torstai 6. marraskuuta 2014

Viinitapahtuma ihan vieressä

Vajaan kymmenen minuutin kävelymatkan päähän avattu business-keskus tarjoaa muutakin kuin kuntokeskusta,kahvi-ja ruokapaikkoja tai supermarkettia.Kesällä tuolla oli lapsille vaikka kuinka monta tapahtumaa ja nyt oli sitten sellainen isoillekin.Kun kuntosalin kautta sai alle puolella hinnalla lipun viinitapahtumaan,niin ostin lipun. Ajattelin laittaa tämän ensin ruokablogin puolelle,mutta tässä ei tullut syötyä ja tämä oli kotiseutumatkailua,joten laitankin tämän tänne Appelsiinipuun puolelle.Ja kuvat eivät sitten ole hyviä,sillä en edelleenkään osaa kuvata hyvin pimeässä...Kun tulen puistokatua pitkin näen ensin 2 rakenteilla olevaa taloa;2 muuta valmista taloa on näiden takana. Ja vaikka nämä ovat rakenteilla niin molempien puolivalmiiden talojen ensimmäisessä kerroksessa on kahviloita ja ravintoloita.
Tämä oli minulle sellainen viime hetken juttu,joten en ehtinyt pyytää ketään mukaankaan.Sitäpaitsi autolla olevat eivät olisi pystyneet maistamaan viinejä....Lipulla sai viinilasin ja sitten pääsi maistamaan viinejä.Tulin juuri avaamisaikaan ,mutta ihmisiä oli tuolla jo aika paljon.
Ruokakojujakin oli eli kaikki paikan kahvilat/ravintolat olivat pystyttäneet tuonne kojuja.
Tässä myytiin leipiä ja juustojakin
Koko business-keskuksen sisäpiha oli täynnä valkoisia pöytiä,joissa eri viinitarhojen viinejä ja joku niitä esittelemässä-
Maistelin viiniä vähän siellä sun täällä,mutta itse tapahtuma oli pettymys,sillä olen tottunut että tämän kaltaisissa tapahtumissa viinitarhat/viinitalot ovat itse paikalla taitavine esittelijöineen,mutta tässä tapahtumassa oli kaiketi joku viinien markkinoija ja  päämääränä oli myydä viinejä eikä esitellä niitä kuten viinimessuilla. Viinejä tyrkytettiin ostettavaksi lähes joka pöydässä eivätkä kaikki esittelijät edes olleet ammattimaisia,eikä heillä ollut viinien esitteitä kuten viinimessuilla.
Tämän kojun sapuskat eivät tainneet kelvata ihmisille...
Osa keskuksen ravintoloista
Tapahtuman melkein paras anti taisi olla tämä trio musiikkeineen....
Tunnin kierreltyäni palasin kotiin tyhjän viinilasin kanssa;D

8 kommenttia:

Ciacy kirjoitti...

Harmi, että tapahtuma oli pettymys, mutta mä täälä vaan ihastelen, kun sielä on niin hienon näköistä!!! Mäki halun sinne asumaan!

Melissa kirjoitti...

Näyttää kyllä aivan ihanalle nuo kuvat. Olisi niin ihana siemailla viinejä siellä.

Amalia kirjoitti...

Andien musiikki onki hienoa kuultavaa, jos se on aitoa.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Nami ♥

kyllimarjaana kirjoitti...

Jo oli hyvä postaus jälleen. Aivan kuin kirjaa lukisi.

Anneli kirjoitti...

wauu,hyvän näköistä..oliko meidän artesaani leipämies siellä???

Jael kirjoitti...

Ciacy:olin odottanut vähän parempaa kun olen sellaisiin täällä tottunut,joten tuo oli vähän pettymys,mutta paikka on kiva:)

Nelli:paikka on tosi kiva mutta en osaa kyllä ottaa illalla kuvia niin että olisivat selkeitä,pitää harjoitella.

Amalia:niin onkin:) Sellaista tuli kuultua etenkin Perussa ollessa!

Hannele:)

Kyllimarjaana.kiitos ja kiva kuulla että tykkäsit:)

Anneli:ei ollut herra Ruista tuolla,hän on torstaisin aina Dizengoff Centerin maatilatorilla.

Satu kirjoitti...

Jo on kyllästyneen näköinen ukko tuossa yhdessä kuvassa (siis sen kojun, jonka sapuskat eivät kelvanneet ihmisille). :-D

Ihan kivan oloinen tapahtuma, mutta jotenkin vähän kolkko ympäristö. Ei kai tuollaisten rakennusten sisäpihalla voi hirveän viihtyisää ollakaan.