tiistai 19. joulukuuta 2017

Joulua kohti

Joulu lähenee, ja edelleenkin olen etsinyt joulun merkkejä täällä.    Koristeita näkee siellä sun täällä: tämä pukki on suklaakaupan ikkunassa.
Sunnuntaina huomasin että torin viereisen kävelykadun ja sen sivukadun puut oli koristelu sekä jouluisin koristeisin, että tänään päättyvän valon juhlan koristeilla.
Kiva että puita oli näin koristeltu. Kuvan olen ottanut aikaisin aamulla, juuri kun käsityöläistorin ihmiset olivat pystyttämässä kojujaan.
En katsellut tarkkaan mitään kojuja, mutta tässä oli suloisia käsitöitä.
Kojujen takana olevan kahden kaupan välissä olevan oven molemmille puolille oli tehty uusi mosaiikkityö.
Toisen reunan mosaiikkityö oli uimapukukaupan vieressä. Uimapuvut voisivat olla hyvinkin käytössä nyt, sillä epänormaali sää jatkuu. Päiväsaikaan kummallisen lämmintä, eikä yölläkään mitenkään kylmää.  Perjantaiksi on luvattu  27 astetta, eikä sadetta näy. Mutta puhelimen sääaplikaationi näyttää että joulun jälkeen hieman viilenisi, toivottavasti, sillä tänään näin perhosen,  mikä ei kuulu täälläkään talveen.

Hyvää joulun odotusta kaikille:)

11 kommenttia:

 1. Hauska katsella, millaisia joulun merkkejä sieltä löytyy. :-) Tuossa pukissa on kyllä melkoisesti syötävää, jos siis ymmärsin oikein, että se on suklaata. Onko sikäläinen suklaa muuten hyvää?

  VastaaPoista
 2. Satu;mä en ole ihan varma onko tuo pukkikin suklaata,mutta se on suklaakaupassa ja pakattu noin,niin ehkäpä. Täällä on tosi monta artesaanisuklaan tekijää mutta myös iso , jo vuosikymmeniä toiminut suklaabrändi,jonka suklaat ovat aika hyviä,mutta eihän Fasun suklaata mikään voita;D

  VastaaPoista
 3. Luonto on kyllä aika sekaisin :(
  Ihania pieniä käsityökojuja tuolla kujalla on.
  Mukavaa loppuviikkoa Jael ❤️

  VastaaPoista
 4. Ihania joulunmerkkejä siellä, hienosti bongattu! Niitä minäkin aina Turkissa bongailin, nyt niiltä ei voi mitenkän täällä Suomessa välttyä eikä ole hankala löytää. Täällä on kans koko tänä Suomessa oloaikanani ollut kylmimmillään varmaan -7 astetta, ihan epänormaalia, mutta lunta on edelleen!

  VastaaPoista
 5. Suklaapukit ovat parhaimpia pukkeja <3

  VastaaPoista
 6. Siis 27 astetta joulukuussa...huh hellettä. Täällähän ei koko kesänä päästy noihin lukuihin ja tuo Suomen hellerajakaan, 25 astetta, ei tainnut monessa paikkaa ylittyä...:)

  VastaaPoista
 7. Outi: Luonto on kyllä ihan nyt sekaisin,ihan kauhulla odottelen noita hellepäiviä vaikka pitäisi olla kylmää. Tuo käsityöläistori on kyllä ihana, siellä oli suomalanenkin myyjä mutta ei taida olla siellä enään.
  Kaunista keskiviikkoa sinulle:)

  MatkaMartta:näitä jouluisia juttuja täällä on niin kiva bongata, ja tänä vuonna näkynyt niitä entistä enemmän:) Itse asiassa tuo teidän miinus 7 ja lunta kuulostaa aika täydelliseltä talvisäältä, ei liian kylmää:)

  SusuPetal:onhan ne, jätän nyt väliin kun en syö sokeria enkä ole törmännyt sokerittomiin pukkeihin:D

  Hannele: tuo 27 astetta on täysin epänormaalia täällä tähän aikaan vuodesta,mutta onneksi on kuivaaa niin se ei tunnu lainkaan niin pahalta kuin lämpimänä kautena,mutta silti...


  VastaaPoista
 8. Siellä on tosi lämmin:) Meillä on nolla astetta ja illalla pitäisi hieman pakastua.
  Mukavaa joulun aikaa Jael!

  VastaaPoista
 9. Luonto on sekaisin. Tällä viikolla lähennellään 20 C astettta ja ensi viikolla saattaisi tulla lunta. Meillä sää on käynyt lämpimämmäksi talvikuukausina ja toisaalta on äkillisiä muutoksia.

  Voi mikä käsityöläistori! Näistä on mukava lukea.

  VastaaPoista
 10. Onpa siellä upeita käsitöitä!
  Hyvää ja rauhallista joulua Teille! Siellä ei tarvita toppahousuja eikä nastakenkiä kuten täällä meillä. ;)

  VastaaPoista
 11. Hyvää joulua sinulle! Meillakin on ollut poikkeuksellisen lammin joulukuu, en muista etta nain vahan olisi lammitetty asuntoa koskaan ja tuo kevyttoppiskin tuntuu edelleen liian paksulta, katsotaan tuleeko ne tosi kylmat kelit sitten tammikuussa, joka on taalla inhokkikuukauteni. Kylma ja sateinen. Meilla on kauheasti joulukraasaa mutta taallahan se on uuttavuotta varten.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...