tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kukkakaupan ikkuna naamiaisasussa

Purim-naamiaiskarnevaalit  on parin viikon kuluttua ja tämä kukkakaupan ikkuna oli jo valmistautunut teemaan. Kun ikkunan kautta ottaa kuvia saa muitakin asioita jännästi mukaan,kuten tuon vastapäisen rakennuksen.Tämän kukkakaupan ikkuna vaihtelee teemaa aina vähän väliä,ja aina näyttää upealta.


Saman ikkunan,mutta hieman eri asussa,voi nähdä täällä

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvin sopivat nuo naamiot noiden orkideoiden kanssa. Oivallinen idea somistajalta.

Johanna kirjoitti...

Enpä ole ennen tällaista nähnyt. Tässä on kyllä jollakin ollut ihan mestari väläys! Osallistutko Sinä naamiaisiin? Orkideat ovat kauniita, aina.

SusuPetal kirjoitti...

Herkullinen ikkuna!

Leena Lumi kirjoitti...

Jael, jännittävää!

Susanne kirjoitti...

Kaunis! Jännä varmaan mennä katsomaan minkälainen teema ikkunassa milloinkin on.
Mukavaa alkanutta maaliskuuta!

Yaelian kirjoitti...

Lepis:naamioit ja orkideat ovat kyllä tosi nätit yhdessä!

Johanna:tuo ikkuna on joka kerta somistettu fantastisella tavalla;olen kerran aiemminkin kuvannut tänne sitä eri asussa,en vaan muista milloin.Naamioituneet täällä ovat periaatteessa lapset,joita sitten tuon Purimin aikana näkee kaduilla,ja kaikki paikat ovat nyt täynnä naamiaisasuja. Aikuisetkin sitten jotkut,mutta vähemmän,ja jotkut sitten juhlissa. Mulla on vielä vanha kissanaamioni jäljellä...;D

SusuPetal:on se!

Leena:minustakin,aina tulen tuonne katsomaan mitä uutta ovat keksineet.

Susanne: Onkin mukava aina nähdä mikä uusi aihe ikkunassa on! Sinullekin mukavaa alkanutta maaliskuuta!

arleena kirjoitti...

Naamiot sävy sävyyn orkideoiden kanssa

Ciacy kirjoitti...

Jee siellàkin karnevaalit. Toivottavsti saadaan nàhdà niistàkin sitten kuvia ja juttuja ☺

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Orkideat on hienoja kukkia, harmi vaan että meillä kotona ei saada niitä koskaan kukkimaan uudestaan.

Hippu kirjoitti...

Onpa hieno ikkuna! Tuo kukkakauppias varmaan rakastaa työtään! Vähän tuossa kyllä kukat jäävät sivuseikaksi tuon kaiken muun keskellä...:-)

Lissu kirjoitti...

Esteettistà luovuutta. Ja tuo taloheijastus tuo jànnàà kontrastia. Moniulotteinen kokonaisuus.

Yaelian kirjoitti...

Arleena;tosi nätti yhdistelmä onkin tuo orkidea ja naamiot:)

Ciacy:täällä ne ovat kahden ja puolen viikon kuluttua,ja täällä kotikaupungissani on suuri kulkue silloin,teemana muistaakseni tänä vuonna sademetsä,Menenkin sitten kameran kanssa sitä katsomaan...

Tuure:Orkideat ovatkin tosi kauniit.En ole itse niitä koskaan pitänyt kotona,ihaillut vain muualla.Luulen,että niitä on vaikeaa saada uudestaan kukkimaan.,

Hippu:Tuo on yhden ketjun kukkakauppa ja kyllä siellä kukkiakin on,vaikka monesti ikkunassa on kaikkea muuta.Mutta aina on niin taiteellinen se ikkuna!

Lissu:Tuo ikkuna on aina esteettisen näköinen ja uudistuu hienosti,.Minustaki kivati heijastuu tuo vastapäinen talo tuossa kuvassa:)

Irmastiina kirjoitti...

Hienosti ovat "naamioineet" kauppansa ikkunan ja orgideoita ikkunassa, minun yksi lempi kukkani...Kuva on tosi hieno, kun on noita heijastuksia..:))

Allu kirjoitti...

Ai sielläkin naamiaiset, katos vaan.

Ari kirjoitti...

Hyvin heijasteleva kuva.
Purimin vietosta yksi muistikuva on, kun tanssin pahvilaatikko päisen ja vartaloisen tytön kanssa koko illan tietämättä mitä sisältä löytyy. Riski kannatti sisälle oli piiloutunut todellinen kaunotar joka halusi viettää mukavan illan ilman turhaa hyörinää ympärillään..

Johanna kirjoitti...

Kissanaamio ei koskaan petä! Aina yhtä jännittävä ja salaperäinen.

pikkujutut kirjoitti...

meiltäkin, täältä takahikiältä löytyy kukkakauppa, jossa ikkunat vaihtuvat ja joka kerta upeita ilmestyksiä.Ihanaa kun jotkut viitsivät.

Sirokko kirjoitti...

Ei ensi näkemältä kukkakaupaksi ottaisi. Kaunis on. Mukavaa että edes jotkut viitsivät nähdä paljon vaivaa kauneuden eteen, eikä yhtään typerää mainosta ikkunaa peittämässä.
Kuvastasikin tuli jännä katuheijastuksineen, sopii tähän oikein hyvin.

Unelma kirjoitti...

Nuo naamiot ovat kauniita ja kevyitä. Sopivat hyvin somistamaan orkideakauppaa. :)

Laventeli kirjoitti...

Kiva idea! Minä odottaisin aina mielenkiinnolla seuraavaa ikkunasomistusta.

Yaelian kirjoitti...

Irmastiina:orkideat ovat tosi kauniita , mutta minun hoidossa varmaan heti nuutuisivat.ja sopivat kauniisti noiden naamioiden kanssa!

Allu:jeps.Maaliskuun 20 täällä.Nyt on joka paikassa naamiaisasuja myynnissä (etupäässä lasten)

Ari:heh,sulla onkin aika hauska Purim-muisto;D

Johanna;Kissanaamio on aika hyvä,ollut vaan kerran käytössä vuonna 2004,kera mustien saappaiden,mustan lyhyen hameen ja puseron kera,mjau! Voisi kokeilla taas sitä pitkän tauon jälkeen.

Pikkujutut;Sun täytyy sitten joskus kuvata sitä...Ihanaa aina nähdä tuolla uudenlaisesti somistettu ikkuna

Sirokko:minusta on ihanaa,että viitsivät aina nähdä niin paljon vaivaa tuon ikkunan kanssa.Taidankin ruveta kuvaamaan ikkunaa aina uudessa asussaan...

Unelma:tuolla on muitakin kukkia kuin orkideoita,mutta tuossa ikkunassa ne ja naamiot yhdessä ovat tosi nätti yhdistelmä;D

Laventeli;minäkin odotan.,...tosin tämä varmaan on jonkun aikaa,sillä tuo Purim-juhla on vasta kuun lopussa.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas ihana ikkuna! Olin pari vuotta sitten Purim-juhlan aikaan Israelissa ja tosi hauskaa oli. Jopa tarjoilijat ravintolassa Tel Avivissa olivat naamioituneet. Varsin hauska ja pitkä ilta oli Akkossa isossa hotellissa, missä tuli myös syötyä illallista ihan ähkyyn asti. Muistaakseni Purimina on sallittua tai jopa suotavaa olla pikku huppelissa.
Maikki

kmsu kirjoitti...

Tuollaisia näyteikkunoita on ilo katsella! Moni liike voisi ottaa vähän mallia. Hieno ikkuna houkuttelee paremmin asiakkaitakin.:) Yläasteella olin työharjoittelussa kukkakaupassa sekä toisella kerralla kultasepänliikkeessä. Molemmissa pääsin tekemään näyteikkunat. Se oli kivaa!:)

Elegia kirjoitti...

Ihana näyteikkuna ja kauniisti somistettu! Olen ihan hulluna näyteikkunoihin. Taitavasti tehtyjä voisi tuijottaa vakka kuinka kauan!

Heijastukset sopivat tähän kuvaan, paljastavat kaikkea taustalta!

Yaelian kirjoitti...

Anonyymi:Purim on tosi hauska juhla,ja totta,silloin saa hassutella ja saa olla pikku hiprakassakin;D Minusta on aina hauska nähdä kaikki lapset naamiaisasuineen kadulla,ihan pikkuisetkin on puettu sellaisiin;D

Kmsu:Totta, tuollaisiin menee mielellään.Olen monasti mennytkin johonkin kauppaan ihan ikkuna perusteella.Sinä sitten osaat koristella hyvin kun sulla on siitä kokemusta:-)

Elegia:ihan sama juttu! Ja kun on hyvännäköinen näyteikkuna,niitä voi katsella kauankin!