torstai 27. heinäkuuta 2017

Hollywoodia täällä

Kuva täältä
Eilen kuun alussa kihlautuneet  Quentin Tarantino ja hänen israelilainen morsiamensa Daniella Pick viettivät täällä Israelissa virallisia kihlajaisjuhliaan.,  Monet miettivät mitä kaunis Daniella näkee paljon vanhemmassa Tarantinossa, mutta he näyttävät rakastuneilta. Tarantino odotti ihmeen  kauan ennenkuin sitoutui jonkun kanssa.

Daniella Pick on täällä kaikkien tunteman, pitkän linjan laulajan ja säveltäjän, Zvika Pickin tytär, joka laulaa itsekin. Tässä yksi Daniellan lauluvideoista . Omena ei ole pudonnut kauas puusta, sillä  Daniella säveltää ja sanoittaa itse omat kappaleensa (äiti on tunnettu sanoittaja). Ei hän hullumpi artisti ole.

13 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onpa kaunis nainen. Ei ihme, että Tarantellakin lankesi. ;-D

Satu kirjoitti...

Tarantino siis. :-)

Jael kirjoitti...

Satu;Tarantella;D Olihan Tarantinolla aiemminkin kauniita naisia,kuten vaikka Uma Thurman,mutta kai Daniellassa oli jotain mikä kolahti. Hehän tapasivat jo 8 v.sitten .oli joku juttu joka lopahti,pitivät yhteyttä ja herättivät yhteyden uudestaan henkiin.

Unelma kirjoitti...

Onnittelut kihlaparille.

Jael kirjoitti...

Unelma❤❤

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Tarantinohan on tunnettu älykkyydestään ja huumoristaan. Ehkäpä nämä asiat yhdistävät tätä kaksikkoa ja pitäähän toisen aina olla se kauniinpi tai komeampi. Selvästi he ovat rakastuneita.
Voi kun heidän onni kestäisi ikuisesti <3
T.Hömppä romantikko

Jael kirjoitti...

Outi:Älykkyyden ja huumorin yhdistelmä onkin puoleensa vetävää,ja kun katselin tuossa samassa tilaiduudessa kuvattua videota,niin kyllä ovat hyvin rakastuneita❤.Toivotaan että liitto kestää,Hollywoodissahan se ei ole niin itsestään selvää.Ihanaa viikonloppua Outi🌺💚🌹🌸

Melissa kirjoitti...

Rakkaus ei katso ikää <3

Jael kirjoitti...

Nelli:Totta💜Eksäni on 9 v. nuorempi...

Thea Ester kirjoitti...

Kaunis on nainen, ja upea tuo valkoinen mekko hänellä!

Jael kirjoitti...

Thea Ester:totta, ja hänellä sellainen vartalo joka voi tuollaisen mekon kantaa kauniisti.

Leena Lumi kirjoitti...

Oih, morsian on niin kaunis, että hän olisi saanut jonkun nuoren komistuksen:) (You know my opinion...)

Arvaa mitä, en ole ikinä kuullut tuosta miehestä yhtikäs mitään.

(Tultiin just uimasta: ihanaa!)

Jael kirjoitti...

Leena:niinpä,muten kuten tuolla jo sanottiin niin rakkaus❤❤ei katso ikää.Tarantino on yksi Hollywoodin tunnetuimmista elokuvaohjaajista,ollut jo vuosia..