sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Sunnuntaiklassikko 8.3.2009

Sunnuntaiklassikoksi valitsin tällä kertaa Portisheadin kappaleen Numb. Bristolista kotoisin olevan yhtyeen musiikki on mielestäni aina ollut mielenkiintoista ja pidän heidän hieman melankolisesta soundistaan.


Lisää klassikoita löytyy täältä

11 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Tykkään tästä. Ovat erikoisia. Olisi kiva omistaa joku tämän bändin levy. Pidän eniten Glory Box-kappaleesta, mutta tämäkin on jännä..

Nimetön kirjoitti...

Uusi, varsin mielenkiintoinen tuttavuus. Video oli kivasti tehty.

Halo Efekti kirjoitti...

Pidän, vaikkei tämä ihan lempimusaa olekaan. Tämä tuntuu sellaiselta vähän sofistikoituneemmalta kuin se mitä normaalisti kuuntelen :D

Nimetön kirjoitti...

Tässäpä taas bändi,joka tuttu nimenä muttei tuotantonsa kautta.Mielenkiintoinen, pidin kyllä. Ja tämähän juuri yksi sunnuntaklassikoiden hyvistä asioista: tutustuu uuteen musiikkiin.

Nimetön kirjoitti...

Mnnn... Mielenkiintoista. Jotain tuttua tuossa oli, mutta en osaa sen tarkemmin määritellä. Ei huono ;) Kävin vielä tubessa kuuntelemassa lisää. Hienoa, että tulee näitä uusia tuttavuuksia.

SusuPetal kirjoitti...

Ihan vieras minulle. Tuo video oli upea!
Tätä voisi kyllä kuunnella lisää.

Vaiheinen kirjoitti...

Hienohan tämä on. Modernimpaa menoa ja tuo Portishead on tosiaan kiintoisa bändi. Hyvää naistenpäivää!

Puisto kirjoitti...

Oijjoi, tykkään tästä paljon! Klassikkoainesta ehdottomasti.

Jael kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista. Olin alunperin laittanut toisen biisin sunnuntaiklassikoksi, ja sitten viime hetkellä huomasin SusuPetalin jo blogganneen siitä (Love Hurts,Nazareth)Muistin sitten Portisheadin ja muita trip hopin edustajia, joista myös pidän.

Elegia kirjoitti...

Ihan uusi tuttavuus minulle. Sopivan psykedeelinen video sopii itse kappaleeseen, joka ei kylläkään oikein minuun iskenyt.

Nimetön kirjoitti...

Minäkään en ole ikinä ennen kuullut tätä ! Ei ihan mun musiikkia, mutta mielenkiintoinen uusi tuttavuus ;o)