keskiviikko 24. elokuuta 2011

Ihana Tori AmosSyyskuun 20 päivänä julkaistaan Tori Amosin ensimmäinen täysin akustinen albumi,jonka kappaleisiin hän on saanut vaikutteita klassisesta musiikista."Carry" on ensimmäinen albumista julkaistu kappale.Oi niin kaunista;ensi kuulemalla tulee Kate Bush hieman mieleen. Odottelen tätä albumia....

14 kommenttia:

 1. <3 <3 <3 (En osaa tehdä sydämiä uudella koneellani, vanhat ohjeet eivät toimi tässä)

  Olen fanittanut Tori Amosia jo vuodesta 1994 saakka ja odotan tuota uutta levyä todella. Olen myös menossa Torin konserttiin Helsingin jäähalliin syyskuussa. Uuden levyn myötä Tori myös osin palaa juurilleen, hänhän aloitti soolouransa melko klassiselta pohjalta, mutta eksyi välillä jonnekin muualle.

  Olet ihana, kun teit tämän postauksen.

  T. Nimim. Minäkö innoissani?

  VastaaPoista
 2. Katja:minä en ole edes osannut niitä sydämiä tehdä,pitääkin opetella;D
  Minäkin olen pitkään fanittanut Tori Amosia,varmaankin ihan alusta saakka ja muistan sinunkin postanneen hänestä.Ihanaa mennä hänen konserttiinsa.Hän esiintyi täällä joku aika sitten mutten päässyt hänen konserttiinsa,mutta ehkä sitten ensi kerralla.Tämän kappaleen myötä odottelen tuota uutta albumia innolla!

  VastaaPoista
 3. Tori Amos on fantastinen. Yritän juuri saada yhtä hänen cd:tään tavaranvaihtokirpparin kautta :)

  VastaaPoista
 4. Tori on tosiaan ihana! Itse löysin hänen musiikkinsa vasta 2000-luvulla, joten kovin pitkään en ole ehtinyt Toria fanittaa. Tämän kappaleen kuultuani, tuskin maltan odottaa, että saan uuden levyn käsiini. Ja Helsingin konserttiin olen menossa myös. Se onkin ensimmäinen kerta, kun pääsen näkemään Torin livenä. :)

  VastaaPoista
 5. Haa! Viime vuonna kävin katsomassa kun Tori esiintyi Pori Jazzeissa! ..En tiennyt, että Torilta on tulossa uusi levy :)

  VastaaPoista
 6. Harmi, ei taaskaan kuulu meillä tekijänoikeuksien takia.

  VastaaPoista
 7. Ihana, ihana...♥♥♥ huom. sydämet.☺☺

  VastaaPoista
 8. Rita:Tori Amos onkin upea artisti.Toivottavasti löytyy se haluamasi albumi.

  Kuutar:Tori on kyllä hyvä artisti ja minäkään en malta odottaa tätä uutta albumia.Ja ihanaa,että pääset Torin konserttiin:)

  EverFree:Bongasin tiedon uudesta levystä paikallisen lehden nettisivustolta. Onnekas että pääsit häntä kuuntelemaan:)

  Allu:Voihan harmi.ehkä löytyy jotenkuten jos googletan Torin ja laulun nimen

  Irmastiina:On ihana! Kiitos sydämistä,minunkin pitäisi opetella niitä lisäämään;D

  VastaaPoista
 9. Minulle Tori Amos on ihan tuntematon tapaus, vaikka nimen olen joskus kuullutkin. Nyt kun katsoin tuon videon, niin oli kyllä niin kaunista musiikkia, että ihan hyvin voisin ostaa levynkin.

  VastaaPoista
 10. Hippu:Tori Amos on pitkän linjan artisti,muttei kuitenkaan kaikille tuttu.Minustakin tuo video oli tosi kaunis ja odotan mielenkiinnolla niitä muitakin kappaleita.

  VastaaPoista
 11. Tämän levyn voisin ostaa. Hyvältä vaikuttavaa tunnelmointia.

  VastaaPoista
 12. Sooloilija:Kuulostaa tosiaankin korvia miellyttävältä:)

  VastaaPoista
 13. Tori Amos on kans yksi miun lemppareista. Oon aina rakastanut Amoksen ääntä ja varsinkin "me and a gun" -biisiä, jossa ei ole instrumentteja taustalla, vaikka biisi itsessään onkin aika vakava. Se ääni on vaan niin l u m o a v a.

  VastaaPoista
 14. Olen ollut Kate Bush fani jo ihan pikkutytöstä, eli siitä asti kun Kate julkaisi Wuthering Hights:n. Kun Kuulin Tori Amoksen Crucify:n 90-luvun alussa, olin aivan raivoissani että joku kehtaa matkia Kate Bushia niin läpinäkyvästi. Pian kuitenkin fanitin Toria ihan täysillä ja menin kysymään levykauppaan josko löytyisi Tori Amoksen cd:tä. Myyjä alkoi nauramaan, että onko se joku virolainen artisti! Hmph!!....Aivan lumoava tämä Carry ja Torikin on rauhoittunut ja tulkinta muuttunut entistä syvällisemmäksi sitten hullujen vuosien.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...