perjantai 12. elokuuta 2011

Kissoja ja melkein koirakin!

Matkalla kotiin postista törmäsin tähän kissaan,joka lepäili aidan päällä. Postin suhteen hermostuin tällä viikolla,sillä olivat lähettäneet tilaamani paketin toiseen ,kaukana olevaan postikonttoriin,joka selvisi vasta,kun olin omassa postikonttorissani turhaan odotellut puoli tuntia. Yleensä kylläkin paketit ovat tulleet hyvin, mutta nyt ovat monet lomalla,joten tämä moka voi siitäkin johtua.
Ja hieman eteenpäin käveltyäni näin tämän upean kissan.Sitä oli juuri yksi nainen syöttänyt,ja nainen kertoi,että hänellä on kotona 2 koiraa,joten hän vaan syöttää kissoja mutta ei voi sellaista ottaa kotiin.Tällä oli paksu häntä ja muutenkin oli komea kissa.
Tällainen pieni laiheliini pyrki syliini bussipysäkillä.Se oli aivan kesy ja vielä pentu.Kovin laiha se oli tosin.Nyt kesällä,kun on kuumaa,ovat monet puiston kissat selvästikin hoikempia kuin talvella,vaikka ruokaa edelleenkin tulee,2 kertaa päivässä. Pekkakin,jonka kuvia on täällä,on nyt paljon hoikemmassa kunnossa.Takaisin tullessa ei tätä kisua enään näkynyt.
Bussin ikkkunasta huomasin yhtenä päivän erään eläinkaupan ikkunan yläpuolella tällaisen koiran,joka näytti ihan aidolta!

24 kommenttia:

 1. Olin tässä aamupäivällä koneella ja huomasin sinun postauksesi. Kissat ovat vetoavia. Tykkään niistä kovasti! Meillä on tuon pennun värinen kissa, Jaffa nimeltään.
  En huomannut eilen sinulle sanoa, miten mahtavalta tuntui saada tietoa paikan päältä kuten sain sinulta näistä mielenosoituksista ja esimerkiksi telttamääristä! Uutiset ei aina kerro kaikkea, vaikka TV7:n uutiset ovat kyllä tarkempia.
  (Minulla ei ole omaa blogia vielä, toivottavasti myöhäissyksyllä on.)

  VastaaPoista
 2. Kirsti:Kissat ovatkin ihania.Täällä niitä on paljon,mutta ovat yleensä aika hyvinvoivan näköisiä,vaikka ovatkin ei kenenkään kissoja.Kaupunki järjestää usein sterilisaatio-operaatioita ja ihmiset syöttävät kissoja. Jaffa on varmaan nätti;Suomessa asuva vanha Otto-kissani 17 v.on myös punertava (asuu poikani luona)
  Kiva kun sait näin enemmän tietoa,itse asiassa nyt aamulla luin että siellä bulevardilla onkin laskettu olevan 2000 telttaa! Huikea määrä! Mutta kaupunkien kärsivällisyys alkaa pian loppua ja nyt ovat jo jotkut telttakylät saaneet poistumismääräykset-Olisi kivaa lukea sinunkin blogiasi,sitten jos sellaisen perustat!

  VastaaPoista
 3. Kissoja <3.

  Harmi vaan, etta niin moni kissoista siella on kulkukissoja. Olet muistaakseni aikaismminkin kirjoittanut elaintensuojelusta. Mutta voisit taas pistaa asiasta uuden postauksen joskus.

  Mullakin oli iso kasa kulkukissoja ikkunan alla siella asuessa. Ja niitahan sitten syotettiin ja syotettiin.

  VastaaPoista
 4. Eikös tuo ensimmäinen ole se Komistus? Melkein yhtä kaunis kuin oli Even Ida.

  Tuo pentu on sairaan laiha. Miten ihmiset voivat hylätä lemmikkejään noin!

  VastaaPoista
 5. Onpas tuo koirapatsas vaikuttava! Kissakuvistasi tuli mieleeni taas kerran Ultra Bra, jota olen taas viime aikoina kuunnellut. Yksi suosikkikappaleistani on Anna Ahmatovan sanoittama "Haikara, joka menee osin näin: "Tulen kotiin, pörröinen mairea kissa, nousee ja nuolaisee kättäni". :)

  VastaaPoista
 6. Tuula:Kulkukissat vähän kuuluvatkin Välimeren alueelle.Onneksi osa sterilisoidaan,mutta kaikkia ei voi ja näin kissakanta pysyy suurena mutta onneksi ei liian suurena.Ja nuo kissat varmaan puhdistavat paikat ei-toivotuista elukoista tai ainakin luulen niin.Ja aina löytyy kissan syöttäjiä...

  Leena:Ei ole sama kissa,mutta muistuttaa sitä.KOmistus on nyt hieman laihassa kunnossa,mutta varmaan pulskistuu sitten kun ilmatkin viilenevät.Ketterästi kiipesi tänäänkin puuhun kun kävin aamulla Bambia ulkoiluttamassa. Tuo punertava kissa onkin tosi laiha,ja kun se oli niin kesy,niin varmaan oli ollut jossain kodissa.Mutta ehkä se pääsi johonkin toiseen kotiin,sillä olen pari päivää sitä kytännyt,enkä ole löytänyt.

  Katja Lumiomena:Tuo koirapatsas näyttää ihan aidolta koiralta! Näin sen bussin ikkunasta ja oli aika vaikuttavan näköinen:D Pidän noista Ahmatovan lauseista;)

  VastaaPoista
 7. Siellä lämpimissä maissavillit kissat asuvat ulkona, tuskin on isäntää niillä koskaan ollutkaan. Näin oli myöskin Rodoksella, kun siellä kävin. Olivat tosi ankean näköisiä raukkoja, myös kolmijalkaisia koiria näin...

  Nuo teidän kissanne ovat ihan kissan näköisiä, laiha on vain tuo punainen nuori katti. Luultavasti sekin lihoisi, kun saisi ruokaa...

  Yaaaaaaaelian, kiitos sinulle postauksesta, ja oikein hyvää viikonloppua sinulle<3

  VastaaPoista
 8. Ihanis kisuja... niin kissamaisessa asennossa...lepäillen ja elämästä nauttien....☺

  VastaaPoista
 9. Onpas pentu surkean laiha. Toivottavasti se saa jostain syöttäjän.

  VastaaPoista
 10. Aili:Niin näin se on.Ovat tottuneet ulkonaoloon,eivätkä sisällä viihtyisikään.Täällä kisut yleensä ihan hyvinvoivan näköisiä;tuo pentu oli vähän poikkeus mutta toivottavasti se löysi jonkun syöttäjän.Kiitos Aili,ja sinullekin oikein ihanaa viikonloppua!

  Irmastiina:Näin on ja hyvä on elämä kun ruokaakin tulee iltaisin ja aamuisin;D

  SusuPetal;Aika laiha oli mutta tosi suloinen muuten.Ehkä joku sen löysi ja otti mukaansa kun sitä ei sen jälkeen ole näkynyt.

  VastaaPoista
 11. Pikkukissa on kuinois hiileen puhaltanut ja vähän nenäänsä liannu :)

  VastaaPoista
 12. Ihania nuo kissat..
  tulisin varmasti hulluksi siellä kaikkien kulkukissojen keskellä..
  Säälittää ne raukat.
  onneksi joka vie niille ruokaa.
  ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 13. Rennosti lötköttelevät käpälät roikkuen kisuliinit .. :) Toivottavasti pentu saa syöttäjän, näyttää rassu tosiaan kovin nälkäiselle .

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 14. Kissat ovat niin suloisia. Ruskeankirjavalla on hauska musta merkki nenän päällä. Se näyttää
  niin anelevalta kuin kotiin haluaisi.

  VastaaPoista
 15. Ihania kisuja! Minä olen kyllä kissaihminen. Älä vaan kerro koirallesi...

  VastaaPoista
 16. Eihän sitä "omaa" kissaa tarvisekaan, kun ulkona odottaa oikea kissatarha! Suomessa ei yleensä näe kissoja ulkona, ei ainakaan Helsigissä.

  VastaaPoista
 17. … (¯^¯)
  .(¯`\ | /´¯)
  .(,_, °●° ,_,)
  …(_.^._)

  Kisess for you ; *

  VastaaPoista
 18. Amalia:Siltä se näyttikin,mutta taisi olla ihan omasta takaa se noki;D

  Hanne:Eivät nämä kissat mitään raukkoja ole,kuuluvat Välimeren maihin nämä ulkokissat.Ja kuten noista 2 ylemmästä huomaa,niin aika hyvässä kunnossa ovat.Täällä on niin paljon kissanystäviä,että aina löytyy syöttäjiä ja niitä välillä myös sterilisoidaan,ettei kissaväestö kasva liian suureksi(vaikka aika suuri se on)Ilmastokin on niille ihan hyvä ja ruokaa löytyy ja voivat olla vapaina. Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  MaaMaa:Tuo eka lötköttelee niin rennosti;D Ja koska pikkukisua ei ole näkynyt,niin toivon,että joku sen otti kotiinsa. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  Arleena:Kissat ovatkin ihania ja voisin aina katsella niitä.Tuo jolla on se musta merkki toivottavasti sai kodin.

  Vihreätniityt:Kisut ovat ihania.Minä olen sekä kissa-että koiraihminen.Ja Bambikin on kissakoira;D

  Marleena:Niinpä,nuo tyydyttävät sen kissaikävän.Ei ulkokissoja näin näe Pohjoismaissa,ei ilmastokaan ole niille siellä suotuisa.

  I Love Ski Jumping:Oh so sweet again,thanks:)

  VastaaPoista
 19. Suloisia kissoja ja rennosti osaavat ottaa:) Toivottavasti joku otti ja vei tuon pienen laiheliinin hyvään kotiin.

  Uljaan näköinen koira. Kunnioitusta herättäväkin on kun näyttää niin aidolle ja iso on.

  VastaaPoista
 20. Huomenta sinne lämpöön!! Kiitos käynnistäsi blogissani.Olen laittanut kuvia Libanonin reissusta aikaisemmissa postauksissani, ja tulossa lisää :)) Iloista lauantaita!

  VastaaPoista
 21. Susanne:Niistä näkyy että on hyvät oltavat;D Ja toivottavasti se pieni punainen sai kodin,kun oli niin kesy.Kun näin tuon koiran bussin ikkunasta ensimmäistä kertaa oikein hätkähdin,niin oikean näköinen se on!

  Kirsikka:Kiitos ja nyt jo hyvää päivää sinulle.Kiva että on lisää kuvia tulossa:) Ja mukavaa lauantaita sinullekin!

  VastaaPoista
 22. Kerrassan upeita kissoja, varsinkin tuo mustavalkoinen. Onkohan tuolla koirapatsaalla - tosi aidon näköinen muuten - joku "merkitys", vai onkohan se laitettu tuonne muuten vain, kaupan komistukseksi. Intiassa kun on talojen päällä sellaisia naamareita ja milloin mitäkin pahan karkoittamiseksi...

  VastaaPoista
 23. Hippu:Tuo mustavalkoinen onkin tosi upea,se taitaa elää yhdessä pihassa,ja sillä on paljon syöttäjiä,ja se näkyy;D
  Luulen,että tuo koira on vain laitettu tuonne eläinkaupan mainokseksi,on kyllä tosi aidon näköinen.

  VastaaPoista
 24. Hienoja kissakuvia. Olen kertonutkin, että pelkään miltei kaikkia eläimiä. Tosin nykyisin esim. koiran pelkoni ei ole enää siinä mittakaavassa kuin se joskus aikaisemmin on ollut. Poikani perheessä on kaksi perhoskoiraa ja ne ovat juuri sopivan kokoisia oppia pitämään koirista. Toisesta oikeastaan on tullut jo ystävänikin;D Kissoista opin lapsena pitämään, mutta koska kotonani ei koskaan ollut lemmikkiä jäivät nekin vieraiksi. Mistä lienee johtuu tällainen pelokkuus - ihan en ole vielä asiaa ymmärtänyt, mutta kyllä sitä usein pohdin mielessäni.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...