perjantai 11. maaliskuuta 2011

Talvi-lyhyt sellainen

Talvi taisi vihdoinkin tulla tänne,tosin erittäin lyhyeksi ajaksi.Muutaman päivän aikana on satanut aika reilusti ja eilen  palellutti ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Nyt on sisällä 15 astetta.Mutta sunnuntaina pitäisi tämänkin ilon olla jo ohi,sillä silloin taas lämpenee.
Märkää on tällä hetkellä vähän joka puolella.Viime kuussa ostamani iso sateenvarjo onkin ollut tarpeellinen parin viimeisen päivän aikana.
Muistatteko Pekan,kauniin kissan jonka kuvia olen tänne aina välillä laittanut?
 Pekka onkin neiti! Luulin sitä koko ajan poikakissaksi ,mutta tyttö se on.Nyt kun on ollut sateista ja kylmää pyrkii se koko ajan portaikkoon lämpenemään.Monta kertaa ulos mennessä olen kuullut pommisuojan rappusten kohdalta hiljaisen "mjaun" ja olen sitten houkutellut sitä takaisin ulos.

29 kommenttia:

 1. Voi tuota Pekka-tyttöä! Ei nimi kissaa pahenna, aitko edelleen kutsua sitä Pekaksi?

  Hrr, kun alkoi ihan palella, kun ajattelen 15 astetta sisällä. No, täällä sataa räntää. Suomen kevät tekee tuloaan hitaasti, mutta toivottavasti varmasti. :)

  VastaaPoista
 2. Katja Lumiomena:Pekka se on minulle edelleenkin,eihän nimi sitä pahenna;D
  Räntää,kuulostaakin jo kovin keväiseltä:) En kauheasti edes palele tuossa lämpötilassa,päällä on pari kerrosta vaatetta ja teemuki vieressä,niin kyllä se menee.Ja kun ajattelen kesän kuumuutta,niin jopa pidän tästä!

  VastaaPoista
 3. Mistä sait kuulla, että Pekka onkin tyttö? Odottaako se pentuja? Pekka on Pekka, vaikka ois tyttökin :D

  VastaaPoista
 4. Irmastiina:Ihana se on!

  Sooloilija:toiselta henkilöltä,joka syöttää kissoja.Pienenä entinen talon asukki järjesti Pekan sterilisaatioon.Joten pentuja se ei voi saadakaan..Olin koko ajan luullut sen olevan poikakissa,mutta nyt sainkin tietää,että tyttö se on,Itse asiassa se kyllä onkin aika tyttömäinen,ihan naukumista myöten;D

  VastaaPoista
 5. Ahh aivan ihania kuvia jälleen krran ja moikka pitkästä aikaa olen koittanut aktivoitua ja saanut jotain omaan blogiini taas kirjoitettua teretulemasta!
  Täällä Suomessa tai ainakin etelä-karjalassa talvi jatkuu ja tänäänkin tuli ainakin 20 cm lunta lisää:/

  VastaaPoista
 6. Onko Pekka se, jolla on yhtä vihreät, lumoavat silmät kuin oli Even Idalla? se, jota sinulle kehuin, että ota omaksi. Kyllä Bambi tottuu.

  Otit kerran kuvan, jossa oli kissa, jonka silmät kuin vihreät timantit. Minulle tuli aivan mieleen Scarlett...hei, eikö Pekan nimi voisikin olla Scarlett!

  VastaaPoista
 7. Leena:Se vihreä-silmäinen on eri kissa,mutta Pekka on sitä paljon nätimpi.Ei Bambi totu,näin jo viime kerralla mikä sota syntyi kun otin kissan kotiin,Ehkä jos olisi oma piha niin sitten,Tekee kyllä mieli,sillä tuo kisu on ihana ja tulee aina luokse.Täällä tosiaankin on yksi kissa,jolla smaragdinvihreät silmät. Sen reviiri on bussipysäkin lähellä;D Mutta Pekka kelpaa ihan hyvin tuolle kisulle,vaikka nyt osoittautuikin tytöksi...

  VastaaPoista
 8. Meilla oli +16 sisalla kun tulimme reissusta. Kylla tuntui raa'alta. Laitoimme heti patterit paalle ja nyt on ihan ok...
  Aamulla paistoi ihana aurinko ja iltapaiva on ollut harmaa, sateinen ja jopa ukkonen jyrisi. Talvi taalla Casass siis edelleen on...

  VastaaPoista
 9. BLOGitse:tänään on ollut vuoden kylmin päivä,ja ensimmäinen kerta kun olen todella palellut sisällä.Ja minä kun pistin jo lämmityslaitteet varastoon....Vettäkin on tullut melkein koko päivän...

  VastaaPoista
 10. Hyva kun saatte vahan lisaa sateita siella. Vesi on varmaan tarpeen.

  Oikein hyvaa viikonloppua! Mjau ;).

  VastaaPoista
 11. Voisiko tässä nyt vähän vääntää sanontaa - ettei ole kissaa karvoihin katsomista... Meillä tänään oli hirvittävä lumipyry koko pitkän päivän, mutta lämmintä sentään +1! Jee kyllä se kevät tulevi keikkuen tännekin.
  Kaunis ruusukuva.

  VastaaPoista
 12. Mun mielestà Pekka sopii vallan mainiosti myòs tyttòkissan nimeksi ;)
  15 sisàlàmpòtila, hui..aikamoisen viileàà...tosin sinà olet siellà jatkuvasti kuumassa niin viileys vain virkistàà ja varmasti mukava pukea niità vàhàn làmpimàmpiàkin vaatteita pààlle, edes sitten muutamaksi pàivàksi :D
  Ihanaa viikonloppua Yaelian :D

  VastaaPoista
 13. Hih, kisu voi pysyä ihan pokkana Pekkana, käytetäänhän pekkaa noin yleensä ihmisestäkin sukupuoleen katsomatta..'ei ole pekkaa pahempi'.
  Meilläpä oli tänään aivan ihana aurinkopäivä, jihuu, ei vielä kuuma siis.. eikä satanut!

  VastaaPoista
 14. En usko, että Pekka pistää nimeä pahakseen. Ei nimi kissaa pahanne ellei kissa nimeä - vai miten se sanonta nyt menikään...

  Meillä kanssa mittari nyt tempoo suuntaan jos toiseen. Tornadojen suhteen alkaa olla aktiisivin aika käsillä. Sitten alkaa hurrikaanikausi. Vesivarannot ovat käyneet vähiin ja kohta alkaa taas vedensäännöstely. Kevät on kivaa aikaa, mutta en ole kyllä ollenkaan valmis kesän kuumuuteen. Vaan minkäs teet.

  Kauniin ruusun löysit!

  VastaaPoista
 15. Hihii, nauratti tuo, että Pekka paljastuikin neidiksi. No, ehkä se ei kauheasti itse loukkaantuisi, jos tietäisi, että sitä luultiin poikakissaksi. Tuossa kuvassa Pekka kyllä näyttääkin jotenkin "neitimäiseltä". :-)

  VastaaPoista
 16. Hi, we are Izabela and Sylwia and greet. You have a very nice blog.Jest wonderful and beautiful. Welcome to the blog warm and hot:) Kisses, **

  VastaaPoista
 17. Tuula:Vettä tuli eilen aika reilusti mutta nyt se on taas ohi.,Sinullekin oikein mukavaa viikonloppua!

  Laventeli;niinpä! Kun tuo kissa on leikattu niin vähän vaikeaa sen puolesta nähdä sitä sukupuolta...toivottavasti teille pian tulee se kevätkin!

  Ciacy:Pekkaan se taitaakin olla itsekin jo tottunut;D Nyt on jo lämpimämpää ja aurinkokin jo paistaa,mutta eilen oli tosi kylmää! Olisi kyllä mun puolesta saanut jatkuakin;nukkumaan on ihana mennä kun on oikein kylmää.!Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  Sirokko:Ai niin ,olin ihan unohtanut tuon sanonnan! Nyt meillä on taas aurinkoista,loppui talvi lyhyeen,snift:(

  Johanna:Ei Pekka-tyttö tuota nimeä väheksy:D
  Teillä on hurjaa kaikkine tornadoineen ja hurrikaanien kanssa,toivottavasti eivät pahasti rupea häiritsemään tänä vuonna. Ja kuumaa kautta odottenen en innostuneena minäkin...

  Hippu;ihmettelinkin miten se on niin pieni ja tyttömäinen.Erehdys tuli varmaan siitä,että täällä ennen asunut tyttö joka syötti Pekkaa pienenä puhui siitä nais.muodossa "hii" ja olen saattanut kuulla vahingossa "huu" eli miespuolisen "hän" sanan..

  VastaaPoista
 18. Ihana keltainen ruusu, ja ihana Pekka. Onko ihan varmaa, että se kissa on tyttö. Jos se kerran on leikattu, se pissaa nyt samalla tavalla kuin tyttökissat, ei ruiski siis seinille. :)

  VastaaPoista
 19. Kirlah:tuo ruusu oli todellakin kaunis,etenkin sateen jälkeen.Kyllä se kuulemma vaan on tyttö,sillä viereisen talon asukas,joka näitä talojen kissoja syöttää,kertoi oman taloni entisestä asukkaasta,joka hoiti Pekan steriloitavaksi. Niinpä tosiaankin,meidän Otto siellä Helsingissä, leikattu poikakissa,tosiaankin pissii kuten tyttökissat;D

  VastaaPoista
 20. Ihana Pekka-neiti:) Eihän sitä osaa ajatella muuta kuin Pekkana:)

  Siellä on tosiaan satanut kunnolla kun kävelytiekin noin sateesta kiiltelee. Tulee ihan kesä ja kesäsateet mieleen. Meillä satoi eilen räntää, mutta tänään on ollut ihana kaunis ilma.

  VastaaPoista
 21. Lyhyt talvi olisi minullekin mieluisa, mutta täällä tuota talvea vaan tuntuu riittävän.
  Teillä siellä kuitenkin tarvetta vedestäkin, muistan viimekesältä kertomasi. Voisiko sitä jotenkin varastoida, niinkuin silloin muinoin Massadalla?

  VastaaPoista
 22. SAmoissa lukemissa mentiin, viime yönä oli pakko pitää AC:ta päällä koko yö, oli vielä kylmempää. Mutta kuten sanoit, aurinko paistoi ja oli lämmin.Ennätin kastua kolme kertaa tämän talven aikana,nyt flunssaa odotellen. Pessimisti ei pety :)
  terv. pikkujutut

  VastaaPoista
 23. Leutoa talvea siellä, täällä taas keväistä talvea, mutta kylmemppä.
  Suloinen yksinäinen kissa.

  VastaaPoista
 24. Susanne;Selvä Pekkahan se on;D Tänään oli sitten sateet ohitse,ja toivottavaasti tulee vielä sateita ennen kuivaa kautta.Eilen tuli sateita melkein koko päivän,välillä tihrutteli ja välillä kunnolla.Toivottavasti teille pian tulee kevät!

  Unelma:Lyhyempi talvi olisi kiva Suomessakin,täällä se taas on mielestäni liian lyhyt.Vetta tarvitaan kovasti,etenkin kun viime vuodet ovat olleet aika vähäsateisia eivätkä varastot tarpeeksi täyttyneet.Kyllä sitä jossain kerätäänkin,mutta esim. tässä kotitalossani menee räystäitä pitkin alas,mikä ärsyttää,kun sitä voisi mieluummin säästää ja kastella puutarhaa sillä vedellä.

  Pikkujutut:Toivottavasti ei tule flunssaa sinulle! Omani oli sen verran paha ja pitkä tällä kertaa,etten sinulle toivoisi samanlaista. Kylmä on nytkin,paksut vaatteet päällä,.,,mutta huomisesta pitäisi lämmetä.

  Arleena:Talvi leuto täällä,mutta tämä lyhyt parin päivän talvi-episodi oli kylmintä tänä vuonna. Pekka on erittäin suloinen kissa,ja juoksee aina perässä tuolla ulkona.

  VastaaPoista
 25. Hih, setä joka olikin täti ;)) Mutta eipä se sukupuoli suloisuutta pois vie!

  VastaaPoista
 26. Winter certainly made up for its late appearance the past two weeks. Yuck. Roll on spring!

  PS Definitely see the Chihuly before it closes, it was spectacular.

  -----------------------------------
  My photography is available for purchase - visit Around the Island Photography and bring home something beautiful today!

  VastaaPoista
 27. Elegia;eipä niin! Miten niin erehdyinkään...no kun ne on leikattu niin vaikeaa nähdä,Bambistakin jotkut poikakoirat ei oikein osaa sanoa kumpi se on kun se on leikattu;D


  Robin:You might remember that I much prefer this colder weather...;D
  And yes, I must see the Chihuly..

  VastaaPoista
 28. Poika nimeltä Päivi sai kaverin: tyttö nimeltä Pekka :D

  Olen täällä pari kertaa ollut kissanvahtina ystävälleni. Kisun nimi on Mimi, mutta se on poika...vaikka toisin oli aluksi kuulemma luultu... mutta nyt on "nipsnaps munaton", joten Mimi sopii sille pojalle oikein hyvin ;)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...