lauantai 13. tammikuuta 2018

Jos olisin prinsessa...

Jos olisin prinsessa, olisin varmaan tämän vaunun kyydissä;D  Ihanat vaunut ja ei-elävä hevonen  löytyvät Tel Avivin  TLV Fashion Mall-kauppakeskuksesta,  joka on kaupungin uusin , tyylikkäin ja hiljaisin (liian hiljainen, ei niin hyvä juttu...) kauppakeskus. 
Maaliskuussa ja joulukuun alussa kauppakeskuksessa oli vanhojen kauniiden autojen näyttely, ja luulin että myös hevoskärryt kuuluvat samaan näyttelyyn.
Autot olivat kyllä tosi upeita.
Roll  Royce vuodelta 1965
Autoja ei kauppakeskuksessa enään ole, mutta vaunut  ovat siellä edelleen:  sekä mustat yläkuvassa, nämä valkoiset ja vielä tummanpunaiset vaunut.  Ovatkohan ne kauppakeskuksen vakiorekvisiittaa.... Olisi kyllä kiva päästä ajelulle tuollaisella oikean hepan vetämänä;D

Oikein hyvää alkavaa viikkoa🌸🌹🌺🌻🌼

16 kommenttia:

Allu kirjoitti...

Sissi varmaan ostoksills

Jael kirjoitti...

Allu; Varmaankin,mutta ei tullut vastaan;D

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Kyllä tuollaisissa vaunuissa voisi käydä kaupunkikierroksella oikein loistokkaasti.
Ihanaa lauantai-iltaa Jael <3

Satu kirjoitti...

Olisihan tuollaisilla kärryillä kiva päräyttää marketin pihaan. :-D Olisi ainakin näyttävä sisääntulo. :-)

Katriina kirjoitti...

Olisi tosiaan loistokasta istua noissa vaunuissa ja mukavaakin, jos niissä on kunnolliset jousitukset. Kunigatar Elisabet kertoi taannoin, että hänen loistokkaissa kruunajaisvaunuissaan ei ollut jousitusta, vaan korirakenne oli ripustettu nahkaremmien varaan. Kuulemma ei ollut varsin miellyttävää ryttyyttää maileja kaupunkikierroksella. Painavan kruununkin kantaminen oli kuulemma silkkaa kärsimystä, ja jalka takertui kirkossa maton kulmaan, kun ei voinut päätänsä liikuttaa. Tokihan velvollisuudentuntoinen kuningatar uhrautuu mielellään kansansa takia. Kruunun kantaminen 65 vuoden jälkeen käy yhä rasittavammaksi ja askel lyhenee.

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Hitsi, miten ihanat nuo valkoiset vaunut ovat. Kyllä niissä kelpaisi saapua sulholaan valkoisen hevosen vetämänä:)
Upeita olivat myös nuo vanhat loistokkaat limusinet!

Mukavaa sunnuntaita!

PiipeA kirjoitti...

Upeita nuo vanhat autot ja niin ovat "kuninkaalliset" kärrytkin. Viime syksynä kävin Buckinhamin palatsissa kierroksella ja pihassa oli näytillä kuningattaren upeat vaunut, joilla hän ajaa virallisissa tilaisuuksissa. Valitettavasti vaunuista ei saanut ottaa kuvaa.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Oi, oi...tuo punainen olisi autoni....jos olisin prinsessa..:)

SusuPetal kirjoitti...

Miten niin "jos olisit prinsessa"... Sinähän olet!!!

Silmiä hiveleviä muotoja noissa autoissa, niin sulavia ja kauniita. Itse ottaisin ennemmin tuollaisen auton kuin nuo hevosvaunut :D

Ai niin, vastasin sinulle blogissani siitä koirasta, laitan myös tänne vastauksen, jos et huomaa käydä katsomassa eli minulla on sukulaisen koira hoidossa toukokuun loppuun saakka sukulaisen muuttuneiden ja hankalien työaikojen takia.

Thea Ester kirjoitti...

Hienot on vaunut, ei voi muuta sanoa! Olisi hienoa istua niissä hevosen tai hevosparivaljakon kuljettamana!
Mitä noihin upeisiin autoihin tulee, niin voisin istahtaa tuohon vaaleaan beessiin avoautoon kuljettajan paikalle ja voisin matkata sillä kesällä antaen tuulen tuivertaa takaa pitkiä hiuksiani, jotka olisin sitonut kiinni huivipannalla.. Ihan tulee mieleeni jotkut 1940-50-luvun alokuvat :)

Shavua Tov! Hyvää viikkoa!

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Nuo valkoiset vaunut olisivat ihanat! Kelpaisi sieltä huiskutella. Eikä Rollskaan ole ollennkaan hassumpi. Autot olivat kyllä ennen kauniita.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

hienolla autolla en uskaltaisi ajaa :)

Jael kirjoitti...

OUti: No varmaan olisi ihmisillä ihmettelemistä jos tuollaisilla tekisi kyydin kaupungilla;D Kiitos, oikein hyvää alkavaa viikkoa Outi:)

Satu: Hih, no todellakin;D

Katriina: Kuulostaa aika pelottavalta tuo että Elizabethin vaunuissa ei ollut jousitusta, varmaan oli hieman heiluva kyyti;D Ei ole helppoa olla kuninkaallinen ei; kaikkea se tuleva prinsessa Meghankin joutuu tekemään sen puolesta, tai jättämään taakseen, päästäkseen prinsessaksi;D

Hanne: Todella upeat , minä pidän ehkä enemmän noista mustista vaunuista. Kyllä vaan tuollaisilla kelpaisi tehdä pieni kyyti kaupungilla;:D Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle:)

Piipe: Mielettömän upeita nuo vanhat autot, ja ensimmäistä kertaa olen tuollaisen nähnyt kauppakeskuksesa. Buckinhamin kierros oli takuullla upea kierros. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Piipe:)

Hannele: on se vaan niin hieno auto!

SusuPetal: Hih, eikös me kaikki olla oman elämämme prinsessoja;D Nuo autot ovat kyllä kuin taideteoksia,ei nämä nykyiset ole lähelläkään tuota kauneutta,niin hienot kaaret ja muodot noissa, ja niin hyvin säilyneet. Kiva että tulit kertomaan; koiravieras on kiva juttu jos ei ole omaa koiraa. Itse taas tarvitsisin sellaisen kuin sinä joka toimii väliaikaisena koiramammana:)

Jael kirjoitti...

Thea Ester:Tosi upeat vaunut onkin:) Kierros noissa olisi hieno juttu. TUo beessi onkin todella upealinjainen auto,ja siihen sopiikin juuri tuollainen kuvailemasi kierros:) Kiitos toda, oikein hyvää viikkoa sinullekin:)

Johanna: Eikös olekin. Toivottavasti jäävät tuonne kauppakeskukseen,niitä on niin kiva katsella:) Ja nuo autot upeita,ne tosin lähtivät sieltä jo pois,mutta onneksi vaunut jäivät:) Mukavaa alkavaa viikkoa:)

Hannele:; no niiden kanssa pitääkin olla aika varovainen;D

Rita A kirjoitti...

Upeita menopelejä ♥♥♥ Vaihtelevasti hevosvoimia 😀

Jael kirjoitti...

Rita:tosi upeita ovatkin:) Ja melkein elävän näköiset nuo hepat;D