tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kukkakaupan ikkuna naamiaisasussa

Purim-naamiaiskarnevaalit  on parin viikon kuluttua ja tämä kukkakaupan ikkuna oli jo valmistautunut teemaan. Kun ikkunan kautta ottaa kuvia saa muitakin asioita jännästi mukaan,kuten tuon vastapäisen rakennuksen.Tämän kukkakaupan ikkuna vaihtelee teemaa aina vähän väliä,ja aina näyttää upealta.


Saman ikkunan,mutta hieman eri asussa,voi nähdä täällä

25 kommenttia:

 1. Tosi hyvin sopivat nuo naamiot noiden orkideoiden kanssa. Oivallinen idea somistajalta.

  VastaaPoista
 2. Enpä ole ennen tällaista nähnyt. Tässä on kyllä jollakin ollut ihan mestari väläys! Osallistutko Sinä naamiaisiin? Orkideat ovat kauniita, aina.

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Jännä varmaan mennä katsomaan minkälainen teema ikkunassa milloinkin on.
  Mukavaa alkanutta maaliskuuta!

  VastaaPoista
 4. Lepis:naamioit ja orkideat ovat kyllä tosi nätit yhdessä!

  Johanna:tuo ikkuna on joka kerta somistettu fantastisella tavalla;olen kerran aiemminkin kuvannut tänne sitä eri asussa,en vaan muista milloin.Naamioituneet täällä ovat periaatteessa lapset,joita sitten tuon Purimin aikana näkee kaduilla,ja kaikki paikat ovat nyt täynnä naamiaisasuja. Aikuisetkin sitten jotkut,mutta vähemmän,ja jotkut sitten juhlissa. Mulla on vielä vanha kissanaamioni jäljellä...;D

  SusuPetal:on se!

  Leena:minustakin,aina tulen tuonne katsomaan mitä uutta ovat keksineet.

  Susanne: Onkin mukava aina nähdä mikä uusi aihe ikkunassa on! Sinullekin mukavaa alkanutta maaliskuuta!

  VastaaPoista
 5. Naamiot sävy sävyyn orkideoiden kanssa

  VastaaPoista
 6. Jee siellàkin karnevaalit. Toivottavsti saadaan nàhdà niistàkin sitten kuvia ja juttuja ☺

  VastaaPoista
 7. Orkideat on hienoja kukkia, harmi vaan että meillä kotona ei saada niitä koskaan kukkimaan uudestaan.

  VastaaPoista
 8. Onpa hieno ikkuna! Tuo kukkakauppias varmaan rakastaa työtään! Vähän tuossa kyllä kukat jäävät sivuseikaksi tuon kaiken muun keskellä...:-)

  VastaaPoista
 9. Esteettistà luovuutta. Ja tuo taloheijastus tuo jànnàà kontrastia. Moniulotteinen kokonaisuus.

  VastaaPoista
 10. Arleena;tosi nätti yhdistelmä onkin tuo orkidea ja naamiot:)

  Ciacy:täällä ne ovat kahden ja puolen viikon kuluttua,ja täällä kotikaupungissani on suuri kulkue silloin,teemana muistaakseni tänä vuonna sademetsä,Menenkin sitten kameran kanssa sitä katsomaan...

  Tuure:Orkideat ovatkin tosi kauniit.En ole itse niitä koskaan pitänyt kotona,ihaillut vain muualla.Luulen,että niitä on vaikeaa saada uudestaan kukkimaan.,

  Hippu:Tuo on yhden ketjun kukkakauppa ja kyllä siellä kukkiakin on,vaikka monesti ikkunassa on kaikkea muuta.Mutta aina on niin taiteellinen se ikkuna!

  Lissu:Tuo ikkuna on aina esteettisen näköinen ja uudistuu hienosti,.Minustaki kivati heijastuu tuo vastapäinen talo tuossa kuvassa:)

  VastaaPoista
 11. Hienosti ovat "naamioineet" kauppansa ikkunan ja orgideoita ikkunassa, minun yksi lempi kukkani...Kuva on tosi hieno, kun on noita heijastuksia..:))

  VastaaPoista
 12. Ai sielläkin naamiaiset, katos vaan.

  VastaaPoista
 13. Hyvin heijasteleva kuva.
  Purimin vietosta yksi muistikuva on, kun tanssin pahvilaatikko päisen ja vartaloisen tytön kanssa koko illan tietämättä mitä sisältä löytyy. Riski kannatti sisälle oli piiloutunut todellinen kaunotar joka halusi viettää mukavan illan ilman turhaa hyörinää ympärillään..

  VastaaPoista
 14. Kissanaamio ei koskaan petä! Aina yhtä jännittävä ja salaperäinen.

  VastaaPoista
 15. meiltäkin, täältä takahikiältä löytyy kukkakauppa, jossa ikkunat vaihtuvat ja joka kerta upeita ilmestyksiä.Ihanaa kun jotkut viitsivät.

  VastaaPoista
 16. Ei ensi näkemältä kukkakaupaksi ottaisi. Kaunis on. Mukavaa että edes jotkut viitsivät nähdä paljon vaivaa kauneuden eteen, eikä yhtään typerää mainosta ikkunaa peittämässä.
  Kuvastasikin tuli jännä katuheijastuksineen, sopii tähän oikein hyvin.

  VastaaPoista
 17. Nuo naamiot ovat kauniita ja kevyitä. Sopivat hyvin somistamaan orkideakauppaa. :)

  VastaaPoista
 18. Kiva idea! Minä odottaisin aina mielenkiinnolla seuraavaa ikkunasomistusta.

  VastaaPoista
 19. Irmastiina:orkideat ovat tosi kauniita , mutta minun hoidossa varmaan heti nuutuisivat.ja sopivat kauniisti noiden naamioiden kanssa!

  Allu:jeps.Maaliskuun 20 täällä.Nyt on joka paikassa naamiaisasuja myynnissä (etupäässä lasten)

  Ari:heh,sulla onkin aika hauska Purim-muisto;D

  Johanna;Kissanaamio on aika hyvä,ollut vaan kerran käytössä vuonna 2004,kera mustien saappaiden,mustan lyhyen hameen ja puseron kera,mjau! Voisi kokeilla taas sitä pitkän tauon jälkeen.

  Pikkujutut;Sun täytyy sitten joskus kuvata sitä...Ihanaa aina nähdä tuolla uudenlaisesti somistettu ikkuna

  Sirokko:minusta on ihanaa,että viitsivät aina nähdä niin paljon vaivaa tuon ikkunan kanssa.Taidankin ruveta kuvaamaan ikkunaa aina uudessa asussaan...

  Unelma:tuolla on muitakin kukkia kuin orkideoita,mutta tuossa ikkunassa ne ja naamiot yhdessä ovat tosi nätti yhdistelmä;D

  Laventeli;minäkin odotan.,...tosin tämä varmaan on jonkun aikaa,sillä tuo Purim-juhla on vasta kuun lopussa.

  VastaaPoista
 20. Onpas ihana ikkuna! Olin pari vuotta sitten Purim-juhlan aikaan Israelissa ja tosi hauskaa oli. Jopa tarjoilijat ravintolassa Tel Avivissa olivat naamioituneet. Varsin hauska ja pitkä ilta oli Akkossa isossa hotellissa, missä tuli myös syötyä illallista ihan ähkyyn asti. Muistaakseni Purimina on sallittua tai jopa suotavaa olla pikku huppelissa.
  Maikki

  VastaaPoista
 21. Tuollaisia näyteikkunoita on ilo katsella! Moni liike voisi ottaa vähän mallia. Hieno ikkuna houkuttelee paremmin asiakkaitakin.:) Yläasteella olin työharjoittelussa kukkakaupassa sekä toisella kerralla kultasepänliikkeessä. Molemmissa pääsin tekemään näyteikkunat. Se oli kivaa!:)

  VastaaPoista
 22. Ihana näyteikkuna ja kauniisti somistettu! Olen ihan hulluna näyteikkunoihin. Taitavasti tehtyjä voisi tuijottaa vakka kuinka kauan!

  Heijastukset sopivat tähän kuvaan, paljastavat kaikkea taustalta!

  VastaaPoista
 23. Anonyymi:Purim on tosi hauska juhla,ja totta,silloin saa hassutella ja saa olla pikku hiprakassakin;D Minusta on aina hauska nähdä kaikki lapset naamiaisasuineen kadulla,ihan pikkuisetkin on puettu sellaisiin;D

  Kmsu:Totta, tuollaisiin menee mielellään.Olen monasti mennytkin johonkin kauppaan ihan ikkuna perusteella.Sinä sitten osaat koristella hyvin kun sulla on siitä kokemusta:-)

  Elegia:ihan sama juttu! Ja kun on hyvännäköinen näyteikkuna,niitä voi katsella kauankin!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...