maanantai 18. marraskuuta 2013

Talvinen päivä!

Eilinen sade taisi saada sammakot liikkeelle ja aamulla Sugar-kahvilassa oli tällainen pieni vihreä otus,eli Lähi-Idän puusammakko(Middle East tree frog).Todella kauniin ja vahvan vihreän värinen sammakko,mutta kuvasta tuli aika epäselvä  koska piti äkkiä ottaa siitä kuva.Nuo käsivarren karvat eivät ole minun vaan Danin,kahvilan tarjoilijapojan;D
Meillä taisi nyt sitten alkaa talvinen kausi,sillä tänään on ukkostanut ja satanut ja aurinko onneksi pysynyt poissa (näitä harmaita päiviä on niin vähän....)

9 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Ihanaa, että saatte vähän sadetta ja myös harmaata: Luonto virkistyy.

Kaunis sammakko;)

Matkatar kirjoitti...

Komean vihreä sammakko, harmi kun on epäterävä! Useimmiten niin käy kun joutuu äkkiä nappaisemaan tilannekuvan :)

Nimetön kirjoitti...

No niin, viime viikolla lähettämäni viilennys on siis viimein saapunut perille. Siellä harmaitakin päiviä piristävät kauniisti kukkivat puut, kuten olemme kuvistasi nähneet. Sammakon kauneudesta en oikein tiedä. Olisit voinut ottaa kuvan mukaan myös rohkean Danin ;)
Mukavaa maanantaita toivottelee TaijaS

Anna kirjoitti...

Tuon vihreän puusammakon serkut eli eurooppalaiset lehtisammakot ovat jo talvihorroksessa. Wetterfrosch´iksi (sääsammakoksi)kutsutaan kansanomaisesti meteorologeja Saksassa. Ennenmuinoin ihmiset tarkkailivat niitä ja yrittivät siten ennustaa säätä. Nehän osaavat kiipeillä ja siitä ennustettiin säätä, miten korkealle ne kiipesivät.

Amalia kirjoitti...

Kaunishan toi sammakko on, mutta en kyllä sitä käteeni ottais.

Jael kirjoitti...

Leena.Kovasti jo odotankin että näiden sateiden johdosta nousee jotain vihreää kuivasta maasta! Tuo sammakko on tosi nätti,harmi että kuva ei oikein onnistunut ja sammakko pääsi pian jo pihalle...

Matkatar:näin se on,ajattelin että tuo tuosta heti hyppää pois ja Dani jo halusi viedä sen pihalle..


Taija:.Tämä sateinen ja harmaa kausi (no tuollaisia päiviä ei ole montaa)vasta tekevätkin täällä hyvää luonnolle:) Minä tykkään sammakoista ja liskoista mutta tuo oli aika liukas;D Ja ensi kerralla pitää kuvata Danikin,jos suostuu;D
Kiitos samoin sinulle:)

Anna:kiitos vaan tiedosta,olipa mielenkiintoista:)Eli ihan eri aikaan elävät nämä sammakot täällä kuin teillä.Miten se pääsi tuonne kahvilaan on vähän mysteeri mutta ehkä avoimen oven kautta.

Amalia:Minä yritin ottaa käteen mutta se oli aika liukas;D

Sirokko kirjoitti...

Jotain vihreää sentään nousee maasta, jossei muuta niin sammakko :) Aika niljakas ottaa käteen. Mutta kiva että teilläkin välillä satelee, meilläkin edelleen ukkostaa, sataa ja paistaa vuoroon, ihanaa!

Jael kirjoitti...

Sirokko;tuo oli oikein kiva sateen tuoma juttu;D Saapa nähdä jos piakkoin nousee sitä luonnon vihreää maasta nyt kun satoi tänäänkin. Niljakas oli tuo oli,mutta suloinen,pieni,ihan vauva vasta.Minäkin niin tykkään tästä säästä:)

Heljä kirjoitti...

Harmaus on mukavaa, muut värit erottuvat niin paljon paremmin. Ihana puusammakko!