tiistai 7. marraskuuta 2017

MakroTex :Ympyrä

MakroTexin aiheena on tällä kertaa ympyrä, ja minähän pidän ympyröistä.  Valitsin ympyräkuvaani tämän tarjoilulautaseni, josta pidän paljonkin, mutta harmittelen että vasemman puolen reunassa on rikkoutumia.  Lautanen ei edes ole vanha, mutta se on kaapissa ollut muiden lautasten alla (tilanpuute...)  ja olen kai liian kovakouraisesti lisännyt muita tavaroita tämän päälle.  Oikealla oleva valoisa kohta tulee lampun valosta, kun nyt illalla kuvasin lautasen lampun alla.

Muut MakroTex-ympyrät löytyvät täältä.


26 kommenttia:

  1. Kaunis lautanen, en yhtään ihmettele että pidät tästä. Meillä on harmittavan monen astian kanssa samantyylinen kohtalo. Poiskaan ei raaskisi heittää. Meillä suurin syy on kovakätiset tiskarin tyhjentäjät ja täyttäjät.

    VastaaPoista
  2. Johanna: Pidän paljon tuon lautasen kuvioista, nätti :) Taisin ostaa tuon vasta viime vuonna, ja otin sen esille joku aika sitten kun kuvattiin yhtä kirjaa varten, ja silloin huomasin nuo rikkinäiset kohdat. Mutta ihan hyvin käy vielä tarjoilulautaseksi siitä huolimatta ;D

    VastaaPoista
  3. Uuden astiaston osto on käsillä, kun meillä on luvattoman monta astiaa mennyt rikki. Laseja ja mukeja voin ostaa täältäkin aina rikki menneen tilalle, mutta ruoka-astiastoa en, sillä entinen oli Bulgarian marketeista halvalla ostettu. Aina kilahtaa ja kolahtaa. Onneksi sen puoleen ei tarvi harmitella, että eivät ole mitään maksaneet. Mutta uusistapa täytyy maksaa enemmän ja siksi kirpaisee, kun muutenkin on noita menoeriä:(.

    VastaaPoista
  4. Eihän tuonvertainen kolhu haittaa, kun muuten on nätti lautanen. Aivan käyttökelpoinen.

    VastaaPoista
  5. Onpa kaunis lautanen.
    Mukavaa tiistai-iltaa sinulle Jael ❤️

    VastaaPoista
  6. Kauniisti kuvattu upea lautanen. Muutama särö sinne tänne mitään haittaa, eihän noita juuri huomaa. :)

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
  7. Kaunis lautanen! Ensin ajattelin että olet alkanut maalaamaan,mutta sitten huomasin että oli lautanen. Itsekin tykkään tämän mallisista, rentouttavaa kuviota.

    VastaaPoista
  8. Upea, runsas kuviointi, värimaailma on niin harmoninen lautasessasi.

    Varmaan harmittaa säröt, mutta itse olen aina ollut sitä mieltä, että elämisen jäljet saavat näkyä huonekaluissa, astioissa jne. Näkyväthän ne kasvoissakin :D

    VastaaPoista
  9. Vau miten ihana! Kuvio on kuin mandala.

    VastaaPoista
  10. Paluumuuttajatar: Teillä kun on iso perhe niin pitää ostaa iso astiasto. Minä tyypillisenä ruokabloggarina olen ostanut lautasen sieltä ja täältä,aina ajatellen miltä näyttää kuvassa;D Toivottavasti löytyy joku hyvä eikä liian kallis astiasto.

    Pappilanmummon: Lautanen onkin tosi nätti , ja ihan hyvä käytettäväksi on edelleenkin vaikka kolhut hieman harmittaa kun oli aika uusi lautanen,

    Outi: tosi kaunis,ihastuin heti tuohon. Kiitos, oikein hyvää keskiviikko-iltaa Outi:)

    Kristiina:kiitos:) Lautanen onkin oikein kuvauksellinen ,kolhuista huolimatta;D

    Esther Helmiä: Kiitos, minun suosikkejani tämä lautanen. No maalaaminen minulla on ollut pitkään jäähyllä,öljyvärinikin ovat samalla kuivuneet...

    SusuPetal: Ihastuin tuohon lautaseen heti kun näin sen, ja kun otin sen kaapista niin hiemasen harmitti nuo kulhot, mutta lautanen on niin kaunis että edelleenkin kelpaa käytettäväksi:) Tuossa kyllä ei vielä pitänyt olla elämisen jälkiä' kun oli aika uusi...

    Hannele: kiva kuulla:)

    Riitta K: Minustakin aivan ihana:)

    Craft Candidate: On ,ehdottomasti suosikkilautasiani:)

    Matkatar: Tosi ihana:) Minullekin tuli mandala mieleen kun näin tuon silloin kaupassa:)

    Maarit:kiitos, minustakin tosi nätti lautanen:)

    Piipe:Todellakin kaunis,kolhuista huolimatta:)

    VastaaPoista
  11. Kauniisti sommitellut kuviot ja toisiinsa sopivat värit.
    Tuota tekee mieli katsella kauan. Ihanaa taidetta !

    VastaaPoista
  12. Pieni Lintu>Juuri nuo värit kiinnittivätkin ensin huomioni ennen ostamista:)

    Rita: Tosiaankin kaunis, olen ihastunut tuohon lautaseen:)

    VastaaPoista
  13. Oi, miten kaunis lautanen hienoine kuvioineen, ja upean värinen myös!

    Minulla on lasikaapissa vastaava aarre, itseasiassa tee- ja kahviastiasto, asettilautasineen ja syvän tarjoilulautasen kera, niitä varjelen tarkkaan. Äitini on tuonut ne Venäjältä 2000-luvun alussa, ja joskus harvoin tiettyinä sapatteina niitä kodissa käytämme.

    VastaaPoista
  14. Kaunis lautanen - värit ovat upeat!

    Minulla on vähän sellainen astiavimma, että tuppaan keräilemään kaikenlaista, lautasista ja vadeista astiastoihin ja sitten niitä on kaapit täynnä.
    Olen koettanut opetella vaihtelemaan esillä olevia tavaroita, siten että kaikki ihanuudet saisivat vuorollaan olla näkyvillä.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  15. Upea lautanen, sopii loistavasti viikon aiheeseen!

    VastaaPoista
  16. Thea Ester: Minun lempilautasiani tuo ehdottomasti. SInun astiastosi kuulostaa oikealta aarteelta, ei ihme että että varjelet sitä niin tarkkaan.

    Marianna: Minustakin tosi kaunis lautanen, noista kolhuista huolimatta;D Minä olen hulluna astioihin, mutta kaapissa ei kyllä ole yhtään tilaa, ja jos etsin jotain niin joudun poistamaan ensin muita juttuja.Helsingissä asuessani minulla oli astiakaappi mihin mahtuivat astiat hyvin, täällä ei. Kaunista viikonloppua sinullekin Marianna:)

    Qaws: Kiitos, minä pidän kovasti tästä lautasesta:)

    VastaaPoista
  17. Upea tarjoilulautanen! Nuo kukkakuviolliset ovat niin kauniita, että ne ovat jo itsessään mielen ruokaa.

    VastaaPoista
  18. Ihana lautanen ja kauniit värit siinä:)

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...