maanantai 10. marraskuuta 2014

Kuvauksellisia kissoja

Kävellessäni tänään iltapäivällä Tel Avivin keskustassa näin todella kauniin kissan.  Valkoinen turkki ja suuret silmät.Meidänkin talon pihakissat ovat ihan nättejä mutta ei meillä ihan tällaista kaunotarta ole.
Saan tyydytettyä kroonista kissanikävääni näillä katukissoilla.
Kaunotar!
Meidän talon parkkialueelle tupsahti 2 päivää sitten mitä suloisin punertava kissanpentu.Ehkä 2½ kk vanha,tosi pieni,mutta osaa syödä hyvin ja on vilkas.
Pennulla taitaa olla jotain ötököitä sillä se raaputteli itseään ahkerasti. Olen vienyt sille nyt pehmeää ruokaa eilisestä lähtien;samaa on tehnyt taloon paluun tehnyt suuri eläintenpuolustaja Maya. Olemme yrittäneet saada pennun kiinni,se tulee ihan lähelle mutta heti jos sitä yrittää ottaa kiinni niin pentu pinkaisee auton alle. Pelkäämme että tämä jää auton alle ja tämä on vielä niin nuori,ettäsen saa sopeutumaan kotikissaksi.Äsken soitti Maya ja sanoi että  hänen tätinsä haluaa tämän pennun! Nyt vain pitää saada kisu kiinni;Maya on tulossa häkin kanssa.
Pennusta tulee mieleen edesmennyt kissani Otto Suomessa. Tälläkin on punertavaa ja beigeä,tosin enemmän punaista mitä oli Otolla,mutta selvästi kaksinkertainen karvoitus ja tupsut korvissa,ei taida olla ihan tavallisen katukissan sukua.
Mutta mistä ihmeestä tämä pentu tuonne tupsahti...heittikö joku kissansa pennut ulos....Tämän talon kaikki  pihakissat on sterilisoitu,joten niille ei tule jälkikasvua. Tämä on kyllä mitä suloisin tapaus!
Bambi on oikea vilukissa. Viime viikon viileää säätä seurasi sitten lämmin sää ja tänään on ollut tosi lämmintä,.Mutta kuten huomaatte kuvasta;Bambilla on tuo karvoitus niin ohutta että heti kun asteet laskevat niin sitä alkaa palella ja se etsiikin aina lämpimiä nurkkia missä nukkua.

P.S.Emme saaneet kisua kiinni.Yritimme kokonaisen tunnin,ja kissa aina livahti jonkun parkkeeratun auton alle.juuri kun olimme jo melkein..saimme laitettua pahvilaatikon sen päälle,mutta se pääsi siitä karkuun.Vikkelä kaveri...Mutta ehkä huomenna onnistumme,,,,Ongelma on myös että kun laitamme sille ruokaa niin ympärille ilmestyy 10 isoa kissaa ja vaikka niillekin annoimme ruokaa niin ne vain pysyivät siellä lähellä.

Edit. Eilen sitten saatiin kisu kiinni.Ja se tapahtui maidon avulla! Ruoan avulla melkein saimme sen kiinni mutta maidosta se oli niin innoissaan että unohti olla varovainen ja niinpä se saatiin kiinni.Se sähisi ja purikin kiinniottajaa (en minä) mutta nyt se on onnellisesti uudessa kodissaan eli loppu hyvin kaikki hyvin:)

18 kommenttia:

 1. Todellinen kissamaailman kaunotar tuo valkoinen kisu. Ja pentu on soma. Hienoa jos saa oman kodin.
  Meidän naapurissa on viisi kissanpentua 2kk vanhoja, vahinkopentuja ovat. Kellään ei vielä ole uutta kotia:(

  VastaaPoista
 2. Hannele:tack:)

  Minttuli:tosiaaankin oli kaunis ja hyvin hoidetun näköinen katu/pihakissa.Nyt tässä odottelen että Maya tulee häkin kanssa ja sitten yritämme saada pennun kiinni.
  Voi noita naapurin pentuja,toivottavasti lötyy koti.Juuri sen vuoksi eläimet pitäiskin sterilisoita jos ei halua perheenlisäystä.

  VastaaPoista
 3. Tuo kissahan oikein poseeraa kuvassa.
  Meillä etsivät pari päivää sitten verkon kanssa naapurin lasten kania, joka oli lähtenyt läiskimään ja juoksennellut pihasta toiseen, en tiedä, ovatko saaneet kiinni.

  VastaaPoista
 4. Kissakaunotar ja suloinen pentu. Toivottavasti saatte pennun kiinni ja uuteen kotiin. Sinä olet todellinen eläinten auttaja ja pelastaja, hyvä sinä!

  VastaaPoista
 5. Oi, ihania kissoja. Valkoinen muistuttaa kovasti lapsuuden täysin valkoista kisuani, joka oli, tietenkin, kaikkein paras kisu.

  VastaaPoista
 6. Teillä on sitten oikea kissan kesytys menossa. Minullakin on muuten ollut elämässäni yksi kissa ja se näytti tuolta.

  VastaaPoista
 7. Voi mitä kissoja - kaunis on tuo valkoinen ja suloisista suloisin tuo pieni.
  Toivottavasti saatte sen huomenna kiinni ja kisuli pääsee hyvään kotiin!

  VastaaPoista
 8. Entä jos kokeilette laittaa tyhjän pahvilaatikon pihalle, sellaisen, johon pentu pystyy hyppäämään? Sehän on klassinen "kissanpyydys". ;) Sitten vain vahtia pitämään muutaman metrin päähän.

  VastaaPoista
 9. Tosiaankin valkoinen kissa on kaunis. Ruskea taas on orpo pentu ja vielä keskenkasvuinen, kaunis siitäkin tulee.

  Bambi ei varmaan tarkenisi Suomessa, varsinkin kun on tottunut lämpöön

  VastaaPoista
 10. Suloinen pieni pentu. Toivottavasti saatte sen kiinni :-)
  Kissat ovat kyllä ihania!

  VastaaPoista
 11. Aivan selvät "linssiluteen" elkeet tuolla kissalla. Meidän Jeti ujostelee kuvaamista, mies kun on.

  VastaaPoista
 12. Allu:kissa tosiaankin osasi poseerata hyvin,on varmaankin siihen tottunut;D Toivottavasti kani löytyi....

  Marjatta:kaunis kissa tosiaankin,Emme saaneet pentua kiinni vaikka yritimme vaikka kuinka ja kun vein sillä äsken ruokaa en löytänyt sitä...

  Luimupupu:täällä näkee kaduilla välillä niin kauniita kissoja.Ja mulla on aina kissakuume,mutta koira ei hyväksy. Oma kissa on aina se rakkain:)

  Paluumuuttajatar:Eilen yritimme mutta emme onnistuneet...

  Heli;yritimme sitäkin mutta ei se onnistunut.Kun se oli syönyt massunsa täyteen se vain hyppeli sinne tänne ja aina pinkaisi pakoon kun tulimme lähelle...

  Lady of the Mess:kaunis oli valkoinen kissaneiti ja tuo pikkuinen ihan hurmaava,mutta nyt en löytänyt sitä kun menin ruuan kanssa sitä etsimään:(

  Arleena:valkoinen kisu kaunis ja tuo punertava poikanen niin pieni vielä,mutta siitä saisi nätin kissan.Mutta emme nyt löydä sitä!

  Mina:ihana tuo pentu. Nyt kyllä harmittaa kun emme saaneet sitä kiinni ja sitä ei edes nyt löydy,minne ihmeeseen on voinut hävitä...

  Kyllimarjaana:tuo valkoinen kisu on Tel Avivin keskustassa ja varmaankin tottun ut kuvaamiseen,kun se niin hyvin osasi poseerata;D

  VastaaPoista
 13. No harmi kun ette vielä saaneet suloista pentua kiinni, toivottavasti onnistuu vielä! Aivan ihanan näköinen se onkin, kuten tuo valkoinen isompi "aristokatti" :)

  VastaaPoista
 14. Olet sinä vaan aikamoisen taitava kissakuvaaja. :-)

  VastaaPoista
 15. Hahah, nyt näen silmissäni miten kirmaatte laatikon kanssa kissan perässä :)
  Hyvä että kisu sai kodin, kunhan nyt saisitte sen itsekin ymmärtämään asian :)

  VastaaPoista
 16. Ihania kuvia ja suloisia kuvattavia!♥

  VastaaPoista
 17. Matkatar:eilen saatiin kissa kiinni ja se on nyt uudessa kodissaan:)

  Satu:kiitos,eläimiä on ihana kuvata ja kissathan ovat tosi kauniita eläimiä:)

  Sirokko: nyt se sitten on saatu kiinni ja on jo onnellisesti uudessa kodissaan:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...