torstai 11. elokuuta 2011

Makea tunnustus;D

Sain tällaisen makean suloisen tunnustuksen Leenalta:)  Kuvassa on ihanan herkullinen cupcake,nami! Kiitos Leena!

Tunnustukseen kuuluu myös vastata 3 kysymykseen: lempiväri,suosikkiruoka ja minne haluaisi matkustaa juuri nyt. Onneksi ei ollut pitkä liuta kysymyksiä;D

1. Lempiväri?
Lempiväri on kyllä vaihdellut vuosien aikana,mutta olen aina pitänyt vihreästä.En tosin käyttänyt sitä pahemmin vaatteissa,ennenkuin hyvä ystävä  sitä suositteli pari vuotta sitten,ja sen jälkeen on vaatekaappiinkin tullut tätä väriä. Ja kaikista ihanin vihreä on luonnossa,kaikenlaisissa ihanissa vihreissä sävyissä:)
2.Lempiruoka?
Salaatit!! En voisi elää ilman salaatteja ja saan helposti vieroitusoireita,jos en syö sellaisia muutamaan päivään.Onneksi elän maassa,missä salaattiainekset ovat runsaat ja herkulliset:)
3.Minne haluaisin matkustaa juuri nyt? 
Oi paikkoja on niin monta,mutta jos pitäisi päättää yhdestä paikasta,matkustaisin nyt uudelleen Caracasiin,Venezuelaan. Hieman ikävä jäi kaupunkia,ja olen myös saanut kutsun tulla sinne.  

Cupcake-tunnustus on kiertänyt viime aikoina niin monessa blogissa,että aika moni on sen jo saanut ja vastannut näihin samoihin kysymyksiin.Jaan sen eteenpäin nyt yhdelle blogille eli aina yhtä iloiselle Ciacylle Italiaan.

14 kommenttia:

 1. Jael, ole hyvä!

  Kerrankin minä tiesin vastauksen jokaiseen kysymykseen ETUKÄTEEN;-) ja kyllä sinä vielä matkustatkin...Caracasiin.

  VastaaPoista
 2. PS. Onko kaupunginnimi minulla väärin...no sinne Venezuelaan sitten.

  VastaaPoista
 3. Irmastiina:Kiitos!

  Leena:minulla väärin tuo suomenkielinen muoto,kiitos kun korjasit,,menenkin korjaamaan.Ja arvasin että arvasit;D

  VastaaPoista
 4. Terveiset sinne Israeliin ja Tel Aviviin. Luen usein blogiasi. Kaipaan/kaipaamme päästä uudestaan matkalle Israeliin.
  Ei ole pakko vastata, sulla on kiireitä ym., mutta kiinnostaisi, onko teidän lähellä vielä niitä telttoja? Katsomme joka arkipäivä TV7:n Israel-uutiset ja olemme nähneet kuvia mielenosoituksista. Ei ole tainnut maa järistä uudestaan?

  VastaaPoista
 5. Kirsti;kiitos terveisistä! On vielä niitä telttoja.Tässä kodin viereisessä puistossa on niitä 14 ja pari päivää sitten saivat sinne kemiallisen WC:n,en tiedä mitä kautta se tuli.Tel Avivin Rotchild-boulevardin varrella on kuulemma 100 telttaa. Mielenosoituksia joka päivä...Pääministeri nimitti jonkun valiokunnan joka miettii mistä karsitaan ja mistä otetaan näihin uudistuksiin,mutta mitäänhän ei tapahdu yhdessä päivässä.On myös eroja noiden telttojen välillä:siellä Tel Avivin keskustassa sen aloittivat opiskelijat ja keskiluokkaiset nuoret ja tässä puistossa ja monessa muussa paikassa taas köyhät ja asunnottomat tai melkein sellaiset.Eli mielipide-eroja on telttaihmisten välillä kun jotkut haluavat että keskitytään vain asunto-asioihin ja jotkut taas että pitää ottaa muutkin asiat huomioon,kuten hinnat,koulutus jne jne.Ei nyt ole maa tärissyt,mutta usein noita järistyksiä tuskin muutenkaan kauheasti tuntuu,toistaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Kirsti:Siis piti laittaa että siellä Rothchild-boulevardilla on 1000 eikä 100 telttaa...

  VastaaPoista
 7. Ihana kun vastasit! Kiitos! Toivon kaikkea hyvää teille sinne!

  VastaaPoista
 8. Oi kiitos :D Ihana yllàtys. Kiitos :D Niin ja tosi kiva, ettei niità kysymyksià ollut liikaa vaan vain tuo kolme :D
  Oot varmasti ainut, joka on vastannut lempiruuaksi salaatin. Joo onhan salaatti toki hyvàà, en minà sillà, mutta harvemmin sità kuitenkaan ihan ykkòseksi laittaisi......olispa se munkin lempiruoka, mutta ei, ku mun lempiruoaka on huomattavasti rasvaisempi ja epàterveellisempi vaihtoehto, eh.

  VastaaPoista
 9. Kirsti:Kiitos:)

  Ciacy:Ole hyvä vaan:) Mä olen aina tykännyt salaateista.Sitäpaitsi niistäkin voi tehdä tosi ruokaisia ja rasvaisiakin;D

  VastaaPoista
 10. Hih, salaattia on tottunut ajattelemaan vain pakollisena lisukkeena,vaikka meilläkin kesäisin tehdään paljon juuri niitä ruokaa korvaavia. Hyvä muistutus!
  Piti oikein käydä katsomassa eikö Caracas ollutkaan meren rannalla, no ei ollut vaikka niin kuvittelin, vuoret välissä. Näyttää kivalta paikalta - ja suurelta!

  VastaaPoista
 11. Sirokko:Minä taas yleensä kuittaan ateriat salaatilla,mutta silloin niissä on jotain mukanakin,kuten juustoa,tai kalaa tai tofua esimerkiksi,Ovatkin silloin oikein täyttäviä:) Caracas on jonkun matkan päästä rannasta,josta ajetaan ylöspäin kohti Caracasta.Pidin kovasti noista vuorista,mutta toisaalta se vaikutti myös kaupungin ilmatilaan,joka oli saasteinen.Kaupunki itse on kuin joku vuorien ympäröimä allas. Suuri se on ,ja aika rumakin,mutta helmiä löytää kun etsii;D

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...