keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Joulun merkkejä....

Asuinkaupunkini keskustassa olevassa herkkukaupassa on jo lähdetty aikaisin liikkeelle joulunamujen kanssa.Täällähän joulu ei ole virallinen juhla,mutta monet ryhmät täällä viettävät joulua. Tämä kauppa on myös venäläisten suosima,joidenka  uuteen vuoteen kuuluvat joulumaiset koristeet ym. Tästä kaupasta saa kivasti myös Fazerin suklaakonvehteja(Geishaa,Fazermintiä,ym)irtopainossa,ja ovat vielä samaa hintatasoa kuin Suomessakin!

12 kommenttia:

 1. Suklaiset joulun merkit sallittakoon jo :)
  Täällä meilläkin varmaan pian on myynnissä suklaiset adventtikalenterit. Ja jonkun uutisen luin postin joulumerkeistäkin.
  Tänään sain ensimmäiset joulukortit eräältä järjestöltä (tilaamatta).

  VastaaPoista
 2. Onpa kivaa, että sieltä voi ostaa Fazerin suklaita. Moni suomalaistaustainen varmasti kaipaa niitä ja ovathan ne hyviä muutenkin. :)

  Joulu alkaa näkyä vaikka missä, Abu Dhabissa asuva suomalainen ystäväni kertoi, että sielläkin. Siitä jo hieman yllätyin.

  VastaaPoista
 3. Gadi löysi yhdestä Fazermintistä MADON! Tais jäädä loput mulle ;)

  VastaaPoista
 4. Onneksi ei täällä vielä oo tuota jouluhuumaa. Mä en ole mitenkää erikoisesti jouluihmii ja en meinaa kestää sitä tyrkytystä. Osta,osta ja osat huh!

  VastaaPoista
 5. Minä nautin joulujutuista. Ei ole yhtään liian aikaista. Aion keskittyä tunnelmaan ja kierrätysideoihin. Kaupallisuus ei vedä puoleensa.

  VastaaPoista
 6. Jopas on suklaapukit sinne ehtineet.. ;-)
  Minäkin kaivoin joululehtipinon esille ja aion tehdä nyt joulun kriittisin elkein. Pimeään valoja vaikka jo ensiviikolla, mutta hörselöt jää kaapin kätköihin.
  Katotaan miten käy? Senhän tietää vasta joulun jälkeen..:-)

  VastaaPoista
 7. Joulusuklaita ei ole näkynyt, mutta eilen piipahdin yhdessä huonekalukaupassa, jossa oli jo ihan joulu koristeiden puolesta.

  VastaaPoista
 8. Nurkkalintu:aika monta erilaista suklaapukkia oli tuossa kaupassa...Muutenhan ei joulu täälläpäin mitenkään näy ellei sitä etsi...

  Katja:On kyllä kiva kun usein törmään noihin Fazerin tuttuihin suklaihin ja yhdestä terveyskauppaketjusta saa jopa suomalaista lakua:) Siis jopa Abu Dhabissakin,yllättävää!

  Anu:apua! Mähän pistän ne kokonaisina suuhun eli jos oli mato niin meni sen täytteen mukana,,,,


  Amalia:se kaupallisuus on kyllä se vähemmän kiva puoli joulussa.Onneksi täällä ei sellaista näy:)

  Rita_:Jouluisen kierrätysideat ovatkin kivoja.JOten nautinnollista joulun odotusta!

  Maireanna:en muista aiemmin näin aikaisin nähneeni suklaapukkeja ja vielä noin monta erilaista!Ne valot kyllä luo ihanasti tunnelmaa siellä pimeydessä:)

  Mine:joulukoristeita en ole missään vielä nähnyt mutten ole sellaisia etsinytkään.

  VastaaPoista
 9. Minä nautin siitä ulkoisesta joulutunnelma kaupungeissa, valoista ja koristeista, tykkään kierrellä kaupoissakin katselemassa (ruuanlaitto- ja ostostressistä en tykkää). Tietty täällä ei ole joulua ollenkaan, joten ei pääse kyllästymään. Fazermint.. aah, siitä olen jopa kade!

  VastaaPoista
 10. Onpa siellä jouluista! Vaikka niin alkaa tosin olemaan jo Norjassakin... Olen oikeastaan ihan tyytyväinen että meiltä ei löydy Geishaa, ne ovat ehdotonta herkkuani ja vaikea vastustaa! :)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...