill",josta maksettiin 1.5 miljoonaa dollaria! On hyvin harvinaista kuulla Beatles-kappale jossain elokuvassa, ellei se ole jonkun muun artistin esittämä.Kuulemma Sir Paul itse näki kohtauksen elokuvasta,piti siitä,ja antoi suostumuksensa,kalliilla hinnalla tosin...

Oikein mukavaa vuoden ensimmäisen viikon alkua!

32 kommenttia:

  1. I can't believe you haven't turned on your heat yet this year - you're made of much stronger stock than me LOL!

    Some rain would definitely be a good thing in this parched land.

    -----------------------------------
    My photography is available for purchase - visit Around the Island Photography and bring home something beautiful today!

    VastaaPoista
  2. Robin: I simply haven't felt the cold yet....still waiting;D

    VastaaPoista
  3. Samasta syystä ei paljon koskaan kuulla Elviksenkään alkuperäislauluja missään elokuvissa. Elvis-säätiö, jota ex-vaimo Priscilla ja tytär Lisa Marie johtavat, antavat harvoin lupaa Elviksen musiikin käyttöön elokuvissa..

    Tuo elokuva voisi olla hauska piristysruiske. Naurua tarvitaan aina ja välillä jopa just sellaista naurua, joka irtoaa kun katsoo tällaisia elokuvia.

    Kissa on komea. Toivottavasti sen elämä on ok, ruokaa riittää, ystävällisiä ihmisiä ja yösijaa. Sitähän sitä aina miettii..

    VastaaPoista
  4. Kissalla näyttää olevan kovin mietiskelevä ilme, sisäänpäin kääntynyt. :)

    Nuo talot ovat kuin kaksoset, kuitenkin ilmeisesti aivan eri aikakauden tuotteita. Samoja tyylipiirteitä vain hieman erilailla toteutettuina.

    VastaaPoista
  5. Kissa näyttää ihan, kun sillä ois mälli poskessa :)

    VastaaPoista
  6. Ton kissan ilme, taitaa olla aika kovis.

    Toi ylempi talo on ihana.

    Ton elokuvan mainoksia oli täällä aika näyttävästi esillä ja heti ajateltiin, että se pitää nähdä. Olipas kiva, että muistutit siitä, meillä on ollut hiukan vaikeuksia löytää uutta katseltavaa.

    VastaaPoista
  7. Sooloilija:Taitavat pitää kovasti kiinni alkuperäislauluistaan,tuossakin hinta oli kyllä aika uskomaton yhden laulun käytöstä! Tuo elokuva oli kyllä aika hauska piristysruiske,Steve Carell on aika mainio koomikko;D
    Kissa näytti olevan pulskassa kunnossa,kuva otettu lähellä toria,jossa riittää niille syötävää.

    Miranda.Kissa kai ei tykännyt,kun kuvasin...Tuo alempi talo on juuri kunnostettu,mutta tuo ylempi taitaa tosiaankin olla vanhempi.Alla olevankin ei ole uusi vaan kunnostettu talo,ja hyvän näköinen.

    Amalia:hih,ehkä sillä olikin;D

    Itkupilli:aika kovikselta se näyttää,mutta otti ihan rennosti aurinkoa siinä roskiksen päällä.en odottanut pitäväni tuosta elokuvasta,mutta se yllätti ,oli hauska:-)

    VastaaPoista
  8. Ihana Sondre Lerche!!! Siis onko han tunnettu Suomessa? En tiennytkaan.

    Ihana katti tuossa ylimmassa kuvassa! Olen vahan heikkona punaisiin kissoihin.

    Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
  9. Tuula:En tiedä miten tunnettu Suomessa, kun ei Wikipediassakaan ole suomeksi sivustoa hänestä,mutta poikani on pitänyt Sondren musiikista jo vuosikausia,ja käynyt kai hänen konsertissaankin,muistaakseni.
    Meidän Otto,joka nyt on siellä Helsingissä poikani hoivissa,on myös punertava;D
    Mukavaa sunnuntai-iltaa sinullekin!

    VastaaPoista
  10. Kissa on selvästi Karvisen ilkeä velipuoli.
    Nauru on paras lääke elämän haavoihin.

    VastaaPoista
  11. Tuon kissan ilma on kyllä... sitä ei oikein osaa sanoi kuvailla. Vähän sellaisen hölmistyneen ja vihaisen sekoitus. :-)

    Tuo elokuva on kyllä ihan pakko nähdä heti kuin mahdollista.! Kiitos vinkistä. Ja mukavaa vuoden ensimmäistä viikkoa sinullekin.

    VastaaPoista
  12. Meillä on samalainen kissa, ei tosin ihan niin julman näköinen kuin tämä ilm.kadun kasvatti. Sympaattinen kissa kuitenkin. Meidän katin nimi on Jaffa.

    Ihanan näköisiä taloja kävelyreittisi varrella!

    Hyvää alkanutta vuotta sinulle ja koko perheellesi!

    VastaaPoista
  13. Hui miten pelottava tuo kissa. Näissä sinun kissakuvissasi on kyllä varsinaista piilevää kauhua. Pet Cemetary -tyyliin ;) Tämä oli kehuminen!

    Tuo biisi oli todella mukava, elokuvasävelmää parhaimmillaan. Pistetäänpä leffa muistiin.

    VastaaPoista
  14. Nuo teidän talot on niin nättejä ja hyvin hoidettuja kaikki, ilo katsella. Ilo olisi myös nähdä hauska elokuva, naurulihakset ei koskaan rasitu liikaa.

    VastaaPoista
  15. Kauniita taloja on aina mukava katsella.
    Näyttää jo tuo elokuvan kuvakin aika riemulliselta.

    VastaaPoista
  16. Kauniita taloja katsellessa valtaa matkakuume. :)

    Meillä oli vuosia sitten tuollainen samanlainen keltajuovikkas kissa, Ville. Eräänä päivänä se vaan tuli meille ja päätti jäädä taloon, samalla tavalla sitten lähtikin hyvästejä jättämättä. Oli kuitenkin pari vuotta ilonamme.

    VastaaPoista
  17. Ari:ehkä se vain pelästyi kun näki minut kameran kanssa;D Jeps,nauru pidentää ikää;D

    Hippu:Aika hurja ilme tuolla kisulla onkin,mutta ehkä se häiriintyi kun tulin sitä häiritsemään kameran kanssa,sen levätessä siinä roskiksen päällä...Elokuva oli hauska,ja joskus on tosi kiva nähdä tuollaisia hauskoja,mutta katsottavia leffoja.

    Kirsti: VÄhän julma ilmehän tuolla,mutta muuten komea katti.Punertavat katit ovat nättejä,pidän niistä ja kissani siellä Suomessakin on punertava.Tel Avivissa on paljon nättejä taloja!
    Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

    Lepis:ei kai se niin pelottavan näköinen ole;D Minäkin pidän tuosta biisistä,se jää kivasti mieleen,ja on sellainen hyvän tuulen kappale.Leffakin oli kiva.

    Sirokko:Tel Avivissa on paljon nättejä taloja,mutta eivät toki kaikki ole sellaisia,rumiluksiakin löytyy tarpeeksi,ja oma asuintaloni kaipaa vähän maalia sinne sun tänne.Hauskoja leffoja on kiva katsella,kunhan vaan eivät ole liian älyttömiä.Tämä oli hauska hyvällä tavalla.

    Arleena:pidän paljon talojen kuvaamista ja katsomisesta. Steve Carell näyttääkin hassulta tuossa kuvassa!

    Unelma:Kauniisiin taloihin ei kyllästy!
    Jännää,että Ville sitten lähti pois,vaikka oli jo ollut pari vuotta teillä.Mutta ehkä sen valtasi taas vaellusvietti...

    VastaaPoista
  18. Siellä on niin kauniita taloja ja rakennuksia niinkuin nuo kuvissasikin olevat!

    Oikein mukavaa vuoden ensimmäistä viikkoa!

    VastaaPoista
  19. Minua alkoi naurattaa tuo kissa. Ei millään pahalla, mutta tuossa kissassa on jotain samaa kuin vanhan Marilyn Monroe-klassikon "Joki jolta ei ole paluuta" puumassa. Ihan samanlainen ilme ja väritys! (katson tosi vähän telkkaria ja nyt uudenvuoden aikaan olemme mieheni kanssa katsoneet 50-luvun leffoja

    Monien muiden tavoin minäkin ihailen noita taloja. En koskaan pääsisi kävelyltä kotiin, kun koko ajan pitäisi kuvata jotain :)

    VastaaPoista
  20. Pikkukuvana luulin kisuliinia ensin ilvekseksi! Tuopa mielenkiintoisen oloinen elokuva. Oliskohan tààllà maatiaisàrkkàrissà? Mukavaa alkanutta viikkoa/vuotta.

    VastaaPoista
  21. Tuo kissa on niin ihana...
    jos asuisin siellä, mulla ois varmaan talo täynnä kulkukissoja =)

    Ihana loppubiisi...

    Itse en ole ollut oikeissa elokuvissa pitkään aikaan..siis teatterissa..
    paisi meidän pikkukaupungin pikkuåikkuteatterissa, sitä ei lasketa..
    Iloista alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  22. Kissa, joka näyttää olevan survivor!

    Jälleen kauniita taloja...

    Yritän seuraavan kuukaudena aikana mennä 'oikeisiin elokuviin' kahdesti! Ostan paljon leffoja kotiin, joten käymme ehkä pari kestaa vuodessa elokuvateatterissa.

    Kivaa, että saatte harmaata ja vähän sadettakin;-)

    VastaaPoista
  23. Susanne:AIka nättejä taloja on monta,ja niitä kiva kuvata!Mukavaa vuoden alkua sinullekin!

    Lumiomena:aika jännästi tuo kissa on saanut ihmiset reagoimaan:D Ei se ihan sellaisen tavanomaisen suloisen kissan näköinen olekaan,vaan sellainen vähän "kovis";D Koko tuo katu,missä nuo talot ovat,on täynnä ihania taloja,jotkut restauroitu,jotkut eivät.Vegaaniravintola,jossa joskus lounastan,on juuri sillä kadulla.

    Lissu:Ehkä siinä onkin vähän ilvestä;D Se oli vielä aika isokin,,,(mikä johtuu varmaan läheisyydestä toriin,ja hyvät ruoka-apajat..)Leffa oli hauska,en tiedä onko tulossa Suomeen,mutta kiva oli nauraa oikein kunnolla ja nähdä huvittava elokuva välillä.

    Hanne:Minäkin ottaisin kissoja,jollei olisi koiraa,mutta onneksi ovat nuo melkein täysin kesyt kissat talon ulkopuolella,jotka juoksevat perässä.Minäkin ihastuin siihen biisiin! Oikein hyvää ensimmäistä vuoden viikkoa sinullekin!'

    Leena:Survivor se varmaan onkin,siinä oli roskiksen päällä kuin joku kingi;D Tuota leffaa en katsonut teatterissa,vaan ihan kotona.En edes muista,koska viimeksi olin leffateatterissa...Sadetta tuli,ei paljon,mutta viikon kuluessa on mahdollisuus uuteenkin sateeseen...

    VastaaPoista
  24. Hahaa... Ekalla silmäyksellä kissa näytti VALTAVALTA viidakoiden pedolta :D Sitten vasta huomasin että sehän onkin tavallisen kokoinen kissaotus.

    Nautinnollisia ihanan harmaita pilvisiä päiviä sinulle!

    VastaaPoista
  25. Tuo taitaa olla jo vanha kissaukko, jotain samaa kuin meidän kissaukossakin. Ainakin väritys.

    VastaaPoista
  26. Rita;se onkin aika suuren näköinen tuossa,ja voisi melkein kuvitella sen viidakkoon...Harmaa väistyi jo,nyt on taas aurinkoista,mutta illlalla kylmää,vain 12 astetta:-)

    Marja-Leena.Ei ihan nuorelta kisulilta vaikutakaan,mutta sillä taitaa olla oikeat kissanpäivät torin liepeellä;D

    VastaaPoista
  27. Toi kissa on ihan kuin meidän ystävien edesmennyt Hägar.
    Oikein hyvää tätä vuotta, Yaelian.

    VastaaPoista
  28. Lempeaa paluuta arkeen vuonna 2011!
    Terveiset harmaan Casan taivaan alta...ja hissi rikki! :)

    VastaaPoista
  29. Allu:ehkä tuo on Hägarerin reinkarnaatio;D Kiitos samoin,sinullekin hyvää uutta vuotta!

    BLogitse:Samoin teille sinne Casaan! Harmaa meni jo ohi,nyt on aurinkoista,,,,Ja toivottavasti hissi pian korjataan,missä kerroksessa asutte..

    VastaaPoista
  30. Kisujen pitaakin voids nayttaa julmalta, petojahan ne luonnossa! :) Leffa vaikuttaa hauskalle, otan nimen talteen jos vaikka latais katsottavaksi! Onnea Uudelle Vuodelle ystavain!

    VastaaPoista
  31. MaaMaa:kissa onkin tosiaan petoeläin,mutta kun olen entinen kissanomistaja,näen ne mieluisina lemmikkeinä.Tuo on kyllä aika hurjan näköinen! Leffa oli hauska! Onnea uudelle vuodelle sinullekin!

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...