sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Mitäs mun jääkaapin ovessa onkaan....

Klikkkaa kuva suuremmaksi
Sirokko oli omassa blogissaan kuvannut  jääkaappinsa magneetteja,ja niinpä innostuin itsekin kuvaamaan jääkaappini tai oikeastaan pakastinlokeroni magneetit,joita on ihan kamala määrä...Näiden magneettien pitäisi kertoa jotain omistajastaan ,joten mitäköhän tämä magneettien runsaus minusta kertookaan....Minulla on jenkkikaappi-tyylinen jääkaappi,jossa pakastinosa on ylempänä,ja se on täynnä magneetteja,joista iso osa itse duunaamiani. Ovelleni ilmestyy nimittäin lähes viikottain magneettimainoksia ja osa niistä on päätynyt muumimagneeteiksi.....Sen lisäksi tuolla on  aikoinaan Jenkeistä tuotu pizzapaikan magneetti,muutama etiopialaisesta kaupasta ostettu magneetti,keittokirjamagneetti ym.Sen lisäksi muutamat magneetit kannattelevat postikortteja... Pitäisi kyllä vähentää tuosta magneettimäärästä ainakin puolet!

15 kommenttia:

Sirokko kirjoitti...

Ainakin sen voi päätellä, että olet muumihenkinen suomalainen :) Mielenkiintoinen kokoelma, niitähän on mukava katsella samalla kun miettii mitä ruokaa tekisikään. Magneettimainoksia? Mainostetaanko niitäkin! Hyvä idea tehdä niistä itse ne magneetit.
Ihana hedelmätarhakierros alla, ananas-viljelijäksi ei kai meikäläisellä olisi kärsivällisyyttä, mutta mandariineja lähden tästä puristamaan mehuksi just nyt.

Jael kirjoitti...

Sirokko:juu muumit ovat ihania! Olen lätkinyt niitä magneettimainoksia ulkoovelleni,niitä on niin monta ja suurin osa niistä on putkimiesten mainoksia,miten paljon voikaan olla putkimiehia! Ananaksen viljelyyn tarvitaan tosiaankin kärsivällisyyttä,mutta nyt aloin hieman kadehtimaan tuota mandariinpuutasi;D

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Minä olen nyt yrittänyt ihan tosissani siistiä jääkaappia, että se ei muuttuisi sekavaksi ilmoitus-sivustoksi. Mutta onhan tuossa sinun versiossasi enemmän tutkittavaa:).

Melissa kirjoitti...

Kivan värikkäitä. Minulla on vaan sanoja joita voi yhdistellä ja lasten kuvista tehdyt magneetit.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Minimalistin jääkaappi :)

Marjatta kirjoitti...

Jääkaapin oveen kertyy helposti tavaraa. Keväisen muuton jälkeen meillä on vain lastenlasten kuvista tehtyjä magneetteja. Postikortit kerään erikseen lasimaljaan ja menemiset kirjataan kotimuistioon.
Hyvää viikkoa!

Nimetön kirjoitti...

Ihana runsaus, näyttää yhtä täydeltä kuin oma jääkaapin oveni!

Allu kirjoitti...

Hienoja magneetteja sulla. Mun ei kannata ottaa kuvaa jääkaapin ovesta, sillä se on puuta ja siinä ei pysy magneetit. :-)

Marja-Leena kirjoitti...

Tosi paljon magneetteja. Suomessa niitä ei enää paljon näe. Minulla on muutama kirjanmerkkimagneetti ja joitakin Jasminen jääkaapin oveen laittamia. Uuusia magneetteja ei ole tullut vuosiin.

arleena kirjoitti...

Sinulla on hyvä otos muumeja ja kortteja. Hauskastihan ne piristävät valkoisen kaapin pintaa.

Tuula's life kirjoitti...

Kivoja muumimagneetteja. Ihan selvästi olet muumifani. Hauskoja. Minä olen sellainen tylsä minimalisti, ja jossakin vaiheessa päätin, ettei jääkaappiin tule magneetteja. Vaan löytyypähän sieltä peräti kolme kappaletta niitä. Yksi on puinen purjevene kankaisin purjein, yksi on valkoinen gekko ja yksi on keraaminen kuva Hollannista.
Mukavaa viikkoa, Jael!

Ina kirjoitti...

Muumit rules! :) Mulla olis varmaan miljoona muumimagneettia jaakaapissa mutta kun meilla on rosterinen jaakaapinovi niin mieshan ei siihen anna mitaan pistaa. Tarvitsis varkata jokunlainen ilomoitustaulu magneettimaalilla varustettuna niin saisi magneetit kayttoon.

Eeviregina kirjoitti...

Meille kertyy magneetteja matkoilta ja kaikenlaisia kissa-aiheisia myös.
Viime aikoina olen ostanut kahviaiheisia ja osa niistä on kierrätystuotteita. Olisihan se ovi kauniimpi ilman mitään koristeita, mutta minnekäs ne muistilaput sitten?

kyllimarjaana kirjoitti...

Mulla ei ole montaakaan mangneettia, en ole tullut keränneeksi niitä. Itse olen ostanut vain yhden, Minnesotasta, kerran lomareissulla ja loput ovat tuttavat tuoneet tuliaisiksi. Olen sen ikäinen, että pakko supistaa kaikki mahdollinen tavaran kerääminen, ison ja pienen. Tyttäret kerran kauhistelivat, että älkää ikinä kuolko! Meidän pitää hävittää kaikki tuo kertynyt roina. Minulla on roinaa paljon, mutta miehellä vielä enemmän.

Ciacy kirjoitti...

Ihana jääkaapin ovi sulla! Niin suomalainen, jopa niin suomalainen, että sellainen löytyy vain ulkosuomalaiselta :) Nuo magneettimainokset on kyllä kivoja pelkkien lehtisten sijaan...ja varsinkin kun sinä osaat niihin taituroida kaikenlaista kivaa :)