lauantai 2. kesäkuuta 2018

Testissä langattomat Sudio-kuulokkeet +Alekoodi

Kuuntelen mielelläni  musiikkia,  nykyään eniten puhelimeni avulla,  ja   pitkät kävelylenkkini sujuvat mukavemmin musiikkia kuunnellessa . Tähän saakka minulla on  ollut käytössä nappikuulokkeet,  jotka koin hankalaksi koska puhelinta piti pitää lenkeillä kädessä,  sillä kuulokkeiden piuhat eivät ylettyneet  taskusssa olevaan puhelimeen.  Kun sain  tilaisuuden kokeilla ruotsalaisen Sudion langattomia kuulokkeita,  ilahduin, sillä olen jo pitkään haaveillut hyvistä langattomista kuulokkeista.  Kuulokkeet saapuivat  kauniissa valkoisessa paketissa.
Valitsin Sudion mallistosta  siniset Tre Classic  Blue-kuulokkeet. Näissä kuulokkeissa viehätti kuulokkeiden kaunis  minimalistinen  design,  ja pitkä kantavuus.  Minulle oli tärkeää myös  Tre-mallin äänenläpäisy,  joten voin kuulla ympäristön ääniä ilman että  poistan kuulokkeet korvista.  Tätä Tre-mallistoa saa myös mustana, valkoisena sekä pinkkinä:)

Tre Classic Blue- kuulokkeet on tarkoitettu erityisesti urheiluun ja aktiiviseen  elämäntyyliin, mutta sopivat erinomaisesti myös  arkiseen elämään.  Miten mukavaa onkin kun ennen käyttämäni nappikuulokkeiden piuhat eivät enään ole häiritsemässä, enkä voisi enään kuvitellakaan käyttäväni tavallisia kuulokkeita.   Kuulokkeiden kantavuus on peräti 15 metriä, ja  nykyään kodin siivouskin sujuu mukavemmin kun kuulokkeet ovat päällä    .  Ruokabloggaajaa ilahdutti kun näkövammainen  tuttavani lähetti minulle nauhoitetun ohjeen; eikä minun tarvinnut pitää puhelinta vieressä keittiössä:) 
Laatikosta löytyy kuulokkeiden lisäksi  ohjekirjanen, sininen pussukka,  takuukortti,  USB-liitin, muutama eri kokoa  oleva siivikepari  sekä pieni klipsi, joka on kai tarkoitettu jonkinlaiseen kiinnitykseen.    Siivekkeet ovat silikonia, ja ne on todella helppo asetella korviin; tuntuvat korvissani mukavilta, ja pysyvät hyvin korvissa.  Kuulokkeiden välissä oleva johto on litteä, mikä  takaa sen ettei se mene solmuun.    Paritus puhelimen kanssa tehdään Bluetoothin avulla,  ja  puhelimeni ja kuulokkeet löysivät nopeasti toisensa:)  Kokeilin paritusta myös vanhemman puhelimeni kanssa,  joka ei heti löytänyt kuulokkeita, mutta kun laitoin Bluetoothin pois päältä ja uudestaan päälle, niin sekin onnistui.    Kuvassa on nuolen päässä  virtanäppäin; se toimii myös  puheluiden vastaanottajana, eli kuulokkeissa on  mikrofoni. 
Höyhenkevyet kuulokkeet mahtuvat  pieneen mukana tulleeseen pussukkaan,  joka kulkee kätevästi mukana:)  Entä äänenlaatu? Olen ollut erittäin tyytyväinen äänenlaatuun; on ilo kuunnella musiikkia  näillä kuulokkeilla.   Äänenläpäisyn vuoksi Tre Classic-kuulokkeissa  äänen voimakkuus  on maltillisempi kuin sellaisissa kuulokkeissa  joissa ei ole äänenläpäisyä, mikä sopii hyvin minulle. Voin kertoa että olen aiemmin muutaman kerran mennyt bussipysäkkini ohi:  ollessani uppoutunut  musiikin kuunteluun,  mutta Tre Classic Blue-kuulokkeilla  myös pysäkkikuulutus kuuluu;D

Tässä hieman nippelitietoa kuulokkeista:
  • nappikuulokkeet, Bluetooth 4.1
  • paino: 35 gr
  • kantavuus: 15 metriä 
  • akunkesto: 9 tuntia (aktiivisena) 10 päivää (valmiustilassa)
  • latausaika: 10 min. (pika) 120 min (täysi)


Sudiolla on monta  erilaista kuulokemallia , jotka löytyvät Sudion nettikaupasta, ja alekoodilla  Appelsiinejahunajaa  saa nyt tuotteista 15 %  alennuksen:)   Pikatoimitus Suomeen   (2-5 vrk) on ilmainen,  ja  Sudion tuotteita toimitetaan maailmanlaajuisesti.

Yhteystyöpostaus, sisältää mainoslinkkejä

9 kommenttia:

Tuula's life kirjoitti...

Loistavat kuulokkeet! Täällä myös niitä käyttäjänä suosittelen. Minä käytän noita TRE -nappeja ruohonleikkuussakin, sekin sujuu ketterämmin kuulokkeilla äänikirjoja kuunnellessa.
Aurinkoista viikonloppua!

Satu kirjoitti...

Nuo vaikuttavat ihan kokeilemisen arvoisilta. Tosin ostin itse muutama kuukausi uudet langattomat kuulokkeet urheilua varten (Bang & Olufsenin), mutta olen ollut niihin todella pettynyt. Akku ei kestä kuin muutaman treenin ajan, ja kaiken lisäksi ne napit alkavat tippua jonkin ajan kuluttua korvista, kun korvani hikoilevat (juu, tämmöinenkin on mahdollista :-D). Käytän nykyään niitä enää kävelylenkeillä, ja salilla olen palannut käyttämään kunnon isoja kuulokkeita.

Jael kirjoitti...

Tuula:Todellakin loistavat kuulokkeet, ja käytänkin nykyään kuulokkeita enemmän kuin aikaisemmin, kun ovat niin helppokäyttöisiä ja mukavantuntuisia 💙Kaunista viikonloppua sinullekin Tuula

Jael kirjoitti...

Satu:Olen ollut näihin todella tyytyväinen, jopa odotuksia enemmån. Voihan harmi että kuulokkeesi ovat olleet pettymys, etenkin kun on kyseessä Bang&Olufsen,joilla pitäisi olla niin korkealaatuisia tuotteita .Näiden Sudio kuulokkeiden on luvattu kestävän myös hikeä, ja olen pitänyt siitä miten hyvin nämä pysyvät korvissa.

anumorchy kirjoitti...

Tiedatko saako noita myos kaupoista Suomessa? Mielellani ostaisin kesalla, jos olet hyviksi havainnut. Kauanko muuten alennuskoodi on voimassa?

Jael kirjoitti...

Anu:Gigantissa pitäisi olla noita, mutta siellä ilman alennuskoodia, joka voimassa toistaiseksi

Rita A kirjoitti...

Wow miten upea tuote ! Juuri tuollaisesta olen haaveillut. KIva että alennuskoodi on pitkään voimassa kun tämän kuun rahoista meni jo isohko summa uuteen iPadiini. Hyvää sunnuntaita Jaelille !

Hannele på Hisingen kirjoitti...

olen huono kuuntelemaan, pitäisi

Melissa kirjoitti...

Jännät pelit :)