tiistai 26. marraskuuta 2013

Hellettä melkein joulukuussa

Huh sentään;mittari näyttää 31 astetta ja ollaan jo melkein joulukuussa! En taida muistaa että tällaista säätä on tähän aikaan vuodesta ollut vai onko niin että muistini pettää.Sadettakaan ei näy! 
Onneksi sentään ei ole kostean kuumaa kuten kesällä,joten tästä kuumuudesta selviää hikoilettamattakin...
Upeat gerberat kantakahvilani Sugarin pöydällä tämän viikon alussa...

24 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Ei kyllä kateeksi käy, tuo helle.

Allu kirjoitti...

No onpas teillä kuumaa, meillä oli Omanissakin "vain" +30C. Hienoja erikoisia värejä gerberoissa, kauniita ovat.

Nurkkalintu kirjoitti...

Johan olette saaneet sinne lämpöasteita ihan riittämiin!
Meillä täällä on miinusasteita 3 ja lunta hipsii hiljalleen.

Piristävät kukkakuvat.

Rita A kirjoitti...

Tuntuu niin hassulta kun meillä on pakkasta ja pieni kerros lunta :)

Sirokko kirjoitti...

Oho, ei ole sitten ilma virrannut täältä sinne päin! Meillä päivälläkin 12 ja vettä joka päivä, ei loppua näy nyt kun se kerran alkoi. Muistan kyllä vuosia, jolloin täälläkin on ollut 32 vielä joulukuun lopulla. Ikävää. Mutta onhan sentään kukkia!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Lämmintä on täälläkin vuodenaikaan nähden....mutta oli sentään muutama pakkasaste aamulla...:))

Mine kirjoitti...

Meillä viileni! Jihuu! Tänään olin niin onnellinen pistäessäni pipon päähän. Liioitteluahan se oli, mutta kaiken sen lämpimän jälkeen oli pakko päästä iloittelemaan koko rahan edestä:).

Arnoya Ari kirjoitti...

Tänne tuli ennätys aikasin lumi, jota on jo 50cm ja lisää tulee.
Lisäksi tuli kaamos myös, nauti sinä siellä vain kesästä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Uutisissa kerrottiin tänään eräänlaisesta säätila ennätyksestä täällä Suomessa. Pohjoisessa Kilpisjärvellä on jo liki 80 cm lunta - huh, huh!
Kiitos, kun ilahdutat meitä kauniilla kuvilla. Täytyy tosin myöntää, että minä olin vielä innostuneempi toisessa blogissasi olleesta vielä paremmasta kuvasta eli sufganiyoteista - oih.
Olen epätoivoissani, kaloreista välittämättä, klikannut kuvaa lukuisia kertoja, toivoen, että edes pieni murunen tipahtaisi minulle virtuaalisesti. Niin ja vastaus toisen blogisi kysymykseen on ehdoton kyllä, jatka vain samalla tyylillä. Hyvää hanukkan aaton aattoa :) toivottelee TaijaS

Matkatar kirjoitti...

Vau, kyllä tuo helle minulle kelpaisi! Vaikka uskon kyllä että siihen turtuu. Täällä on ollut tavanomaista koleampi kausi, alle +15 päivisin jo parisen viikkoa....toivon, että tuosta vielä nousisi ennen kevättä! :)

Melissa kirjoitti...

Meikäläinen taas paleltuu täällä :( Mä en kestä yhtään tätä kylmyyttä ja pimeyttä. Ihanat värit kukissa.

Satu kirjoitti...

Kerrankin olisin tunnistanut kuvassa olevat kukkaset. ;-D

Viileämpiä päiviä!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Onpa kauniita, jokaiselle joku väri.

Jael kirjoitti...

Amalia:no aika kuumaa tuli mutta kun on kuivaa niin se ei ole niin paha juttu....

Allu:en muista että tällaisia asteita olisi ollut tähän aikaan vuodesta.Gerberat on niin nättejä!

Nurkkalintu:meillekin saisi jo tulla viileämpää ja sateita...

Rita:Vähän erilaiset ovat säät täälllä ja siellä...

Sirokko:no teillä on sitten jo kunnolla talvista,koskahan täällä...,mutta onneksi tuo kuumuus on kuivaa eikä kosteaa,ei tullut lainkaan hikeä pintaan

Irmastiina:teilläpäin on ollutkin aika leuto syksy!

Mine:sitten pitää toivoa että tuo sää tulisi tännekin....nyt illallakin on melkein helleasteissa vaikka tuon kuivuuden vuoksi se ei siltä tunnu.

Ari:kun tuota teidän säätä ajattelen niin ehkä voisinkin tästä nauttiakin;D

Taija:onpa hurjasti jo tullut siellä lunta!Kiitos kivasta palautteestasi:) Onneksi en lainkaan välitä munkeista vaikka niitä nyt näkyykin joka puolella...Ja hyvä tietää,eli jatkossakin sitten juttuja pyhistä...Kiitos,vielä muutama päivä ja sitten alkaa tuo hanukka.

Matkatar:Barcelonassa on sitten aika viileää.Nyt istun tässä koneen äärellä ihan kevyissä kesävaatteissa mutta onneksi ei kuitenkaan hikoiluta,asteista huolimatta:) ja toivottavasti teillä lämpenee!

Nelli:paljon lämmintä päälle ja kuumaa juotavaa! Täällä tosiaankin nyt harvinaisen lämmintä.Gerberat eri värineen ihastuttavat:)

Satu;D

aNNiKa kirjoitti...

Aivan ihania kukkia! Elokuusta lähtien olen kaivannut viileitä kelejä, jotta voisin pukea päälleni edes kaulahuivin.. täällä ei sentään onneksi hellettä ole, mutta päivisin yli 20 astetta ja aurinko lämmittää. Muutaman viikon päästä pääsen onneksi joululomalle Suomeen ja toivottavasti lumikeleihin! :)

Jael kirjoitti...

Annika:Gerberat kuuluvat mielikukkiini,ovat niin nättejä! Kyllä vaan saisi tulla tänne jo viileämpää ja sateita,että luonto taas heräisi...No sulla on sitten Suomessa kunnolla viileää tiedossa;D

Riina kirjoitti...

Komiat helteet sitten! :) Täälläkään ei varsinaisesti ole pakkaslukemia hätyytelty, mutta karmivan pimeää on. :/ Harkitsin jo, että kävisin kokeilemassa paikallista kirkasvalokahvilaa, josko siitä olisi iloa...

Suvi kirjoitti...

ohhoh, aikamoiset helteet marraskuun lopulle!

arleena kirjoitti...

Ihana kukkakimppu.
Kyllä siellä on hellettä.

Susanne kirjoitti...

Ihania kukkia ja kauniita kuvia!
Teillä on helle siellä.

Jael kirjoitti...

Riina:tänäänkin vielä kuumaa mutta huomenna pitäisi olla jo paremmat asteet;D Ai teilläkin tarvitaan kirkasvaloa,enpäs tullutkaan sellaista ajatelleeksi...

Suvi:erittäin harvinaista tällainen...

Arleena:Gerberat ovat ihania.Hurjan kuumaa tuli yllättäen mutta onneksi kuivaa niin ei tunnu niin kamalalta.

Susanne:kiitos:) Gerberat ovat kauniita kuvauskohteita:)Tuli ylläöttäen tällainen helle pariksi päiväksi..

Leena Lumi kirjoitti...

Jael, olen yrittänyt täältä puhaltaa lumen taikaa, mutta ei tunnu onnistuvan, ei edes ilman viilentyminen siellä. Odotan joka vuosi, että sinä sanot tarvitsevasi villasukat jalkaasi;)

Ihania gerberoita!

Hannah kirjoitti...

Such brilliant flowers! What I would do for warmth that could produce blossoms like that... I would swap you for our cold weather in a heartbeat!

Jael kirjoitti...

Leena;en tiedä missä se talvi luuraa.Edes sateita ei ole näkyvissä:( Viime vuonn oli pari kertaa tarvetta villasukille...

Hannah:Gerberas are so beautiful:) I would gladly swap with you for a few days,too long time with this warm weather.We have never had it so warm in November---