maanantai 5. lokakuuta 2009

Värikkäitä helmiä ja kaikkea sitä tapahtuu vanhainkodissakin....

Klik klik niin kuva suurenee....
Tel Avivin keskustassa on kiva kauppa,jossa ikkunat ovat tosi värikkäitä;täynnä purkkeja joissa on pieniä helmiä (beads) Ihana väriloisto.
Kävin siellä ostamassa hieman helmiä ja nauhoja,sillä tarvitsen uudet sellaiset nauhapidikkeet aurinkolaseille.Teen niitä samalla pari kappaletta. Tuossa kaupassa järjestetään myös koruntekokursseja,joissa olisi ihan kiva käydäkin,esim.miten tehdään perulaisia koruja...

Lehtimajajuhlan aikana lapsilla on lomaa koulusta ja tässä kauppakeskuksessa heitä oli myymässä vanhoja lelujaan. Ihan kiva tapa kierrätellä leluja.


Tänä aamuna luin lehdestä että eräässä Tel Avivin vieressä olevan kaupungin hienosta paremman tason vanhainkodissa oli saatu itse teossa kiinni joukko vanhuksia (keski-ikä n.90 v) jotka olivat kesken orgioita.Tämä tapahtui jossain huoneessa, ja orgioihin osallistuneita vanhuksia nuhdeltiin,sillä talon säännöissä mainitaan,että seksiorgioita ei saa huoneissa järjestää. Tämä osoittaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä;-) ; Mihinkään siis....
Pieni korjaus;säännöissä mainitaan epäsopiva käytös,ja orgiat kai kuuluvat sellaiseen...

38 kommenttia:

  1. siis myohaista aloittaa orgioista nauttiminen? Ei voi tietaa vaikka koko ikansa ennen vanhainkotia olisi moisia pippaloita harrastanut!

    Mutta asiallisesti: miksei mitaan saa vapaasti tehda edes kun on jo oikeesti vanha?
    N....a, juoda, tupakoida jne. vaikka itsensa hengilta JOS silta tuntuu. Koko elama on saantoja ja maarayksia, lakeja ja direktiiveja.

    Milloin se itsen paatettavissa oleva hauskuus (jos kokee esim. orgiat hauskuutena) saisi alkaa? :)

    VastaaPoista
  2. BLOGitse: Tuo oli vain esimerkkinä ettei MINKÄÄN pitäisi olla liian myöhäistä. Ihan ok se on, mutta siellä kodin säännöissä vaan oli tuollainen käyttäytyminen epäsopivaa....;-)

    VastaaPoista
  3. BLOGitse;siis tietysti saavat orgioitakin järjestää jos niin haluavat ,mutta muualla,ei siellä vanhainkodissa. En minäkään haluaisin kotonani järjestää orgioita,,......

    VastaaPoista
  4. Millähän perusteilla "se" kielletään? Hehän siis asuvat siellä...eivätkä saa sitä kotonaan harrastaa? Ymmärrän kiellon esim. nuorisokodissa, mutta että vanhainkodissa?! Eikö siinä iässä olisi jo aika nauttia elämästä ihan niin kuin haluaa :D

    Perulaisia tai muita eksoottisia koruja olisikin kiva tehdä. Mutta itse olen vaan niin epäsosiaalinen, etten saa aikaiseksi mentyä millekään kurssille.

    VastaaPoista
  5. jaa et vai? mutta eihan sita tieda jos vaikka 90 haluaisit!? :)
    no, vitsi vitsi...
    tajusin piirroksen pointin mutta piti vaan vaantaa 'isommaksi'.

    Mukavaa maanantain jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Herkullisen näköisiä helmipurnukoita.

    Höh, minne niiden vanhusten pitäisi lähteä pitämään orgioita? Puistoihin?

    VastaaPoista
  7. Mitä aarteita tuossa kaupassa. Tyhmät säännöt tossa vanhainkodissa, pysyisivät vanhukset terveenä :)

    VastaaPoista
  8. Susadim: Niin sehän se heidän kotinsa on ja eivät kai he puistossakaan sitä voi harrastaa.Taitaa muuten tuo olla muutenkin äärimäisen harvinaista,itseäni koko juttu nauratti...Siinä jos missä iässä pitäiskin olla oikeus nauttia elämästä kuten tahtoo,mutta seksiorgiat muutenkin,on,hhmmmp,,,,vähän sellaista ....hmmm Siis voisivat harrastaa sitä parettain mutta ehkä ei ihan noin.....Sitäpaitsi ymmärrän kyllä ihan tuon vanhainkodin pointin,eivät he varmaankaan halua,että heidät tunnetaan orgioiden perusteella.....
    Perulaisia korujuttuja menisin mielelläni oppimaan,oli vaan sikakallista se oppiminen....

    BLOGitse;-) Hih.....Hyvää maanantain jatkoa sinullekin..

    VastaaPoista
  9. SusuPetal:Hyvä pointti,ei kai heillä muuta paikkaa taida olla....;-)
    Purnukat oli tosi houkuttelevan näköisiä...

    Hannele:Seksiä saavat harrastaa niin paljon kuin jaksavat mutta orgiat on vähän eri juttu....

    VastaaPoista
  10. Heh, oliko talon järjestyssäännöissä oikein erikseen kielletty seksiorgiat? Herää kysymys, että miksi - sen verran outoa ;) Onkohan sitä tapahtunut ennenkin?

    VastaaPoista
  11. Mikä helmiparatiisi!!! Hamsteri olisi heti tuossa ovebkahvassa, jos olisi näillä main. Yhtenä toripäivänä näin täälläkin pikkupojan myyvän lelujaan, ja kun seurasin vähän aikaa, kauppa kävi kuin siimaa. Minäkin ostin pari pikkuautoa eräille pikku miehille. No voi kerta kaikkiaan noita säännöksiä. Menisivät sääntöjen tekijät/valvojat mukaan, ettei ihan ilonpitäjien nivelet menisi pois paikoiltaan.

    VastaaPoista
  12. Ihanan värikkäitä helmiä.

    Hauskoja juttuja sinulla siellä.

    VastaaPoista
  13. Johki:Mä taisin kirjoittaa tässä vähän omiani,taisi siellä vaan olla että sopimaton käytös on epäsuotavaa siellä,ja siihen kai kuuluvat orgiat.Tuskin tuo on tapana siellä vanhainkodissa;-)

    Lissu;Tuo paikka on tosiaankin oikea paratiisi ja etenkin sisällä ,siellä on vaikka mitä! Ja hyvin saavat näköjään lapset lelujaan myytyä,tutun tytär oli siellä myynyt vanhoja ja saanut rahaa uusiin leluihin.Hih,ei taida vaan tuo orgia juttu olla sellainen,mihin helpolla mennään mukaan...;-)

    Unelma:Juu hauskoja juttuja, kyllä tuli melkein naurut aamulla kun tuota luin,sen verran erikoiselta se kuulosti....

    VastaaPoista
  14. Kummallista siellä Tel Avivissa tapahtuu! :)

    VastaaPoista
  15. Free love! Onneksi luin kaikki kommentitkin, sillä luulin, että seksi on kielletty vanhainkodissa. Tuosta asiasta on juuri pidetty kovaa melu Suomessa, kun täällä on pariskuntia laitettu eri puolille hoitokotia...Reima ainakin uhkasi riippua minussa kiinni kuin seksipeto ja minä olen jo suostunut;-) Kaikki, ihan kaikki on koko ajan vain uskomattomampaa...ei sitä nuoret vielä tiedä, kuinka hauskaa on kun on 50+!

    Hauska kuva! Minullakin oli muutaman vuoden semmoinen pinssi takissa, jossa luki: Make love, not war!

    Hauska postaus, Jael!

    VastaaPoista
  16. Minäkin taisin lukea vasemmalla silmällä, kun luulin, että seksi on kiellettyä. Suomessahan on tosiaan laitettu 50 vuotta yhdessä olleita aviopareja eri vanhainkoteihin ja niistä nousi melkoinen älämölö. Ihan syystä!

    VastaaPoista
  17. Mina haluan tuonne kauppaan, tosin ulos en varmaan paasisi :).

    VastaaPoista
  18. heh, aika vauhdikasta menoa vanhainkodissa :D

    hauskan näköinen helmikauppakin, tuolla käydessä ei voi varmasti poistua tyhjin käsin ;)

    VastaaPoista
  19. Ihana helmikauppa. Tulee oikein himo näperellä jotain, kun katsoo noita purkkeja.

    Jaahas, sielläkin on samanlaiset vanhukset kuriin ja tiukkoihin sääntöihin kuin täälläkin.
    Ketäs tuo haittaisi, antaa toisten iloita. Aikaa on enää rajoitetusti ts aika tekee tehtävänsä.

    VastaaPoista
  20. Tuure;-)

    Leena:Enpäs tiennytkään tuosta,että vanhoja aviopareja eroteltu,kauhean väärin,miksi niin tehdään?? Tuossa jutussa ,josta kirjoitin ,oli nimenomaan kyse ryhmäorgiasta joka onkin vähän eri juttu....:D

    Susadim;Ei ihmekään jos sellaisesta nousi häly,ei sellaista saa tehdä!Juu,seksiä kyllä saa harrastaa vapaasti,kunhan ei vaan ryhmässä;-)

    Pikkujutut:Ja noista jutuista tuolla kaupassa varmaankin keksisit laittaa upeita juttuja!

    Juanita:vauhdikasta tosiaankin..ja tuosta kaupasta tulikin ostettua vähän enemmän kuin piti....

    Arleena;ihan vaikeaa olikin tuosta kaupasta lähteä pois. En oikein tiedä mitä sääntöjä näissä vanhainkodeissa täällä on,mutta tässä taisi olla kyse vähän poikkeuksellisesta asiasta....

    VastaaPoista
  21. Oh, beads! Glad I found the one English word in your post. Now I know what they are. :)
    Moadim lesimcha.

    VastaaPoista
  22. Ahaa! Hyvä, että kerroit. Pitää muistaa tarkistaa vanhainkodin säännöt, ennenkuin sinne menee. Vai pitäisikö sanoa joutuu.

    VastaaPoista
  23. Taikka sitten olivat sen verran dementoituneita ne vanhukset,etta harjoittelu piti tehda ryhmatyöna,kun oli paassyt unohtumaan.Heh.

    VastaaPoista
  24. Dina:D I was not really sure what they are called in Finnish so put the english word as well..Moadim lesimcha as well:-)

    Famu:Parasta ehkä niin ;D

    Sateenkaari:Mutta sinullahan oli hyvä selitys,varmaankin noin hih hih;-)

    VastaaPoista
  25. Todella kaunis tuo helmi-ikkuna!

    Oikeinko lapset itse käyvät myymässä niitä leluja? On kyllä tosi hyvä tapa, ja opettavaistakin.

    Mitä, on kyllä melkoista menoa siellä vanhainkodissa, huh huh! Ja vielä jääneet kiinni itse teossa... Hauska tuo Sateenkaaren "teoria". :-D

    VastaaPoista
  26. Ihania juttuja jälleen tässä bloggauksessasi;
    - helmet
    - lasten lelukirppis
    - iloa vanhainkodissa
    Riemua tiistaihisi!
    Heljä

    VastaaPoista
  27. Hippu: Tuo kuva helmi-ikkunasta jäi vähän tuollaiseksi,kun valo häikäisi siitä ikkunalasista,Olisi pitänyt kuvata sisällä mutten kehdannut pyytää. Jeps,tuossa vanhassa kauppakeskuksessa on aina välillä sellaisia päiviä,jolloin lapsilla on lomaa koulusta,ja he saavat siellä myydä vanhoja lelujaan.Todella hyvä idea!Ja minäkin pidin tuosta Sateenkaaren teoriasta;-)

    Heljä: Kiitos:-)Ja sinullekin riemukasta tiistaita!

    VastaaPoista
  28. Jael, minä ihan mieluusti menisin paikkaan, jossa kyltti: Aged Hippie Retirement Home, mutta Reima on minua sen verran vanhempi ja hämäläisenä ekä pidättyväisempi, ettei onnistu. I suppose that: Once Hippie, Always Hippie!

    VastaaPoista
  29. How funny, way to go old folks LOL.

    I wish I'd have known about the used toy stalls, my children would have loved to have gone.

    VastaaPoista
  30. Jos ysikymppiset pystyvät vielä orgioihin niin vanhainkodinhan pitäisi jo ruveta sitä mainostamaan...meillä ei sidota sänkyyn. Olisi kuulkaas jono ovella.
    Hih, Sateenkaaren teoria oli kyllä osuva.

    Helmikauppa on aivan mahtava!

    VastaaPoista
  31. Nytpä tiedän, jotta missä eläkepäiväni aion viettää!
    Kiitos vinkistä.
    Mie sit ilmotan, jahka tuun:)

    VastaaPoista
  32. Leena:Hih,tuo netistä löytämäni kuva oli aika hauska ja sopi aika hyvin tuon jutun kanssa;-)

    Robin:That was a funny thing indeed, read about it in yesterday's paper,some retirement home in Sharon area. I don't know when they have that toyselling thing for kids,I guess it happens during the holidays and you could maybe ask in Disengoff Center about it.

    Sirokko:Hih, tuo pieni uutinen on poikinut hauskoja kommentteja:-) Aika hyväkuntoisia 90-v siellä vanhainkodissa näkyy olevankin ja Sateenkaaren teoria varmaan osuu nappiin:D

    ArjaAnneli:Selvä! On vaan vähän sellainen kalliimpan puoleinen paikka tuo kyseinen vanhainkoti,joten sukanvarteen pitää säästellä....;-)

    VastaaPoista
  33. Mä kerin vasta nyt lukemaan tän hauskan postauksen. Kuten muutkin on kommentoinu, niin pitäs vanhusten antaa ottaa ilo irti elämästä. Ja jos se on ryhmäseksi, mistä nuo ovat sattuneet pitämään, niin sitten on. Kuka on sanomaan että se on väärin, siinä missä joku "tavallinen" seksi... :D

    Ihania kangaskauppoja ja tuo DLeipä kuullostaa herkulliselta!

    VastaaPoista
  34. MaaMaa:Olen aika yllättynyt siitä,että kaikkien mielestä ryhmäseksi on ihan ok. Mutta toisaalta,kai he viimeisinä vuosinaan saisivat pitää niin hauskaa kuin vain kykenevät,Ja harvinaistahan tuo on,olivat aika hyvässä kunnossa olevia vanhuksia;D

    VastaaPoista
  35. Voi ei!!! Ihana tuo vanhainkoti....ettà olivat sitten ihan jàrjestyssààntòihin kirjoittaneet tuonkin pienen lisàn mikà on sallittua ja mikà ei...ilmeisesti ei ollut siis ihan ensimmàinen kerta kun nàin oli kàynyt. Hienoa!!!

    Tosi ihana tuo helmikauppa. Mene ihmeessà kursseille jos suinkin aika sallii.....sit voisit opettaa hieman meitàkin tààllà kuvineen ja selityksineen, jee jee :D

    VastaaPoista
  36. -S-: Aika hassu se vanhainkoti juttu ja kuulemma ihan totta!Ne korukurssit olivat älyttömän kalliita,joten se vähän karsii tuota halua mennä sinne,ehkä muualla olisi vähemmän tyyris kurssi..

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...