sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Kamala viikko mutta oli siinä ilonaiheitakin

Kulunut viikko oli aika kamala, sillä heti viikon alkupuolella  tein noston pankkiautomaatista, ja olin niin muissa ajatuksissa, että en tajunnut ottaa rahoja mukaani....Muistin sen vasta vähän ajan kuluttua, mutta joku muu oli jo vienyt ne, eli varmaan tein tahtomattani jonkun hyvin iloiseksi;D
Samana päivänä putosi  hammaskruunu, ja jouduin tilaamaan ajan hammaslääkärille sitä varten. Samana iltapäivänä  kaatui netti , ja olin ilman nettiä ja wifiä koko iltapäivän ja illan.  Ennen viikonloppua kaatui netti taas, ja olin koko viikonlopun ilman nettiä ja wifiä, eikä se syy ole vieläkään selvä, koska netti on toiminut moitteettomasti vuosia. Mutta  nyt se toimii onneksi taas hyvin:) Ja  kurjien juttujen ja rahanmenon vastapainoksi iloa tuottaa aina kävely rantatiellä.  Kun kävelin tuolla olivat laineet hieman korkeat.
Oli sellainen sää ettei ihmisiä pahemmin näkynyt ranta-alueilla.
Sataman puudekin kohdalla laineet löivät yli aitojen, mutta eivät kuitenkaan niin lujaa kuin pari päivää myöhemmin, jolloin oli kunnon myrsky.
Viikonlopun ensimmäisenä päivänä piipahdimme ystävän kanssa kansainvälisellä ruokatorilla, jossa heti ensimmäiseksi tulivat vastaan täällä toimivan ruotsalaisen Fika-leipomon laskiaispullat.
Fikan korvapuustit olivat hurjan houkuttelevan näköiset, mutta söin vain silmilläni, sillä toistaiseksi vältän sokeria ja vehnää.
Ohimennessä ihailin tämän ihan tavallisen,  aika ruman talon vihreää seinää,  jossa oranssit kukat, ja sen edessä appelsiinipuu ja oranssin väriset hedelmänsä. 
Matkalla kansainväliselle ruokatorille (pari kertaa vuodessa oleva tapahtuma)  ohitimme tämän yhteiskeittiöpuutarhan.  
Mukavaa alkavaa viikkoa:)

12 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Voi kurjuus! Uranusko se nyt kummittelee vai mikä saa tällaista pientä kiusaa aikaiseksi. Toivon, että koettelemukset ovat nyt ohi ja alkava viikko mukavampi joka suhteessa.

Noi leivonnaiset on kyllä upeannäköisiä. Ja varmasti hyviä.

Satu kirjoitti...

Voi ei, sattuipas sinulle tällä viikolla ikäviä juttuja! Minäkin saatan olla joskus hyvin hajamielinen, ja on oikeastaan ihme, että mulle ei ole sattunut automaatilla mitään töppäyksiä. Tai siis en ainakaan muista sellaisia. ;-D

Ihania leivonnaisia!

Parempaa ensi viikkoa! :-)

Rita A kirjoitti...

Kamalaa mikä määrä huonoa onnea kaatui niskaasi yhden päivän aikana !
Toivottavasti onnesi on kääntynyt uuteen nousuun.
Povataan korteista onnenpotkuja tähän uuteen viikkoon ja tulevaisuuteen ♥️♣️♦️♠️

EstherH. kirjoitti...

Onneksi löytyy myös hyvääkin. Kaikkea hyvää sinulle tähän uuteen viikkoon!

SusuPetal kirjoitti...

Harmituksen viikko todellakin, kurjaa :( Toivottavasti alkanut viikko sujuu paljon, paljon paremmissa merkeissä!

Aah, laskiaispullia <3

Eeviregina kirjoitti...

Minullakin niitä unohduksia on viime aikoina sattunut useampikin, viimeksi hukkasin lukulasinija jouduin teettämään uudet.
Onpas herkullisen näköisiä pullia. En muista kuulleenikaan tuosta ruotsalaisesta leipomosta. Ja ihanan näköinen köynnös, olisko soihtuköynnöstä.

Sirokko kirjoitti...

Huono onni iskee usein sarjassa, toivottavasti se nyt loppui, aika kamalaa. Minä olen muutaman kerran unohtanut lompakkoni, mutta aina saanut sen takaisin koskemattomana. Kerran unohtui Tukholman lentokentälle, sain sen takaisin Kööpenhaminassa. Rehellisiäkin ihmisiä vielä on.

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

No johon on ollut kurja päivä. Onneksi kaikki asiat on korjattavissa, toki sitä rahaa ei saa takaisin. Rannalla on aina kaunista, oli ilma millainen vain.
Ihanaa tätä viikkoa Jael <3

Jael kirjoitti...

Johanna> onneksi tämä uusi viikko on alkanut ihan normaalisti;D IHmeellistä miten kurjat jutut tulevat yhdellä kerralla noin. Fikan leivonnaiset ovat kyllä upeita ja niin tuttuja:)

Satu: joo oli aika huonoa tuuria kyllä. Nyt kyllä tästä lähtien yritän olla tosi skarppina pankkiautomaatilla:; Fikan leivonnaiset ovat niin namia:) Kiitos, ihan ok on tämä viikko onneksi alkanut:)

Rita:Murphyn laki varmaan,eikös siinä kaikki kaadu niskaan yhdellä kertaa;D Nyt pitää toivoa että huono onni oli vain väliaikaista. Kiitos paljon Rita ihanainen:)

Esther Helmiä: Aina löytyy jotain hyvääkin pahan keskellä, tai melkein aina. KIitos, ja samoin sinulle oikein hyvää viikkoa:)

SusuPetal. Oli kyllä pitkästä aikaa tosi harmituksen viikko. Tämä viikko sen sijaan alkoi ihan kivasti:) Hyvän näköisiä nuo Fikan laskiaispullat:)

Eeviregina: minulle tuo kömmähdys kävi ihan sen vuoksi että olin suuttunut eräästä jutusta joka harmitti, enkä sen vuoksi muistanut ottaa rahoja. Fika toimii Tel Avivin alueella, ei ole fyysistä kahvilaa, vaan tuotteita tilataan sivustolta, ja ovat myymässä aina sataman maatilatorilla, ja tapahtumissa. Voipi ollakin soihtuköynnös, kaunis se on tuossa talon seinällä.

Sirokko: näin on , se on kai se Murphyn laki;D Onpa hienoa että sait lompakkosi takaisin,onneksi noinkin käy:)

Outi: oli kurja päivä koska kaikki osui samanaikaisesti. Nyt on viikko alkanut paljon paremmin:) Tosin se rahan menetys vieläkin vähän harmittaa, mutta ei sille mitään voi. IHanaa alkanutta viikkoa sinulle Outi:)

Marianne kirjoitti...

Nam, pistaasipullia.. Multakin lohkesi hammas yhtäkkiä viime marraskuussa, kun puraisin pähkinää. Oli liian kova pähkinä purtavaksi...

Lotta kirjoitti...

Voi, olipa tylsiä sattumuksia. Minäkin olen muuten unohtanut rahat pankkiautomaattiin joskus. Ja kerran kävi niin, että olisin unohtanut, mutta seuraava tulija huikkasi perään, että setelit unohtuivat! Minullakin oli hammasepäonnea pari viikkoa sitten. Puraisin epähuomiossa hedelmän kiveen ja implanttihampaan kruunu lohkesi. Kuten tietänet, hammaskruunujen korjaus ei ole ihan halpaa lystiä, ja täällä Maputossa en välttämättä saa sitä tehtyä ollenkaan. Hampaassa ei ole juurta (kun se on implantti) eli käytännössä olen nyt ilman hammasta! Kyllähän muuten pärjäisi, mutta se on etuhammas... Löysin viimein lääkärin, joka onnistui jotenkuten liimaamaan sen paikalleen, mutta sehän voi pudota milloin tahansa. Harmillinen juttu, mutta hammasharmit tulevat jos ovat tullakseen. Toivon, että saan kruunun uusituksi viimeistään kesällä Suomessa, ja toivon myös, etten kadota tämän tämänhetkisen rippeitä, sillä muuten hymy on aika harvahampainen! Pehmeillä ruuilla siis mennään.

Matkatar kirjoitti...

Ranta siellä on tosi kaunis ja niin luontokin! On kyllä outoa miten nettiin on niin tottunut että ilman on vaikea olla, hui! Miten sitä ennen sai ajan kulumaan?
Kävin tänään kastelemassa ystävän puutarhaa, hyvin kukkii jo herneet ja salaatit ja broccolitkin ovat hyvällä alulla. Kiva hänen palata sunnuntaina Suomesta kotiin.
Mukavaa loppuviikkoa!