lauantai 2. marraskuuta 2013

Kissoja ja koiria ja kirjojakin...

Nyt on pieni löytökisupentu (jonka nimesin Bellaksi) ollut täällä kotona noin viikon.Toin sen kotiin,koska joku oli pienen pennun jättänyt ulos ja minut nähdessäni se maukui ja juoksi perässäni.Ajattelin että ehkä onnistun löytämään sille kodin....
Pieni kisu on tosi nätti ja vilkas ja niinpä sen ollessa hereillä siitä onkin vaikeaa ottaa kunnon kuvaa...
Heti alkuun,kun toin Bellan kotiin,annoin sille matotabletin. Bellalla on hyvä ruokahalu... mutta eräs toinenkin on käynyt Bellan ruokakupilla....
Nukkuessa Bellasta saakin otettua parhaimmat kuvat....En ole onnistunut löytämään Bellalle uutta kotia ,yrityksistä huolimatta.
Bambi ei ole ollut kovin tyytyväinen tähän järjestelyyn ja läheltä piti(hyökkäys) tilanteita onkin ollut useita,haukkumisia,murisemista ja sähisemistä. Eikä minkäänlaista lähentymistä vaikka aikaa on kulunut.Sitäpaitsi Bambi käy syömässä Bellan ruuat aina kun silmä välttää..... Koska näin nyt on päätin huomenna viedä Bellan Eläinsuojelyhdistykseen,ja toivottavasti nyt sieltä sitten löytyisi tuolla hurmaavalle kisuneidille koti.
Tosin eläinten nukkuessa oli tällaista lähentymistä,mutta heti kuvan ottamisen jälkeen molemmat heräsivät ja taas oli murisemista ja sähinää.
Ja veljeni ensimmäinen  kirja on päässyt Elisa-kirjoihin.Se löytyy täältä e-kirjana.Tosi jännä kirja ja vaikka alussa suutuinkin hänelle siitä,että kirjassa on minun nimiseni henkilöhahmo(se ei tosiaankaan ole minä!),niin olen jo leppynyt ja kirja on tosi jännittävä! Minulla on tuosta kirjasta paperiversio ja velipojan toinenkin kirja  on jo työn alla.

31 kommenttia:

Sirokko kirjoitti...

Se on niin eri asia hauvelin olla ymmärtäväinen kissoja kohtaan ulkona, mutta kotona siitä saattaa tulla paha kilpailija emännän huomiosta. Toivottavasti kisulille löytyy koti.
Veljesi kirja vaikutti hyvältä jännäriltä, onnea, kiva kun on kirjailija omasta perheestä, ei tule pulaa luettavasta :)

Leena Lumi kirjoitti...

Jael-kulta, pidä nyt tuo kaunis Bella! Ole hänelle Valonkantaja ja Pysyvyys.

Koirat ja kissat tottuvat vähitellen...

Nyt mietin, että tuo pieni lähtee kiertolaiseksi, nyyyh...kyynelkyynelkyynel...

Allu kirjoitti...

Wow, eikös ole hienoa, että siellä on ainakin sun nimi kirjassa!

Jael kirjoitti...

Sirokko:näin se on.Ulkona ei mitään häikkää mutta kotona....Bambi ei halua jakaa saamaansa huomiota...Veljen kirja on aika jännittävä!Hih,juu aika hyvä tuollainenkin perheessä;D

Leena:En vaan millään voi ja lähetinkin sulle s-postia siitä...ei ollut alunperinkään tarkoitus että Bella jää tänne vaan halusin etsiä hänelle kodin.

Allu:kamalastai häiritsi alussa! Se mun niminen henkilöhahmo on vain pienessä sivuoassa siinä kirjassa mutta kuitenkin.Olisi voinut ottaa jonkun toisen nimen;D

Sarina kirjoitti...

Ihania kuvia :)
Israeliin oon haaveillut pääseväni jo pitkään!

Sarina x

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Veli kirjailija, hienoa!

Tuula kirjoitti...

Meillä on kaikki koirat joutuneet tottumaan kissaan. Minä olen sanonut, että kissa on minun kaveri ja ennemmin lähtee koira kuin kissa. Ja koiriahan meillä on ollut joka lähtöön. Mutta jokaikinen, myös ne pahimmat kissanvihaajat, ovat tottuneet kissaan, eivätkä juuri korviaan lotkauta koko kisulle. Nyt meillä on taas kokeilussa yksi koira ja saa hepulin, kun kissa tulee sisälle. Jännä nähdä minkä aikaa tässä tällä kertaa menee :).

Onnea kirjailijaveljellesi!

Mine kirjoitti...

Mieheni eno on myös kirjoissaan käyttänyt suvun lapsien nimiä. Onhan se jotenkin hassua ja väkisin yhdistyy henkilö nimeen, vaikka ei olisi tarkoitus.

Voi sitä Bellaa ja Bambia.

Jael kirjoitti...

Sarina:kiitos:) ja toivottavasti vielä joku kerta pääset tännekin.


Hannele:juu aika hienoa;D

Tuula:jos asuisin omakotitalossa,jossa piha,niin ehkä sitten.Mutta kun on pieni asunto eikä tilaa hiekkalaatikolle...Ja Bambi on kyllä itselleni se tärkein...Eli aika lailla olosuhteidenkin pakosta en pysty tuota kissaa jättämään tänne...

Mine:niin,se hahmo ei ole minä mutta kun minulla on hieman erikoisempi nimi muutenkin niin tuntuu että olisi voinut olla eri nimi...onneksi se hahmo on vain pieni sivuosa;D Bella pieni joutuu nyt ensi viikolla sitten muualle...

Päivi kirjoitti...

Suloisia ovat kun ovat yhdessä. Tiedän millaista se on kun koira ja kissa eivät oikein viihdy keskenään, heillä on kiinnostus toisiaan kohtaan, mutta jossain joku asia ei kohtaa. Ja tulee sitä murinaa ja sähinää.

Eeviregina kirjoitti...

Voi harmi, kun et pysty pitämään kissaa. Toivotaan että sille löytyy hyvä koti!
Tykkään jännäreistä, veljesi kirja voisi olla mielenkiintoinen!
Mukavaa marraskuun alkua sinulle!

Petra kirjoitti...

Voihan Bellaa, toivottavasti hanelle löytyisi koti yhdistyksen kautta! Onnittelut veljesi kirjasta, hienoa, tykkaan tuollaisista kirjoista joten toivottavasti saan sen kasiini jossain vaiheessa!

Jael kirjoitti...

Päivi:ei kertakaikkiaan mene kemiat yhteen näillä.Ehkä jos olis enemmän tilaa niin sitten.

Eeviregina:minäkin toivon että tuo saisi hyvän kodin;Bellasta joku saisi ihanan kissan:) Veljen kirja onkin tosi jännä ja erikoinen:)
Kiitos,mukavaa marraskuuta sinullekin!

Petra:sitä minäkin toivon! Tuollaiset kirjat ovatkin kivasti viihdyttäviä:)

SaaraBee kirjoitti...

Aivan ihana kisu. Toivottavasti sille löytyy hyvä koti.

arleena kirjoitti...

Meidän edesmennyt Miuku oli samanvärinen kuin Bella, tuli heti muistoja mieleen.
Ymmärrän, että koira ja kissa sähisevät ja ovat kuin koira ja kissa, kuten ennen tavattiin sanoa.

Kirjailijat ottavat vaikutteita omasta elinympäristöstään.

anumorchy kirjoitti...

Suloinen kisu. Meilla oli aikoinaan kibbutsilla tuon varinen. Yritin vahan Gadille vihjailla etta Jaelilla olisi mukava kisu kotia etsimassa. Ei vaan innostunut ajatuksesta, sorry!

Jael kirjoitti...

Vihreätniityt:Bella on tosi ihana ja sääli,etten voi sitä itse pitää...

Arleena:Tuo Bellan turkki on tosi nätin värinen ja varmaankin tulee ikävä Miukua kun näkee samantapaisen kissan kuvan.Todellakin ovat kuin kissa ja koira;D

Anu:no voihan harmi,olisitte voineet saada Bellasta hyvän lemmikin...

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Voi Bellaa! Meidän Felix varmaan käyttäytyisi samalla tavalla, suojelisi reviiriään kuten Bambi omaansa.

Hei, onpas upeaa että olet saanut olla kummina kirjan hahmolle! Wau. Veljet ovat kyllä aika pahoja, keksivät kaikenlaisia konnuuksia siskojen pään menoksi :) Jos ei muuta, niin annetaan sama nimi kirjan hahmolle. Onnea kirjailijalle ja kirjalle.

Rita A kirjoitti...

Riemastuttava ajatus että olisit veljesi kirjassa hahmona :)

Bella ja Bambi, Bambi ja Bella, BB, Big Brother, Bed and Breakfast ...

Susanne kirjoitti...

Suloisia ovat Bambi ja Bella♥ Harmi kun eivät tule toimeen keskenään.
Mukavaa marraskuun jatkoa!

Satu kirjoitti...

Voi raasua. Harmi, että ovat Bambin kanssa niin napit vastakkain. Jotenkin huvitti kyllä, että Bambi käy salaa popsimassa toisen ruoat. :-) Toivottavasti kisu löytää hyvän kodin!

hanne virtauksesta kirjoitti...

Voi miten suloinen hän on Jael.
Minä pitäisin hänet ehdottomasti. Kyllä Bambi tottuu häneen..Niin kaunis tuo Kissa1
Halit sulle ♥

Jael kirjoitti...

Johanna:Bambi jopa lakkasi syömästä,taisi masentua tuon kisun vuoksi.En ihan kauheasti iloitse siitä että veli laittoi minut tai minun nimeni kirjan hahmoksi.Mutta se hahmo ei ole minä vaikka sama nimi onkin.Ei suostunut veli vaihtamaan nimeä vaikka pyysin....

Rita:minä taas olen hieman kauhistuntu;D Joo rimmasi aika hyvin nuo nimet;D

Susanne:harmi tosiaankin. Tänään vein sitten Bellan Eläinsuojeluyhdistykseen.Hän oli bussissa niin kiltisti,ei melkein lainkaan maukunut...

Hanne:tosi nätti ja suloinen kissa mutta siitä ei kerta kaikkiaan tullut mitään.Minulla ei ole parveketta ja asunto on pieni,joten en olisi mitenkään saanut laitettua hiekkalaatikkoa tänne.Halit sinullekin!

Melissa kirjoitti...

Meillä kesti kahden jäärän koiran yhdistäminen aikanaan kuukauden.

Jael kirjoitti...

Nelli: pojan kissat piti myös erotella ennenkuin ne päästettiin yhteen. Mutta kissa ei olisi tähän kämppään mahtunut,se olisi ollut joko kissa tai koira...

Riitta kirjoitti...

Oi Bella, kyllä ottaisin heti meille jos vain olisi mahdollista :) Toivottavasti löytää pian uuden kodin!

Jael kirjoitti...

Riitta:Bellalle olisi ollut monta ottajaa,muttei täällä:( Toivottavasti hän saa hyvän kodin...

sarapirat kirjoitti...

dom ser ju så fridfulla ut men jag förstår av texten att så är inte fallet! :)
hoppas bella hittar någon som vill ta hand om henne, alla dessa katter...

kram

Jael kirjoitti...

Sara:det blev bara strid mellan Bambi och Bella ,och när Bambi slutade äta,förtåd jag att jag måste göra någonting.Tyvärrä hittade jag inte ny hem för lilla Bella,men tog henne igår till Zaar Baalei haim,,,,

Mervi kirjoitti...

Ihanaa nähdä, että löytyy tällaisia ihmisiä, jotka jaksavat huolehtia löytökissasta.

Kun asuin vielä lapsuudenkodissani tuolla jossain maaseudulla, sinne muutti (kahden meidän itse adoptoiman veikkosen lisäksi) yksi punainen kissamies. Tämä kaveri oli nimittäin päättänyt, että meillä oli paremmat oltavat kuin entisessä kodissa.

Kovasti yritettiin Mikua palauttaa entiseen kotiinsa, mutta tyyppi palasi bumerangina takaisin. Entisen kodin väki sitten arveli, että pitää viedä kissa piikille, jos ei kerran kotona pysy. Muistan, kun äiti parkaisi puhelimessa: "Eihän nyt tervettä kissaa kannata lopettaa!"

Miku jäi sille tielle ja tuossa vasta pari vuotta sitten vanhemman herraskissan vaivat veivät hautaan.

Harmi, että Bella ei voinut jäädä teille, mutta toivottavasti söpöläiselle löytyy uusi koti.

Nimetön kirjoitti...

What is finish carpentry? How is it different from "regular" carpentry?


top carpenters in exeter