lauantai 26. elokuuta 2017

Wuff wuff hyvää kansainvälistä koirien päivää

Tänään , elokuun 26. päivänä , vietetään kansainvälistä  koirien päivää .  Terveiset kaikille tätä blogia lukevien koiraemännän/isännän koirille :)
Koska täällä on nyt niin kuumaa,  Bambista saa vain tällaisia väsähtäneitä kuvia.....
Koirapäivän kunniaksi Tel Avivin kaupunki järjestää taas suuren tapahtuman koirille ja heidän omistajilleen  Yarkon -puistossa. Harmikseni  on lauantai, eikä ole busseja, joten emme pääse tapahtumaan. Tosin on niin läkähdyttävän kuuma viikonloppu että olisimmekohan edes jaksaneet mennä vaikka olisikin bussiliikennettä.
Viime vuonna tapahtuma oli perjantaina, ja kirjoitin siitä täällä.   Tänään on kuulemma vieläkin suurempi tapahtuma nelijalkaisille ystävillemme. Viime vuonna Bambilla (ja minulla..) oli tosi mukavaa koirien tapahtumassa,  ja Bambi sai paljon lahjojakin siellä.
Tel Avivissa on koira jokaista 15 asukasta kohden, 70 koirapuistoa, oma ranta koirille ym. , joten ei ihme että myös siellä järjestetään myös tällainen suuri koiratapahtuma.
Beneath The Fur from National Dog Day on Vimeo.

16 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Hau ja raps Bambille <3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

KYllä Bambista näkee, että kuuma on. Onneksi on tuollainen lyhyt turkki...♥

Jael kirjoitti...

SusuPetal:wuff wuff,Bambi kiittää🐶

Jael kirjoitti...

Hannele:yleensähän täällä on iömastoinnit kodeissa viilentämässä,mutta omani rikki,koten ollaan tuulettimien varassaa.Bambilla kuuma jos ei ole sellaista vastapäätä.Täällä tosiaankin monen koiran turkit parturoidaan kesäisin,mutta Bambin turkki niin lyhyt ettei edes ole oikein mistä parturoida.🐶🐶

Unelma kirjoitti...

Hyvää koiran päivää Bambille. ♥ Koirat ovat päivänsä ansainneet.

Nurkkalintu kirjoitti...

Wuff wuff! ♥
Ihanalle Bambille mukavaa päivää (helteestä huolimatta)!

Susanne kirjoitti...

Ihana Bambi <3
Mukavaa koirien päivää!

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Wuff wuff, Felixiltä Bambille hyvää koirien päivää! Felix nukkuu mun vieressä, pää polvellani. Me taidetaan viettää päivää suhteellisen rauhallisesti, vähän lenkkeilyä ja hyvää ruokaa.

Irja Viirret kirjoitti...

Ihana Bambi ja tosi hyvät kuvat ♥ Minulla ei ole enää koiraa, muistelin tosin eilen monia koira kohtaloitani, vai oliko se tänään:)

Jael kirjoitti...

Unelma:kiitos Bambin puolesta, ja totta, heillekin kuuluu festaripäivä:)

Nurkkalintu:wuff,kiitos sanoo Bambi.Hurhan kuuma päivä,ei me millekään festareille olisi jaksettu mennä.

Susanne:kiitos ja kiitos:)

Johanna:kiitos, wuff wuff ,ja samoin Felixille hyvää koirien päivää:)Bambikin nukkuu suurimman osan päivästä mutta piristyy iltaa myöten,ja sitten pitää heitellä lempilelua aina uudestaan ja uudestaan;D Täällä on niin kuumaa että otetaan Bambin kanssa tämä päivä ihan rauhallisesti

Irja:Kiitos, Bambi on ihana:) Koiran menetys varmaankin tuntuu pitkään,mutta niistä jää jäljelle ihanat muistot.

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Felix muuten tykkää kanssa noutamisleikistä. Jaksaisi vaikka kuinka ja kauan :)

PiipeA kirjoitti...

En tiennytkään, että tänään on kansainvälinen koirien päivä. Kiitos vinkistä! Minusta on tullut koirien ystävä miniäni Mauri-koiran myötä. Se on kultainen lenkkikaveri, aina iloinen ja innostunut.
Suomessa liputetaan puolestaan Luonnon päivän kunniaksi. Minäkin vedin siniristilipun salkoon, sillä luonto on niin lähellä sydäntäni.
Huh, onpa teillä siellä kuumaa; ei ihme, jos Bambikin on ihan läkähdyksissä. Täällä sen sijaan on ollut tosi viileä päivä ja välillä on sadellutkin.
Hyvää ja onnellista viikonvaihdetta Sinulle!

Jael kirjoitti...

Johanna: onko Felixilläkin sellainen köysilelu? Muista se ei ole koskaan välittänytkään,mutta rakastaa niitä köysilelujaan;D

Piipe: Tuo on kai ollut olemassa jo aika pitkään,mutta täällä sitä on vietetty festareiden merkeissä ensimmäistä kertaa viime vuonna., Hieman harmittaa että tuo päivä on kesän kuumimpana aikana ,ja vielä sellaisena päivänä jolloin ei ole bussiliikennettä. Mauri kuulostaa kivalta lenkkikaverilta:) Luontopäivä on hyvä syy liputukseen,ja ihana idea:)
Täällä on nyt niin kostean kuumaa. Kuumuuden vielä kestää mutta kosteutta ei ,ja sehän saa kuumuuden tuntumaan paljon kuumemmalta. Esim. olin laittanut käsivarsiini vähän vartalovoidetta , ja
äsken kun menin Bambin kanssa ulos, niin oli molemmat käsivarret läpimärät, voide valui pois... Viileä tulee sitten joskus tännekin,mutta ei vielä. Oikein kaunista viikonvaihdetta sinullekin Piipe:)

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Kyllä koirakin päivänsä ansaitsee. En tosin ole ikinä tiennyt tuollaisen kansainvälisen koirapäivän olemassaolosta.

Melissa kirjoitti...

Nuppu ja Söpö lähettää Bambille terkkuja :)

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Felixillä oli köysilelu, poika teki sen vahvasta köydestä ja tennispallosta. Se hajosi kyllä jo pari vuotta sitten. Nyt lemppari on pupu, jota retuutetaan ensin vähän niskoista ennen kuin tuodaan ja saadaan palkinto. Felix on metsästäjä.