maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kevät!

Viime viikon vastapainoksi on nyt sitten oikein keväistä ja kaunista:päivällä lämpöä 20 asteen paikkeilla ja öisin vähän kylmä.Ensi sunnuntain karnevaalikulkuetta vartenkin  on luvattu sopivaa säätä. Vuokot ovat taas putkahtaneet esille ja niitä  näkee siellä sun täällä.Niiden väri on upea!
Keltaisia kukkia on joka puolella,näitä ja sitten vähän muitakin.
Pekka on jo tottunut poseeraaja.Toin sille kuivamuonaa,jota sain ystävältä,mutta ei oikein kelvannut.Ehkä sitten kun on oikein nälkä....

25 kommenttia:

 1. Ja täällä sataa vaan räntää :D

  VastaaPoista
 2. EverFree:kyllä se kevät teillekin tulee pian....kohtahan on jo huhtikuu..

  VastaaPoista
 3. Talvesta kevään yhdellä viikolla.
  Toivottavasti myös täällä!

  VastaaPoista
 4. absolut vår! i norr har vallmon redan blommat över. men jag var glad över den korta vintern som kom tillbaka förra veckan...
  kram

  VastaaPoista
 5. Meillàkin keltaiset kevàtkukat jo kasvavat. Alkaa naamalla nàkymààn pienoinen hymy...ehkà se kesàkin sieltà joskus tulee :D

  VastaaPoista
 6. SusuPetal:Talvea ennen oli melkein hellejäkso...tällaista tämä kevät täällä,vähän epävakaista,ensin oli hellettä ja sitten vuoden kylmin kausi! Toivottavasti teillekin kevät pian koittaa.

  Sara:ja,och det lär bli bara varmare..men nätternä är trevligt kyliga:) Jag skulle gärna haft en litet mera vinter också...Kram!

  Ciacy:Kevätkukat ovat selvä merkki! Minä tosin en kesää täällä odottele innolla,päinvastoin.Tämä aika sen sijaan on ihanaa!

  VastaaPoista
 7. Teidän kevät on kuin meidän kesä. Kissat ovat kyllä ihmeen nirsoja. Miedänkin nyrpistää pientä nenäänsä ja ilmoittaa, että tuota en kyllä syö!

  VastaaPoista
 8. VihreätNiityt:Niinpä,tämä kevät on myös kuin Suomen kesä;D Onkin tullut huomattua,että kissat ovat niin nirsoja,meidän Otto siellä Helsingissä suostui usein syömään kuivaruokaa vain jos siihen oli sekoitettu tonnikalapurkin(vedessä)olevaa nestettä....

  VastaaPoista
 9. Voi tuota Pekkaa. :-) Ihan oikeasti poseeraa...

  VastaaPoista
 10. Kauniin värikkäitä kukkia ja Pekka ihana!

  VastaaPoista
 11. Kuka on maalannut Pekan huulet mustaksi ;)

  VastaaPoista
 12. Hippu:Se on jo oppinut....

  Irmastiina:kukat onkin nyt nättejä luonnossa ja Pekka taas on aina ihana!

  Amalia:;Hih,mustat huulet! Mutta sillä on ihan pinkki kieli;:D

  VastaaPoista
 13. Ihanaa tuo kevään keltaisuus, se tuo iloista energiaa. Täällä on tullut lunta taivaan täydeltä koko päivän.

  VastaaPoista
 14. Ihana, ihmeellinen kevät! Tähän vuodenaikaan kaipaan aina Välimerelle, kun Suomessa vihmoo räntää. Nyt sentään alkaa olla jo rapalätäköitä, joten kevättä ilmassa täälläkin. :)

  VastaaPoista
 15. It's starting to look a lot like spring around here - hurray! Love the bright colors of your flowers.

  -----------------------------------
  My photography is available for purchase - visit Around the Island Photography and bring home something beautiful today!

  VastaaPoista
 16. Susadim:Keltainen onkin kivasti piristävä väri! Vieläkin lunta,saisi se kevät jo teillekin tulla...

  Katja Lumiomena:Kevät on kyllä ihmeellinen aina Välimeren alueella! (tosin täällä talvi on suosikkini) Lätäköitä....kuulostaa siltä kuin kevät olisi jo lähestymässä...

  Robin:Thanks! yes,with all these flowers it is already very springlike:)

  Marja-Leena:Pekasta on tullut niin kesy,että sitä on helppo kuvata.Ja se on niin kuvauksellinen:)

  VastaaPoista
 17. Meillä on odotettavissa kesällä noin kauniita kukkasia - toivottavasti. Täällä on vielä hanget korkeat nietokset...eilen tosin satoi kaatamalla vettä, joten ehkäpä tuo hankien pinta laskee siitä pikkuhiljaa. Nyt paistaa aurinko pilvien lomasta ja linnut laulaa titityytä.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 18. Ihania kuvia. Täällä on vielä lumivuoria joka puolella. Mutta aurinko paistaa ja vettä sataa.

  VastaaPoista
 19. Laventeli:Kesällä teillä onkin noin kauniita kukkasia,ja silloin täällä on rutikuivaa ja ainoastaan viljellyt kukkaset menestyvät. Kuulostaa siltä,että kevät tulee teille,hiljalleen..Hyvää viikkoa sinullekin!

  Helena:Nyt on kaikkein kaunein aika täällä,luonto parhaimmillaan. Mutta aurinko ja vesisade ovatkin teillä kevään alun merkkejä:)

  VastaaPoista
 20. Kukkien hehkua. Tulin kovin aurinkoiselle mielelle. Täällä aurinko on kiertänyt jo lähemmäksi taivaan rantaa. Eilen se tosin paistoi vielä kuuden aikaan illalla. Päivät ovat pidentyneet

  VastaaPoista
 21. Pekka on komea, toteaa tämä koiraihmineen. Jael, jos se päästää sut liki, tarjoa parempaa, vaikka tuoretta kalaa. Sitähän ei voi jättää minnekään, sitä kalaa, mutta jos Pekka suostuis sulta ottamaan.

  VastaaPoista
 22. Kolme vuotta sitten näihin aikoihin olin Israelissa ja pohjoisessa kuvailin punaisia kukkia, joita luulin unikoiksi. Ne siis ovatkin vuokkoja,tosi kainiita.
  Silloin oli tavallista lämpimämpää, Negevissä jopa 43C.
  Maikki

  VastaaPoista
 23. Arleena;kiva kun päivät ovat pidentyneet ja aurinko tulee esille,selvä kevään merkki! Kohta onkin jo huhtikuu,kai ne lumet sitten sulavat kohisten..

  Leena:Pekka on kaunis (sehän osoittautui tyttökissaksi) Juustoa olen sille antanut,tulee syömään kädestä. Ja tykkää siitä kovasti.Myös omelettia olen sille vienyt.

  Maikki;unikkojakin on mutta nämä ovat vuokkoja.Ovat kovasti samannäköisiä mutteivät ihan,Todennäköisesti kuvasit sittenkin unikkoja siellä matkallasi.

  VastaaPoista
 24. Täälläkin alkaa olla keväistä, jee!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...