torstai 1. tammikuuta 2015

Miljoonajahti Helsingissä

Israelissa on oma versionsa amerikkalaisesta Amazing Race-ohjelmasta;nimeltään Miljoonajahti ,ja parhaillaan televisiossa nähtävässä 4.kauden jaksoissa käytiin myös Suomessa kilpailemassa.Lähes heti Siljan laivalta maihin noustuaan kilpailijat joutuivat Kallion   Arla-saunaan hikoilemaan. Sieltä lähdettiin kohti Kaivopuistoa pelaamaan Angry Birdsejä ihan oikeasti.Kilpailijoiden tehtävät ovat aika hulluja,mutta ohjelmassa näkyi kivasti Helsinkiä,ja ihan senkin vuoksi oli hauska nähdä tämä jakso:) Seuraavassa jaksossa he joutuvat hieman puhumaan suomeakin,mikä voi olla aika vaikeaa;D

9 kommenttia:

 1. Joo katsoin sita eilen n. 15 minuuttia ja sitten holmot tehtavat ja osanottajat veimat voimani. Yritan ensi viikolla uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu:tehtävät ja suurin osa osanottajistakin hölmöjä,mutta kivasti näki jaksossa Helsingin tuttuja paikkoja

   Poista
 2. Tyttarenikin jannittivat,etta Suomi ja suomalaiset nayttaisivat parastaan ohjelmassa.
  Kaverit ihmettelivat,jos tytotkin menevat ssekasaunaan,mutta sekin on jo taalla outoa,etta ovat naistensaunassa alasti...
  Seuraavassa jaksossa suomenpuhuminen on varmasti hauskaa kuultavaa...

  VastaaPoista
 3. Olisi mulle sopiva ohjelma sillä minusta tuo sarja on yksi puudttavimpia ja tylsimpiä ohjelmia mitä täällä näytetään mutta jos tuossa versiossa käytetään mielikuvitustakin niin voisi mulla toimia hyvin :D Kuulostaa ainakin hyvälle.

  VastaaPoista
 4. No onpa varmaan ollut hauska seurata kilpailijoiden matkaa Helsingissä. Suomi taitaa olla aika kaukainen ja eksoottinen, tuntematonkin maa israelilaisille.
  Toivottavasti ohjelma antoi hyvän kuvan maastamme.

  Hyvää alkanutta vuotta Sinulle ja perheellesi"

  VastaaPoista
 5. Mukavaa tätä vuotta!
  En seuraa mitään tuon tyyppisiä ohjelmia (vaikka kyllä aina uuden ohjelman katson ja sitten tiedän onko minun makuuni)mutta kaikki mainonta Suomelle on nyt tärkeää...

  VastaaPoista
 6. Lisay:joo vähän ihmeteltiin että se löylyihin vettä heittävä mies oli alasti,tosin se kohta oli häivytetty ja kilpailijathan olivat siitä ihan kauhuissaan. On kyllä pakko katsella miten se suomen puhuminen heillä onnistuu;D

  Nelli:en ole tuota sarjaa katsonut ennenkuin vasta nyt kun on nämä Skandinavia-jaksot ja etenkin Suomi-jaksot.Ne tehtävät on niin hölmöjä välillä ettei niitä jaksa katsoa.

  Piipe.AInakin Lappiin tehdään täältäkin matkoja ja El Alin tytäryhtiö lentää kesäisin SUomeen,ja on ryhmämatkoja.Ihan hyvä kuvan siitä jaksosta sai Helsingistä;jaksot on kuvattu toukokuussa ja kyllä Helsinki näytti niissä kauniilta:)

  BLOGitse>kiitos samoin! Minä en jaksa seurata mitään reality-sarjoja,paitsi ehkä Masterchefiä ja sen tapaista,ruokaan liittyvää. Tämänkin ja edellisen jakson katselin vain koska oli aiemmin kuullut että kilpailijat tulevat Helsinkiin ja olihan se kiva nähdä rakasta Helsinkiä ruudussa .

  VastaaPoista
 7. Joskus vuosia sitten seurasin sitä alkuperäistä, jossa kävivät Helsingissä. On se aina mielenkiintoista miettiä, että miltä se tämä maa näyttää ulkomaalaisin silmin.

  VastaaPoista
 8. Katson niin vähän televisiota, etten tiedä, onko tuo sarja Suomessa katsottavissa. Varmaan, jos asuisin muualla kuin täällä Hesassa, olisin kiinnostunut kaikesta Suomeen liittyvästä. Täältä käsin olen kiinnostunut varsinkin kaikesta Israeliin liittyvästä. Harmi vain, että tiedotusvälineet vääristelevät kaikkia Israeliin liittyviä tietoja.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...