sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Sunnuntaiklassikko 12.12


Australialainen Sia Furler on lahjakas laulaja ja lauluntekijä.Hänen ensimmäisen sooloalbuminsa julkaistiin vuonna 1997,mutta Sia ei saavuttanut suurta julkisuutta,ennenkuin muutti Iso-Britanniaan,jonka jälkeen hän on julkaissut 4 sooloalbumia. Laulu "Soon we'll be found" on albumilta  "Some people have real problems" (2008) joka mielestäni on Sian paras albumi tähän asti. Video on ihastuttava,ja Sia käyttää siinä amerikkalaista viittomakieltä.Sanat lauluun löytyvät täältä


En malttanut olla laittamatta tänne toista Sian laulua,eli kauniin ja koskettavan "Lullabyn",joka on samalta albumilta kuin edellinenkin laulu.Sanat lauluun löytyvät täältä

Muut klassikot löytyvät  täältä

12 kommenttia:

 1. En ole koskaan kuullut, mutta aika mukavaa, tätähän kuuntelee mielellään.
  Miten tulee mieleen jokin Venäläistyyppinen laulajatar

  VastaaPoista
 2. Sia oli minullekin uusi tuttavuus. Soon We´ll Be Found -laulun video on todella hurmaava, itse biisi kuulosti brittipopilta. Täytyykin katsastaa lähikirjaston tarjonta, josko sieltä löytyisi mainitsemasi albumi.

  VastaaPoista
 3. Lainasin kirjastosta tuon hänen levynsä toissa vuonna. Tutustuin häneen erään tv:ssä pyörineen mainoksen perusteella. Hän lauloi Lindexin vaatemainoksessa ja ihastuin siihen kovasti. Levy oli hyvä kokonaisuus. Harmi kun piti palauttaa takaisin kirjastoon..

  Persoonallinen nainen.

  VastaaPoista
 4. Pidin tuosta Lullabysta, se oli rosoisempi kuin tuo eka, joka ei niin kolahtanut.

  VastaaPoista
 5. Lullaby istui minun korvaan hyvin ja oli myös uusi tuttavuus.
  Onko siellä tullut paljon myrskyvahinkoja.

  VastaaPoista
 6. Ari;Sialla on mielestäni hyvä ääni,mutta venäläisyys ei mieleen tullut;D

  Viides Rooli;pidänkin enemmän tuosta alemmasta Lullaby-kappaleesta,mutta tässä ekassa oli niin hyvä video ,joten laitoin sen.Sialla on myös hyvä ääni,josta pidän.Tuo mainitsemani albumi on mielestäni hyvä;uusin albumi on jo paljon popahtavampi,eikä oikein kolahda.

  Sooloilija:Enpäs tiennytkään Sian laulaneen Lindexin mainoksessa.Näinkin jonkun videopätkän hänestä,jossa hän mainitsi että vasta nyt on alkanut tienaamaan musiikillaan,joten oli kai pakko laulaa mainoksissakin,Todella persoonallinen artisti ,ja pidän hänen äänestään.

  SusuPetal:minäkin pidän enemmän tuosta Lullabystä,mutta en löytänyt siihen hyvää videota ,joten laitoin tuon toisen kappaleen,missä tosi hyvä video:-)

  Ari:Lullaby on aivan ihana,ja koskettava. Myrskyvahinkoja on tullut jonkin verran;puita kaatunut,oksia lentänyt,pohjoisessa sataa lunta ja siellä lapset lähetetty koulusta kotiin.Täällä rannikon seudulla tuulee hurjan kovaa,mutta ei ole kylmää,16 astetta,tosin vahva tuuli saa sään tuntumaan kylmemmältä ja talvitakki otettiin vihdoinkin esille!

  VastaaPoista
 7. Nonni, ei tietenkään näy taas täällä.

  VastaaPoista
 8. Allu;no voi harmi.Joitakin Sian videoita ei täälläkään näy.Mutta jos googletat Sia Furlerin,niin varmasti jotain löytyy...

  VastaaPoista
 9. Tuntematon ja siksi varsin kiehtova. Jotain tästä tulee mieleeni, mutta en vain saa sitä ulos päästäni. Laulajan ääni saattaisi sopia vielä paremmin hieman rouheampaan. Siis lisää särökitaraa jousien tilalle :D
  Kiitos tästä esittelystä. Videokin oli kaunis.

  VastaaPoista
 10. Tommi:Mikäköhän se on,joka tulee mieleesi...Minusta Sian ääni onkin kiehtova,Hän laulaa hieman niin,ettei sanoja kunnolla erota(minkä vuoksi laitoin tuonne sanat)mutta hänen äänensä on todellakin kiehtova.Tuo ensimmäisen laulun video onkin tosi hyvä!

  VastaaPoista
 11. Kiitos esittelystä! Vähän Cat Powerin tyylistä häivää laulussa, oiken hyvältä kuulostaa, pidin molemmista kappaleista.

  VastaaPoista
 12. Tuima:Cat Power onkin tuntematon,pitää googlettaa....Minusta Sia laulaa ihanasti!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...