keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Hyvinvoipia ei kenenkään kissoja

Tiistaisin käyn joogaamassa ja kävelen sinne ja takaisin; yksi suunta kestää noin 20-25 minuuttia nopeudesta riippuen (kävelen aika nopeata vauhtia).Vähän ennen joogapaikkaa on naistenjärjestön tilat,ja järjestön pihalla on aina joukko kissoja.Eilen oli kamera mukana ja otin muutamia kuvia näistä ei kenenkään kissoista. Ne ovat majoittuneet sinne pihalle, näköjään niitä myös syötetään ,koska ovat hyvinvoivan näköisiä, ja ottaessani kuvia alkoivatkin heti maukua ja tulla kohti;luulivat minua kai ruoka-automaatiksi. Kesyjä ne eivät kuitenkaan ole, ja silittelemään niitä ei pääse. Asuintaloni vieressä olevassa puistossa on myös pari hyvinvoivaa ei kenenkään kissaa,jota yksi talossa asuva nuori nainen käy syöttämässä. Kuvausvalo ei oikein ollut parhain mahdollinen,harmi!. Tuo yksi varjo tuolla muuten on minä ottamassa kuvaa aitaristikon toisella puolella.....Kuvan pitäisi suurentua klikkaamalla.
Edit. Tänään (7.5) kävelin uudestaa saman paikan ohi ja otin kuvan samoista kissoista, tällä kertaa olivat päivälevolla.

11 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Jael, itse asiassa,v aikka valitit valaistusolosuhteita, tuo valo tekee kissakollaasista jännittävän. Se on nimenomaan odottava ja jännittävä,e i tavanomainen! Kiitos, että sanoit hyvinvoivan näköisiä...

Sooloilija kirjoitti...

Jännittävä kuva, silmät kiiluvat, katsovat tarkkaavaisina kuvaajaa. Jännä että ovat kuin villikissoja, mutta silti ihminen pitää niistä huolta..

Allu kirjoitti...

Tuttavieni luona käy säännöllisesti vieras kissa ja he antavat sille aina ruokaa. Ovat antaneet kissan nimeksi Tinki, se sopiikin hyvin tinkimaitoa hakevalle.

Unelma kirjoitti...

Kissat ovat jotenkin mystisiä, sanotaanhan niillä olevan yhdeksän henkeäkin. Aina löytyy sellaisia eläinrakkaita ihmisiä, jotka huolehtivat kodittomista kissoista. Tosin kissa on hyötyeläin myös, pitäähän se hiiret ja rotat kurissa. Mukavan kissakollaasin olet tehnyt.

Jael kirjoitti...

Leena:kiitos!Ajattelin ensin ettei kuvia voi käyttää kun valo osui noin mutta saahan noista ihan selvää.

Sooloilija:Niin ,ne ovat toisaalta katukissoja mutta toisaalta kai eivät ole...mutta nälkiintyneitä eivät missään nimessä ole.

Allu:Kiva että Tinkillä on hyviä ihmiskavereita!

Unelma:Itse rakastan koirani lisäksi myös kissoja ja minulla sellainen onkin,tosin nyt poikani hoivissa Helsingissä. Tykkään katsella kissojen liikkeitä, niihin ei ikinä kyllästy!

MaaMaa kirjoitti...

Kissat näyttävät tosi villeiltä tuossa kuvassa; valmiina hykkäämään ja tulevat tollain laumana kohti, ei yksin. Ihankuin leijonat! Upea kuva!

Jael kirjoitti...

MaaMaa:Kiitos:-)ruokaa ne vain halusivat....;-)

Nimetön kirjoitti...

Hieman pelottavaa... tämähän on kuin scene Steven Kingin 'Pet Cemetary' -kirjasta!

Jael kirjoitti...

Lepis ;-)

Johanna kirjoitti...

Itse asun Tel Avivissa ja pystyn suoraan keksimaan ainakin 3-4 paikkaa kotini lahella jossa noita samanlaisia "kissajengeja" hengailee.

Usein naen ihmisia syottamassa niita (siis ihan kissanruoalla, ei ne mitaan roskaa syo! Kaupasta ostetut kissanruokapurkit nakyy AINA, ainakin yhdessa mainitsemistani paikoista) mutta yhta usein ihmiset huutavat tai suuttuvat niille henkiloille jotka syottavat ns. "kulkukissoja". Joten kovasti eri mielta ihmiset nayttavat olevan naista kissoista...

Jael kirjoitti...

Johanna:Kiva kun kävit kommentoimassa. Niinhän se täälläpäin on, että monessa paikkaa on tuollaisia kissaryhmiä ja monet niitä syöttää, ja hyvinkin.Tässä mun kotitalon vieressä olevassa puistossa on myös pari kissaa ,ja huomasin yhden tytön tästä talosta niitä syöttävän kissojen kuivaruualla,jota aina on jätetty niille yhteen paikkaan, samoin kuin vesikippo.