sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Sunnuntaiklassikko 10.5.2009

Depeche Mode esiintyy tänään sunnuntaina Tel Avivissa ja sen kunniaksi laitankin heidän kappaleensa sunnuntaiklassikoksi.


En ole koskaan ollut mikään Depeche Mode fani, mutta sen verran pitkä ja näkyvä ura on yhtyeellä ollut, ettei heidän kappaleitaan ole voinut olla kuulematta. Sunnuntaiklassikoksi valitsin heidän "Just can't get enough" kappaleensa, joka varmasti on niitä tunnetuimpia DM kappaleita. Se julkaistiin alunperin vuonna 1981.Muut klassikot löytyvät täältä.

11 kommenttia:

 1. Minäkään en ole hirveästi bändiä fanittanut, mutta tykkään kuitenkin. Heillä on ihan oma soundinsa.. Laulaja Davessa on jotain jännää eteerisyyttä, vähän kovuuttakin, oikeastaan seksiä!

  (Hei muuten, sulla on otsikossa, että 17.5.)

  VastaaPoista
 2. No ihan samat sanat, en ollut mikaan mieleton fani, mutta tykkasin kylla jostain biiseista.

  Noilla oli keikka Hollywoodissakin jokin aika sitten, ajatteen ohi kun lavaa rakennettiin, tais olla aika mahtava tapahtuma.

  VastaaPoista
 3. Täytyy tunnustaa, että minulle nimi oli tuttu, mutta musiikkia en ole kuullut.

  VastaaPoista
 4. Sooloilija:kiitos kun huomasit tuon virheen otsikossa, korjasinkin heti:-)Joo, oma soundi on. Täällä on nyt puhuttu heistä ihan väsymiseen asti viime päivinä tuon konsertin takia..

  Itkupilli: Heillä taitaa olla maailmanlaajuinen kiertue menossa.

  Kari: Depeche Moden musiikkia on kyllä paljon soitettu parin vuosikymmenen ajan.

  VastaaPoista
 5. Samoilla linjoilla Sooloilijan kanssa. Ihan kivaa musiikkia ja joitain helmiä, kutan tämä, mutta ei ole päätynyt levyhyllyyn saakka. Klassikkoainesta kuitenkin.

  VastaaPoista
 6. Tyypillisesti bändi, jonka nimen tietää muttei biisejä. En kyllä innostunut tästäkään, vaikka jokin tuossa saa kyllä ymmärtämään miksi bändi on ollut suosittu.

  VastaaPoista
 7. Bändin nimi on tuttu, mutta biisejä en tunne.

  VastaaPoista
 8. Yhdyn edellisiin. Tuttu nimi, mutta en oo fanittanut ja,laulajassa on todellakin mun... seksiä, nam!

  VastaaPoista
 9. Tuttu bändi 80-luvun musavideoista vaikken levyjään hankkinutkaan - exällä oli muistaakseni kyllä tätäkin, niin kattava kokoelma ettei sitte itte tullut hankittua.

  Piti oikein ettiä, että mikäs se muistelemani toinen hyvä oli ja löytyihän se: See you.

  VastaaPoista
 10. Jostakin oikusta tai sattumasta ostin Depeche Moden Construction Time Again -levyn 80-luvulla. Sen jolla ovat "Blasphemous Rumours" ja "Somebody". Sitten osoittautui, että se olikin paras ostamistani vähän aikaan (toisena taisi olla jotain Simple Mindsia ja kolmatta en muista).

  Siitä pitäen olen jollain lailla pitänyt Depeche Modesta, ja ostanut pari kokoelmaa. Nythän bändin uutta levyä kehutaan taas - mutta toisaalta 80-luvun tanssibiittikin tuntuu tulevan lujaa takaisin.

  VastaaPoista
 11. Lepis:samoin ajattelen kuin sinäkin, mutta pitkä ura on heillä kyllä ollut.

  Tuima,SusuPetal ja Kimmeli: aika paljon samalla tavalla mullakin ollut, tosi tuttu bändi mutta biiseistä muistin vain tämän.

  Timo:Pitää mennä kuuntelemaan se See you, en muista miltä kuulostaa.

  HannaH: no löytyihän yksi Depeche Mode fanikin.Ihan kivaahan tätä on kuunnella mutten kyllä olisi omaan hyllyyni ostanut.Tänään varmaan uutisissa näytetään tästä konsertista täällä.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...