torstai 17. maaliskuuta 2011

Kahvilla ja kävelyllä

Tuli käytyä kahvilla ystävän kanssa ja takaisin kävellessä otin pari kuvaa.Tänään oli varmaan lämpimin päivä tähän asti;monet ihmiset olivat kesävaatteissa. No joo,pidin kyllä enemmän siitä talvisesta ilmasta. Kun lämpötila nousee yli 20 asteen,niin alan jo kaipaamaan viileämpää säätä.
Kahvila Jaffassa
Tosi korkea asuintalotorni matkan varrella
Kukkaputous parvekkeelta
Pieni appelsiinpuu eräässä pihassa
Hauska pyöräilijäpatsas köyden varassa
Ja tällaista löytyi toiselta pihalta...

28 kommenttia:

  1. Hyvän mielen kahvilla käynti -kuva reissu.Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Jael, Veralla Italiassa oli samanlainen ´lattepostaus.

    Tulen huomenna kagtosmaan, joko vastaat haasteeseen;-)

    VastaaPoista
  3. Blogisi on melkein päivittäinen annos mielenkiintoista katsottavaa ja luettavaa, kiitos että olet tuonut Israelin värikkään arkipäivän meidän seurattavaksi. Siksi olenkin antanut sinulle "The Gorgeous Blogger"-palkinnon blogissani.

    VastaaPoista
  4. Alkoi kahvihammasta kolottaa...

    Meillä myös jo vihertää, huomenna lämpötila nousee jo lähemmäksi 30 C astetta. En vaan tiedä olenko vielä valmis kesän tuloon... Nautin niin kovasti viileästäkin säästä.

    Ympäristöään tulee tutkailtua ihan eri tavoin, kun on kamera mukana. Sinä löysit velmuja taideteoksia!

    VastaaPoista
  5. Ihania nuo kukkaputoukset, patsaat, ilma, kesäisyys...
    mulle jo nyt kelpais tuo pieni lämpökin hyvin..

    Voi hyvin=)

    VastaaPoista
  6. Hmmm, mielenkiintoista taidetta :)) Pyöräilijä näyttää kun joku lapsi kiipeilisi katolla, hui :))

    Ihanan näköinen kahvi ja meilläkin oli tänään niin lämmin, että paikallisiakin näkyi shorteissa!!

    VastaaPoista
  7. Huisin keväisen oloista, jo lähes kesäistä. Ihanaa!

    VastaaPoista
  8. Maria;ilmat olivat tänään sellaiset,että tuli hyvä mieli,vaikken lämpimästä tykkääkään.

    SusuPetal:noita naisia oli kaksi,mutta toinen niistä jäi vahingossa kuvasta pois...

    Leena;pitääkin mennä Veran blogiin katsomaan...Yritän tehdä sen haastepostauksen,apua,en vaan osaa niin hyvin vastata siihen...

    Aili-mummo:Kiva kun tykkäsit:)

    Daddalie:kiitos sanoistasi ja kävinkin jo blogissasi pokkaamassa palkinnon;D

    Johanna:oi kun oli hyvää tuo kahvi,,,,teilläkin jo noin lämmintä! En minäkään ole valmis kesän tuloon,viime viikolla vielä palelin...Tuolla alueella on jännästi kaikenlaista taidetta siellä sun täällä:)

    Hanne:tuo kukkaputous oli kyllä melkoinen,ihme että se ei katkea! Lämmintä täällä riitti tänään,nyt illalla pitää olla pitkät hihat kuitenkin.-

    Mizyena:tuo pyöräilijä oli kyllä aika mielenkiintoinen;D KUvassa näyttää vähän kuin hahmo kiipeilisi katolla,mutta oikeasti se oli sijoitettu köyden varaan.Jeps,kevät on tullut....

    Lepis:Tänään oli vähän epätavallisen lämmintä tähän aikaan vuodesta,ja huomennakin kai. Mutta onneksi illat ovat vielä kylmiä:)

    VastaaPoista
  9. Siellä on niin rehevän kaunista ja kukkivaa. Tulee oikein kaukokaipuu. Ollaan katseltu jo vähän matkoja, johonkin pitäisi päästä vähän lämpimämpään.
    Hauskat patsaat.

    VastaaPoista
  10. Ihana latte. :))

    Ja kivoja kuvia ja oikeastaan uskomattoman samanlaisia näkymiä kuin täällä LA:ssa.

    Täällä on kanssa ollut jo 30 asteen helteitä, mutta onneksi luvattiin viikonlopuksi sadetta. Mä kanssa toivoisin, että lämpötila pysyis siinä 20 tietämillä, silloin jaksaa ulkoilla paremmin.

    VastaaPoista
  11. Talvi on sitten ilmeisesti ohi, valitettavasti!

    VastaaPoista
  12. Arleena:Tähän aikaan vuodesta on luonnon puolesta kaikkein kauneinta.Kohtapuolin alkaa jo kuivua...Varmaankin sitä tekee mieli lämpöön kun on vielä lunta maassa.Tuolla alueella on tosi hauskoja patsaita,monesti rakennusten yhteydessä.

    Itkupilli:Latte oli hyvää! Muistankin LA:n ja tosiaankin on sellaisia maisemiä välillä jotka voisi olla sieltä teiltäpäinkin.Toivottavasti meillekin tulee vielä sateita,ja harmi,jos nyt jo olisi viileät ilmat kokonaan loppu..

    Anu;siltä kyllä näyttää...:-(

    VastaaPoista
  13. Tosi mielenkiintoisia kuvia! Ihana tuo kahvila... siinä olisi varmaan tosi kiva istuskella kauniina päivänä. Voi Yaelian, sinä et kyllä yhtään viihtyisi Intiassa, kun täällä oli viime viikolla jo 38 asteen lämpötiloja. Ei kiva. :-(

    VastaaPoista
  14. Ihania kuvia.. tuo kukkapatsas parvekkelta ihana...:))

    VastaaPoista
  15. Onpa siellä lämmintä. Mulle kelpais :) Meillä on ollut takatalvi, vettä ja koleaa, onneksi joukkoon on mahtunut aurinkoisiakin päiviä.

    Ihanan näköinen kahvijuoma!

    VastaaPoista
  16. Onpa metka tuo pyöräilijäpatsas! Ja aika pelottava tuo tornitalo... Vaikuttava, mutta ei kovin kotoisan oloinen kuitenkaan ainakaan ulospäin.

    Oi, vaikka kaipaat viileämpää säätä, tuntuu ihanalta katsoa kuviasi ja ainakin itse kaipaan lämpöön. Tosin juuri nyt on aika kiva sää Vantaallakin: Aurinko paistaa, hanget hohtavat ja lumet alkavat pikkuhiljaa sulaa.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  17. Appelsiinipuun alta puutuit vain sinà niin olisi tullut ihana symbolikuva tàlle blogille ♥
    Aivan kamala tuo viimeinen kuva..tai ei siis kuva vaan se, ettà jonkun pihassa on oikeasti tuollainen kauhea patsas....noh, mielipiteità on toki monia, joten mikà minà olen tàssà tuomitsemaan.
    Ihanaa viikonloppua Yaelian :D

    VastaaPoista
  18. Kaunis latte, tuollaisen minäkin postasin Berliinistä. Juon kahvia vain poikkeustapauksissa.
    On niin ihanaa katsella kuviasi kukkivista puista ja pensaista, täällä joudumme vielä odottamaan kukkia muutaman viikon. Aurinko kuitenkin paistaa.

    VastaaPoista
  19. Jänniä pihoja siellä. Hetken katsoin, että ei kai tuolla katolla oikeasti joku hillu, mutta ei sentäs :D Jänniä myös nuo alimman kuvan teokset, persoonallisia.

    Minä taas ikuisena palelijana kaipailen niitä yli 20 asteen lämpötiloja ;)

    VastaaPoista
  20. Hippu:Ulkokahvilassa on kyllä kiva istua kun on sopiva sää,täällä on hurja määrä kahviloita,on mistä valita.Huh,olisi kyllä liian kuumaa mulle,mutta tuollaisia lukemia meilläkin on elokuussa...

    Laventeli:kiitos:)

    Irmastiina:aika uskomatonta miten se kasvaa noin tuolta parvekkeelta!

    Elisabeth:kahvi oli hyvää ja tykkään kun tuodaan myös soodavesi lasillinen ,kysymättä.Tuo kahvi on itse asiassa yhdestä torin uudesta kahvilasta,jossa voi samalla katsella torin menoa.Nyt on lämmintä,mutta mäkin haluan takatalven!!

    Katja Lumiomena:Tuo pyöräilijä on tosi hauska,en sitä aiemmin ole huomannut. Tornitalo on aika vaikuttava mutta luontaansakin työntävä. Mutta asunnoissa varmaan hyvän näköistä..ne maksavat maltaita.Ja näköala noissa mahtava,Itse eivät tuollaiset tornitalot minua houkuttele,vaikka olenkin kerran asunut yli vuoden 15.kerroksessa.Ihanaa ,kun teillä vihdoinkin alkaa kevät!

    Unelma:Latte oli oikein hyvää,Minulla on kahvi ja teekausia,nyt talvella ollut pitkä teekausi,ja kahvia sitten vain kahviloissa.Kiva kun aurinko paistaa nyt teilläkin ja kevät saapuu pian:)

    Elegia:Aika jännästi laitettu tuo pyöräilijä köyden varaan.Ei helposti huomaa,ellei katso ylös. Tuo patsaskin oli ihanan persoonallinen;niitä on siellä kaksi mutta toinen jäi jostain syystä kuvasta pois. Minä taas olen sellainen,joka ei palele vaan päinvastoin;D

    VastaaPoista
  21. Huikean korkeita taloja siellä ja hauskoja patsaita.. pyöräilijän äkkiseltään katsoo oikeaksi lapseksi. Patsaat on ihan kivoja siellä täällä, kunhan niitä ei sitten ala löytyä joka pihalta kuin puutarhatonttuja.
    Tuo kukkaputous on kyllä mahtava, mikähän mahtaa olla..

    VastaaPoista
  22. Sirokko;kun maata ei ole tarpeeksi,rakennetaan paljon tornitaloja (jossa sitten liian kalliita asuntoja..)-.Pyöräilijä tuossa kuvassa näyttääkin oikealta lapselta,riippuu kuvakulmasta,miten sen näkee. Tuolla Neve Zedeqin alueella on paljon taidetta siellä sun täällä,mutta ei sitä ihan joka paikassa sentään ole.Tuokin missä tuo kiva alaston patsashahmo kuuluu yhdelle musseolle. Kukkaputous uskomaton,en tiedä mikä kukka siinä on kyseessä.

    VastaaPoista
  23. Tykkäsin katsella kuva. Kiitti :)

    VastaaPoista
  24. Kivoja juttuja ja kuvia. Tulin sattumalta tänne :)

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...