tiistai 29. maaliskuuta 2011

Leppiksiä ja suklaata

Ihan sama leppäkerttu;toisesta kuvasta poistin taustaa joten leppäkerttu näyttää noin isolta,kun taas toisessa kuvassa jätin taustaakin,niin näyttää paljon pienemmältä tuo kerttu.

Eilen laitoin kollaasiin vessapaperitelineessäni olevia leppäkerttuja,ja tänään iltapäivällä bongasin ihan oikean sellaisen. Meillä muuten on torstain ja perjantain väliseen yöhön saakka tunnin ero Suomen ajan kanssa:perjantaina on taas sama aika;)
Eilen kauppakeskuksessa nämä ah niin houkuttelevan näköiset suklaat vetivät puoleensa. Ostin yhden,siis ainoastaan yhden praliinin,joka maksoi kokonaisen euron.Kamala hinta yhdestä suklaakonvehdista,joka ei edes ollut parhain maistamani,mutta sitten muistin,että Lia Chocolates on sosiaalinen yritys,joka työllistää erikoistarpeisia ihmisiä,jotka valmistavat ja pakkaavat näitä suklaita.Joten se hinta ärsytti sitten vähemmän,kun tiesi,että yrityksen takana on hyvä tarkoitus.Tuon suklaalähteen vieressä on jättiruiskuja,joihin suklaata laitetaan.Minullakin on sellainen...
Altaassa  olevat koikarpit taas ovat klinikan vieressä,jossa kävin tutkituttamassa keuhkoarvot astman johdosta.
Ja kiitos Marialle,jolta sain Gorgeous Blogger-blogipalkinnon.Palkinnon mukana tulleisiin haastekysymyksiin olen jo vastannut aiemmin tässä blogissa.

18 kommenttia:

 1. Nostan hattua, että vaan yhden suklaan. En ois tuohon pystynyt ovat niin hyvän näköisiä.

  VastaaPoista
 2. Amalia;tuo kova hinta ehkä hieman jarrutti halujani,onneksi,,,Hurjan kauniita olivat nuo suklaat,ja kuvissa vain osa niistä,

  VastaaPoista
 3. Olitpa sinä päättäväinen... vain yksi....D

  VastaaPoista
 4. Hatunnoston arvoinen temppu selvitä tuollaisesta herkkupuodista yhdellä konvehtilla!

  VastaaPoista
 5. Ooh, minä lihoaisin siellä ihan kamalasti. Niin houkuttelevan näköisiä suklaaherkkuja!

  VastaaPoista
 6. Irmastiina:ei se kauhean helppoa ollut;D

  Lepis:tykkään suklaasta,mutta siitä ihan kauheasta himosta olen päässyt eroon,onneksi. Sitäpaitsi tuo ostamani konvehti oli nätimmän näköinen kuin makuinen,ja mielestäni omat konvehtini ovat joskus jopa paremmat..

  SusuPetal;Vaikaa olla lihomatta kun on tuollaisia houkutuksia;D

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Ihania suklaita. Noista kaupoista voi tosiaan ostaa vaikka yhden konvehdin, ei tarvitse ahtaa rasiallisia, kun on niin hankala vastustaa herkkuja.

  VastaaPoista
 9. Joskus se yksi suklaakonvehti maistuu paremmalle kuin kokonainen rasia!

  Minä käyn ihailemassa koi-kaloja kiinalaisravintolassa, jossa on myös erinomainen sushipöytä. Joskus olen miettinyt joutuvatko altaa kalat sinne kylmään pöytään...

  VastaaPoista
 10. Hyvä, että ovat niin kalliita, ei tule ahnehdittua.. vaikea tuolta muuten olisi päästä pois.
  En ole koskaan nähnyt suklaaruiskuja, hassua :) Mihinkä sillä sitä ruiskitaan, suoraan suuhunko?

  VastaaPoista
 11. Suklaat, vaikka niiiiin kovastsi niistà tykkàànkin ja ovat vastustamattomia, niin kuitenkin usein nàyttàvàt paljon paremmille kuin maistuvat....paitsi jos suklaa on suomesta, jolloin se on AINA hyvàà ;)

  VastaaPoista
 12. How nice to see all these beautiful things! Terveisin.

  VastaaPoista
 13. Ai siirrytäänkö siellä kesäaikaan eri aikaan kuin Suomessa? Minusta tuo kellojen kääntely on ihan hullua, enkä ole koskaan tajunnut mitä järkeä siinä on. Intiassa sitä ei tehdä ollenkaan, onneksi.

  Hauskoja leppiksiä ja niiiiin herkullisen näköisiä suklaita. :-) Mäkin tahtoisin tietää, mihin suklaaruiskulla ruiskitaan. :-D

  VastaaPoista
 14. Arleena;Onkin hyvä,että voi jopa ostaa vain yhden,niin ei tule sitten liikaa kiusauksia,kuten ostaessa kokonaisen rasian;D

  Johanna:Näin se on! Oi ihanat kiinalaiset buffetit! Kävin usein Miamissa sellaisissa syömässä;parissakin oli aivan uskomaton valikoima ja hinta kuitenkin halpa.Vieläkin kaipaan niitä buffeteja.Toivottavasti eivät teidän kiinalaisen ravintolan koit joudu sinne pöydälle;D

  Sirokko:onhan se parempi tosiaankin,että voi ostaa vain yhden. Tel Avivissa on yksi katu,jossa monta gourmet-suklaakauppaa,jossa myös myydään painoittain konvehteja.Ovat tyyriitä,mutta joskus se yksi maistuu niin hyvälle! Nuo suklaaruiskut ovat hauskoja,jeps,voi suoraan suuhun ruiskuttaa suklaata!

  Ciacy:Täällä on erinomaista suklaata,mutta tuo marsipaanilla täytetty tumma konvehti ei kuulunut niihin.Suomalainen suklaa on ihanaa,paitsi Pandan,joka on mielestäni ylimakeaa.Täkäläinenkin suklaa on tosi hyvää.

  Phivos:Chocolate looks beautiful! Terveisiä sinulle!

  Hippu:Joo en tiedä nyt miksi täällä siirryttiin myöhemmin kuin Euroopassa,kai jotain uskontoon liittyvää tai inhoamani sisäministerin tyhmiä päätöksiä.Venäjällähän peruttiin koko juttu taannoin.Tuon systeemin takanahan on energian säästö,mikä taas säästää rahaa,joten ihan ideaakin siinä on.
  Kun ostin kerran suklaaruiskun (en tuolta vaan Max Brennerin suklaaravintolasta)niin tosiaankin suoraan suuhun vaan sillä ruiskulla,oli hyvää!

  VastaaPoista
 15. Oi joi mitä houkutuksia..
  mutta hieno homma kun saa ostaa yhden kerrallaan ja hinta pitää aisoissa...
  Olen itse oikea suklaanautiskelija..
  Olen yrittänyt siirtyä tummaan suklaaseen, mut se on vähän kitkerää..

  VastaaPoista
 16. Hanne:Houkutuksia,mutta onneksi osaan olla kovana;D Minäkin rakastan suklaata, mutta pidän ehdottomasti enemmän tummasta suklaasta,mitä tummempi,sen parempi.

  VastaaPoista
 17. Voi miten ihania kesäkuvia. Ja tuo suklaapuoti! Vaikka en suklaasta enää välitä, niin makumuisto on näköjään tallella! Lurps..
  Hyvää viikonloppua sinne kauas!

  VastaaPoista
 18. Anna;Kesäistä täällä nyt onkin,talvi on loppu. Minusta olisi vaikeaa kokonaan luopua suklaasta,mutten enään ole siitä melkein riippuvainen,kuten ennen.Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...