torstai 9. helmikuuta 2017

IMTM 2017 matkamessuilla

Eilen oli taas vuotuisten matkamessujen aika täälläpäin. IMTM (International Mediterranean Tourist Market) messut kestävät vain 2 päivää,ja yleisöllä on niihin vapaa pääsy iltapäivällä(aamut on varattu ammattilaisille). 
Messut olivat nyt ensimmäistä kertaa uudessa suuressa messupaviljongissa,mistä syystä näytteilleasettajiakin oli tällä kertaa enemmän kuin aikaisemmin.
Messuilla  oli mukana usean eri maan osastoja,sekä paikallisia matkanjärjestäjiä,sekä suurimpien kaupunkien matkailuosastoja. Kuvassa druusikylien osastolla oleva muusikko.
Druusien osastolla sai myös maistaa rullaksi käärittyä ohutta druusileipää,jonka sisällä oli labneh jugurttijuustoa sekä zaatarmaustetta.
Hän edusti Nazareth Village-paikkaa,jossa tutustutaan Raamatun aikaan.
En kuvannut paljon messuilla,sillä keskityin enemmän kiertämiseen,mutta oli mielenkiintoista nähdä siellä Ruandan edustaja.Mehän muistamme  Ruandan surullisen kansanmurhan,joten on mukava tietää että tänään siellä on myös paljon nähtävää vierailijoille.
Taiwanissa olisi mielenkiintoista vierailla.
Suomi oli tällä kertaa kivasti esillä messuilla.
Messuilla oli pohjoismainen osasto,jossa Norjan,Ruotsin ja Suomen messupisteet. Kuvassa Suomen suurlähetystössä harjoitteleva viehättävä Maria.
Osasto oli kaunis,ja Suomen pisteessä oli paljon hyvää materiaalia:)
Kyproksen osastolla tanssittiin
Panaman osastolla nähtiin kaunista panamalaista tanssia. Tanssin nimi on tamborito (pieni rumpu) ,ja se on Panaman kansallistanssi.
Kaikki halusivat kuvaan tanssijoiden kanssa.
Tanssijoiden puvut ja päähineet ovat kaunista katseltavaa.

10 kommenttia:

Melissa kirjoitti...

Onpa ihania kuvia :) Mulla on jo kova matkakuume...

Jael kirjoitti...

Nelli:kiitos,oli paljon värikästä tuolla,mutta etenkin tuo panamalaisten tanssi oli kaunista ja iloista katseltavaa ,musiikkeineen:)

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Aivan ihanan värikkäät messut siellä ollut. Mukavaa, että myös Suomi sai huomiota.
Ihanaa torstai-iltaa Jael <3

Jael kirjoitti...

Outi:ihanan värikästä olikin tuolla.Ja hyvä että Suomi oli juhlavuotena nyt esillä kauniilla osastolla,aiempina vuosina Suomes piste on ollut aika vaatimaton...

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Mukavat messut. En ole oikeastaan käynyt paljoakaan minkäänlaisilla messuilla, matkamessuilla en kertaakaan. Nyt lauantaina on tarkoitus käydä Helsingissä venemessuilla.

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Mahtavat messut, oikea kulttuurien kohtauspaikka!

Lempeää viikonloppua!

Amalia kirjoitti...

Vai että, oikein ilmaiset messut ja täällä maksaa melkein mättäitä messuliput :(
Kyllä maailmassa ois monta kivaa paikkaa, mihin mennä. Tuonne Ruandaan en kyllä ihan ekaks uskaltais lähteä.

Eeviregina kirjoitti...

Kivaa, että Suomikin oli hyvin esillä messuilla. Matkakuumetta olis, mutta tällä hetkellä pitää pysyä vaan kotiympyröissä.
Shabbat Shalom ja pakkasterveisiä Pohjanmaalta!

Satu kirjoitti...

Ihanan värikästä menoa! Vaikuttavat paljon mielenkiintoisemmilta kuin täkäläiset matkamessut...

Jael kirjoitti...

Paluumuuttajatar:Oli kyllä värejä noilla messuilla.Itse tykkään käydä messuilla,ennen tuli työnkin puolesta käytyä sellaisilla.Mukavia venemessuja:)

Susanna:matkamessuilla onkin kiva tutustua erilaisiin kulttuureihin:) Mukavaa viikonloppua sinulle:)

Amalia:jeps,aika kiva että noille messuille ei tarvitse lippua:)Paljon on paikkoja jossa haluaisin käydä mutta... Ruandakin on nykyään hieno matkakohde,toisin kuin ennen.

Eeviregina: Hyvä että nyt juhlavuonna oli oikein edustavan näköistä Suomen pisteessä.Tuolla nousee kyllä kauhea matkakuume! Täällä on nyt selvästi jo lämpimämpää...

Satu:värikästä tosiaankin. En ole pitkään aikaan käynyt Helsingin matkamessuilla,ovat ainakin isommat kuin nämä.