maanantai 31. elokuuta 2015

Koristeita ja kasvamisia

Näin eräässä kaupassa näin kauniit koristeruukut. Minulle tuli heti puolukat mieleen ja nuo herättivät minussa jonkinlaisen puolukkahimon vaikka itse asiassa nuo taitavatkin esittää karpaloita,mutta karpalot ja puolukathan muistuttavat toisiaan. Jouluksi sopivat koristeet mutta kaupassa ne  olivat myynnissä varmaan pian vietettävän juutalaisen uuden vuoden johdosta;siihen kun kuuluvat omenat,,,,,
Niitä oli myös vihreillä omenilla.
Huomenna lapset palaavat kouluun;kesäloma on loppu.Eilen tapasin E:n ,jonka ohjaaja olen ollut pari viimeistä vuotta mutta nyt hän siirtyy uuteen kouluun enkä muutenkaan enään osaisi auttaa häntä mm.matikan tehtävissä...vaikka ei hän sellaista tarvitsekaan kun on hyvä oppilas.E täytti viikonloppuna 12 ja vein hänet pirtelölle ja sinne sun tänne. Viimeksi tapasimme juuri ennen Suomen-.matkaani eli noin 2½ kuukautta sitten ja kun E nyt astui ulos bussista en ollut uskoa silmiäni:tyttö oli kasvanut varmaan pään verran tuossa ajassa. E on aina ollut muita luokallaan olevia tyttöjä pienempi ja lyhyempi joten oli tosi mukavaa nähdä että hän nyt on ottanut heitä kiinni siinä mielessä.
Oli todella kiva nähdä,mutta tulemme tapaamaan jatkossakin vaikken enään olekaan hänen ohjaajansa.Sovimme että otan joku päivä kameran mukaan ja kuvaan häntä veden äärellä.
Hyvää alkavaa syyskuuta kaikille.Syyskuu alkaa kuulemma tosi lämpimänä.Eilenkin kaikki meikit ja naamarasvat valuivat bussia odotellessa .Elokuu onkin ollut täällä kuumin miesmuistiin..,,

6 kommenttia:

 1. Puolukoita en ole oppinut syömään, mutta karpalokiisseli kermavaahdolla on niin hyvää, että… Vieläköhän sitä joku päivä ehtisi suolle poimimaan?

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen tuo E.

  Ihanat puna-vihreät koristeet !

  VastaaPoista
 3. No pulokoiksi minäkin noita katsoin..:D Kaunis nuori tyttö!

  VastaaPoista
 4. Puolukkahillo....nam!
  Oikein söpö E - kaikkea hyvää hänelle :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja vähän viieämpää syyskuuta sinulle <3

  Ostamme nyt kaupassa käydessä molemmille jälkkäriksi ison rasian mansikoita: Tänään oli sitten suven parhaat ja to mennään ostamaan lisää ja ostamme myös lajikkeen ylös. Varmaan säilöimme just oikeaa, mutta tuoreena syltävän, nautimme tämän suven parhaat mansikat tänään.

  Ihanan syksyiset korit <3 R. tänään jo kaipailikin puolukoita, mutta ei ihan vielä ole niiden aika. Pidetään nyt vain kiinni mansikka-ajasta ja niiden makeudesta ja meuhukkuudesta.

  E. on oikein pikkukaunotar <3

  VastaaPoista
 6. Paluumuuttajatar:täällä olen marketeissa muutaman kerran löytänyt puolukoita pakasteesta;ovat menneet smoothieihin ja piirakoihin.

  Rita:E oli aika pikkuinen kun tapasimme ensimmäistä kertaa,nyt jo niin kasvanut.Eikös olekin kivat koristeet,alkoi tehdä mieli sellaista.

  Irmastiina:heti tuli puolukat mieleen mullakin;D E:stä on kasvanut pikku kaunotar:)

  Marianna: puolukkahilloa löytyisi ehkä IKEAsta,viimeksi siellä käydessä ei sitä ollut.E.onkin tosi mukava tyttö,jään kaipaamaan viikottaisia hetkiämme.Mukavaa viikkoa sinnekin:)

  Leena:ei vielä toivoa viileämmästä...ehkä kuun lopussa,toivottavasti. Tänäänkin tuli niin hiki pintaan ei mistään...Vieläkin mansikoita,ihanaa! Tammikuussa saan sitten täälläkin mansikoita.Luulin että oli jo puolukka-aika mutta kyllä mansikat ovat herkullisempia;D joten nauti niistä kunnolla:) E onkin kaunistunut nyt kesän aikana:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...