lauantai 4. helmikuuta 2017

Appelsiinipuun Alla 8 v. ja televisiosivustolöytö

Kuva ei liity postaukseen mitenkään,bongasin hauskat kokkihahmot uuden
kaupan ikkunassa
No niin on tämäkin blogi ehtinyt 8 vuoden ikään,itse asiass blogin syntymäpäivät ovat huomenna,Runebergin päivänä. 5 .2. 2009 kirjoitin tänne ensimmäisen postaukseni. Kylläpä aika kuluu!
Itse asiassa halusin kertoa  joitakin kuukausia sitten löytämästäni Tv-ohjelmasivustosta,josta voi löytää lähes kaikki suosikkisarjansa.  Sivuston osoite on tämä ,toivottavasti näkyy teilläkin. Minulle loistava juttu sillä tietokoneeni on televisioni,siitä lähtien  kun telkkari varastettiin (jo ennen tähän asuntoon muuttoa,eksän vanhempien varastosta)  enkä koskaan hankkinut uutta televisiota koska huomasin että netistä löytyy vaikka mitä.  Sivusto löytyikin sopivaan aikaan,sillä yksi suosikkisarjoistani "Being Mary Jane" aloitti 4. kautensa,ja lataamisen sijaan voinkin nyt katsoa jaksot suoraan netissä. Being Mary Jane -draamasarja kertoo Atlantassa asuvan uutisankkurin työ-ja yksityiselämästä. Sarja on mielestäni tosi hyvä,ja parasta siinä on pääosaesittäjän Gabrielle Unionin tulkinta roolistaan. Sarja kehitettin BET- kaapeliasemaa varten (BET-Black Entertainment Television) Being Mary Jane -sarjan kaikki tähän mennessä esitetyt jaksot löytyvät täällä.
Toinen sarja mistä olen pitänyt tosi paljon on "Mozart in the Jungle"    Sarjasta on toistaiseksi esitetty 3 kautta,ja äskettäin luin että 4. kausi on tilattu,ihanaa:)  Tämänkin sarjan tähän asti esitetyt jaksot löytyvät täällä. Sarjan pääosassa on meksikolainen Gael Garcia Bernal hieman hulluna kapellimestarina Rodrigona.

16 kommenttia:

 1. Onnea 8-vuotiaalle hurjan hyvälle blogillesi!
  Ihanaa viikonloppua huippuohjelmien parissa.

  VastaaPoista
 2. Outi:kiitos ihanainen:) Ja ihanaa viikonloppua sinullekin:)

  VastaaPoista
 3. Onnea 8-vuotiaalle blogille - tuo on tässä viidakossa jo kunnon ikä;)
  Rentoja hetkiä suosikkiohjelmien parissa - minulle nuo molemmat olivat ihan vieraita.

  VastaaPoista
 4. Onnea kahdeksanvuotiaalle, Jael! Muistelin, että minä olen aloittanut blogini samoihin aikoihin, ja kävinkin kurkkaamassa ensimmäisen tekstin päivämäärän. Se oli 12.2.2009, eli olen aloittanut Kukkapillin tarkalleen viikko sinun jälkeesi. Ajattele, miten aika on kulunut! Kiitos yhteisistä vuosista, Jael! <3

  Minäkin katson "telkkaria" pelkästään netistä, ja hyvät sarjavinkit ovat aina tervetulleita. Viime aikoina ei ole oikein ollutkaan mitään katseltavaa. Eilen alennuin jopa niin alas, että katsoin Ruudusta Heikki Paasonen Shown. :-D

  VastaaPoista
 5. Onnittelut 8-vuotiaalle!
  Täällä onkin kiva käydä vierailulla.
  Hyvää sunnuntaipäivää ja aurinkoa askareillesi/lepohetkille! Täällä säätila on aika harmaa ja pilvinen.

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon 8-vuotiaalle blogystävälle!

  VastaaPoista
 7. Onnea ja iloisia blogi-synttäreitä 😊

  VastaaPoista
 8. Onnea kahdeksan vuotiaalle! Iso tyttö jo :) Bloggaamisen riemua ja iloa olet tuottanut nämä kaikki vuodet!

  VastaaPoista
 9. Onnea 8-vuotiaalle blogillesi! Kirjoitukset Israelista kiinnostaa aina, sattuneesta syystä! Perässä tullaan, blogini täyttää tämän kuun lopulla 7 vuotta.

  VastaaPoista
 10. Olin ihan varma, että olet blogannut jo ennen minua, mutta muisti tekee tepposiaan, minulle tulee 10 vuoden lopussa, Onnea sinulle kivasta blogista.
  Minäkin katson lähes kaikki sarjat netistä, meidän telkun satelliittikanavat kun eivät aina toimi. Englanninkielisiä en tosin enää juurikaan seuraa (Ranskan tv:n dubbaus on hoitanut tehtävänsä), joten mieluiten tekstityksellä.

  VastaaPoista
 11. Lady of the Mess: tuntuu melkein kuin ikuisuus sitten kun aloitin,ensin ruokablogilla,ja sitten tällä:) Kiitos,minä seuraan sarja-uutisia amerikkalaisista sivustoista,ja jos tulee jotain kiinnostavaa niin etsin käsiini ja katson.Tuolla sivustolla voi nyt sitten suoraan katsoa:)

  Satu:kiitos,tosiaankin,me ollaan ihan konkareita;D Kiitos samoin sinulle Satu yhteisistä vuosista,ja edelleenkin kiitos inspiroivista intialaisista ohjeista:) Juu oikeastaan ihan hyvä että telkkari varastettiin,netti on niin kätevä,näen Suomestakin monta ohjelmaa,ikävä kyllä kaikki suomalaiset ohjelmat eivät näy mutta monet kyllä. Mitä teimmekään ennen nettiä...Heh,pitäis katsoa mistä siinä' Heikki Paasosen ohjelmassa on kyse;D

  Piipe:kiitos,ja kiva että käyt täällä_) Toivottavasti teillä pian aurinkoakin,ja hyvää alkavaa viikkoa sinne:)

  SusuPetal:kiitos ,sinullakin niin pitkä aika täällä blogistaniassa:)

  Tanja:kiitos Tanja:)

  Hannele:kiitos Hannele:)

  Lepis: Kiitos sinulle,ja samalla onnittelut 10-vuotiaalle,wau:) sinuakin on ollut ilo seurata kaikki nämä vuodet:)

  Eeviregina:kiitos :) Sinullakin ollut tosi kauan jo blogi,tämä on kyllä tuonut paljon iloakin :)

  Unelma:kiitos ihana,ja tämän blogin kautta mekin tapasimme:)

  Sirokko: Vau,todellinen konkari olet,ja toivottavasti jatkat. Netti on kyllä loistava juttu,näkee ohjelmia kaikista maista jos haluaa,ja nyt sitten on tuo sivusto jossa kaikki sarjat,no englanninkielisenä.,Mutta hyvä että en Francais myös löytyy:)

  Nelli:kiitos paljon Nelli:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...